Šta je novo?

Pomoc oko izbora Android telefona

nikolastankovic

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.03.2011
Poena
169
Pozdrav drugari, hteo bih da kupim neki telefon polovan, android/touch screen do 60e max. Najbitnije mi je da je taj telefon, ''pouzdan'' da se dobro pokazao, da mu velicina ekrana ne prelazi 4inca, da pravi ok fotografije, i da mu baterija traje barem 2dana, normalnog koriscenja. Inace nisam neki zahtevni korisnik, telefon mi iskljucivo najvise sluzi, za pozive/poruke, i slikanje. Igrice ne igram.
Nebi bilo lose i da telefon koji mi preporucite, ima prednju kameru, za potrebu koriscenja skajpa, i selfija :d

U napred hvala svima puno, na pomoci, oko izbora!

:wave:

:Klanjanje

Poslednja izmena:
ako je takva upotreba zašto mora android? pitam jer za taj novac imaš nokiu n8 kojoj nijedan android ne može da prismrdi što se fotki tiče

Kako su cene iz oglasa šarenolike i vrlo promenljive, Sensation XE/XL, starija Xperia (X10, Arc S,...) ili jevtinija (Miro, Tipo,...). Smatraj da ja baterija islužena i da će morati nova.

Dzaba sto je on noviji kad je los, spor.....
Ako vilis slike n8 je dobra kupovina.Mislim da je 60e malo para, bolje sacekaj, skupi jos malo pa onda pazari.Ipak zelis solidnu sliku, prednju kameru, skype, bateriju dva dana.......

Da li bi iko dao 80e za Galaxy S,razmisli o tome.podji od sebe.Imas po oglasima za 80e neuporedivo boljih telefona,cenkajte se malo.Mislite ako je neko stavio cenu da je to-to.Garantujem da moze da se kupi S2 za 80e

Hvala vam puno drugari na preporuci, kao sto ste vec rekli cene su sarolike, jeste da noviji telefon, ne znaci da je bolji od starijeg, ali manje vise, polovni noviji modeli koji se prodaju, su mahom u mnogo boljem stanju, (fizickom) nego oni stariji, koji se vecina prodaju, u fazi raspadanja.

Inace, svestan sam da trazim mnogoo za malo para, zato moram da napravim kompromis :d

Nadjoh ova dva modela na oglasima, za 55/60e. Manje vise, odgovaraju mojim potrebama, kolko vidoh njihove specifikacije.

1. Samsung Galaxy Ace 2 i8160
2. Zte Blade III.

Koja od ova 2 modela, je bolja kupovina? Ili pak mozda neki 3 model po vasoj preporuci 🙂

Samsung Galaxy Ace 2 i8160 je iritantno trom telefon, mada se custom romovima stanje da donekle popraviti.
Pouzdan jeste, trajanje baterije je zadovoljavajuće, a fotografije su prihvatljivog kvaliteta.
Danas ga više ne bih kupio, iako bih se, ako baš mora, pre odliučio za njega nego za Blade III.

Nazad
Vrh Dno