Moja sugestija, ne diraj ako si zadovoljna.Samo da resim to sa nekim grejacem ispod tacne i to je to.
Taman da joj trosi kao muse. Stavi grejac od 200wŠta da rešiš?
Mislim da ne treba grejač, samo skini onu lulu kad je minus. Kod mene je klima na severu u hladovinu stalno. Sad kad je bilo do -9 neku noć zamrzao mi je odvod kojo sam napravio od cevi f50 a klima nije. Na klimi je zamrzao samo odozgo sneg koji se polako otapao sa vrha klime pa se sliva sa strane i tu bočno ledi a tacna je bila čista, imala je malu ledenicu kroz rupu, ali je rupa bila otvorena, prohodna, samo sam skidao tu ledenicu. Ako smatras da ti treba ti ugradi ali mislim da mora unutra da se postavi. Ja više razmišljam o nekoj nadstrešnici.Ja sam presla sa gree muse na ovu klimu, i moram da ti kazem da jos malo pa kao i da ne radi df ako je uporedim sa muse, cuje se malo, ali nema vibracije, bas je tiha uglavnom. Samo da resim to sa nekim grejacem ispod tacne i to je to.
Sta urade ti sa unutrasnjom, jesu ti popravljali?Mislim da ne treba grejač, samo skini onu lulu kad je minus. Kod mene je klima na severu u hladovinu stalno. Sad kad je bilo do -9 neku noć zamrzao mi je odvod kojo sam napravio od cevi f50 a klima nije. Na klimi je zamrzao samo odozgo sneg koji se polako otapao sa vrha klime pa se sliva sa strane i tu bočno ledi a tacna je bila čista, imala je malu ledenicu kroz rupu, ali je rupa bila otvorena, prohodna, samo sam skidao tu ledenicu. Ako smatras da ti treba ti ugradi ali mislim da mora unutra da se postavi. Ja više razmišljam o nekoj nadstrešnici.
Ne, još uvek čekam da se jave. Javili se iz Daikina 8.1. i rekli da će se javiti, ali evo i dalje čekam.Sta urade ti sa unutrasnjom, jesu ti popravljali?
Verovatno ih uhvatila guzva oko praznika. Resice. Javi sta si uradio.Ne, još uvek čekam da se jave. Javili se iz Daikina 8.1. i rekli da će se javiti, ali evo i dalje čekam.
Sad sam ih zvao opet, kažu do kraja nedelje, u gužvi su. Javljam kad poprave.Verovatno ih uhvatila guzva oko praznika. Resice. Javi sta si uradio.
Kada je temperatura iznad nule trosi vrlo malo, par dana je bilo malo toplije i merila san na 24 sata i klima na 22c spbnu trosi 5kw za 24 sata. Kada je bilo malo hladnije trosila je od 8kw pa sve do 12kw, s e zavisi koliko je hladno bilo. Sve u svemu kada je iznad nule napolje klima radi na 180w-250w u modulaciji i lepo odrzava zadatu temperaturu. Kako tvoja trosi kada je toplije i kako kada je hladnije, i jel ide cesto u df kada je ispod nulu? I koliki je prostor koji grejes?@monique90 jel moze da nam kazes kako trosi na malo bolje temperature, jako sam zainteresovan za daikin u spalnu. Ja imam Ftxf 3.5kw u dnevni boravak, a ti ftxc 2.5kw... hocu da uporedim i mozda nadjem sta meni zaista treba, pa pitanje je koliko trosi ta ftxc25 na malo bolje temperature, kolko najnize modulira na bolja vremena?
Kolika bese tvoja soba?Kada je temperatura iznad nule trosi vrlo malo, par dana je bilo malo toplije i merila san na 24 sata i klima na 22c spbnu trosi 5kw za 24 sata. Kada je bilo malo hladnije trosila je od 8kw pa sve do 12kw, s e zavisi koliko je hladno bilo. Sve u svemu kada je iznad nule napolje klima radi na 180w-250w u modulaciji i lepo odrzava zadatu temperaturu. Kako tvoja trosi kada je toplije i kako kada je hladnije, i jel ide cesto u df kada je ispod nulu? I koliki je prostor koji grejes?
Moja(kod moji) je FTXF35 (verzija proizvodnje turske), tvoja FTXC25 je iz malezije, novi model koji u Makedoniji e za 5-10% jeftiniji.Kada je temperatura iznad nule trosi vrlo malo, par dana je bilo malo toplije i merila san na 24 sata i klima na 22c spbnu trosi 5kw za 24 sata. Kada je bilo malo hladnije trosila je od 8kw pa sve do 12kw, s e zavisi koliko je hladno bilo. Sve u svemu kada je iznad nule napolje klima radi na 180w-250w u modulaciji i lepo odrzava zadatu temperaturu. Kako tvoja trosi kada je toplije i kako kada je hladnije, i jel ide cesto u df kada je ispod nulu? I koliki je prostor koji grejes?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari