Pozdrav! Nisam siguran da ova tema spada pod ovaj forum,ali stvarno nisam nasao srodniji. Samo molim administratora da je ne zakljuca,nego da je premesti na pogodno mesto ako joj ovde nije mesto. Hvala unapred! Ovako: Nedavno sam cuo da se dosta moze zaraditi preko web marketinga. To me naravno odvelo do Google AdSense-a. Napravio sam blog na kom pisem o modernim tehnologijama i principu rada modernih elektronskih uredjaja,cak obradjujem sa stanovista fizike kako recimo funkcionise zvucnik ili neki drugi uredjaj,mislim da je tema veoma zanimljiva. E sad,posto sam novi u tome,treba mi par saveta oko optimizacije sajta. Svi mi govore odradi SEO optimizaciju,ali meni se to cini veoma tesko i komplikovano,cak sam morao da naucim par stavki vezanih za HTML kod da bi ubacio meta tagove na stranicu. Moze li neko da mi pomogne oko SEO optimizacije? Kako da kada neko ukuca recimo rec "tech" ili "technology" da moj blog bude medju recimo prvih 10-15 rezultata? Kako da izreklamiram svoj sajt kada je na vecini sajtova to zabranjeno? Molim vas za pomoc,spreman sam dosta da radim,ali samo mi treba malo uputstava i pomoci. Dao bih link svog sajta,ali se bojim da admini to ne protumace kao reklamiranje pa da me banuju. Dajte mi svoj mail pa cu vam poslati link,da vidite kako to izgleda sto se tice dizajna i da li je potrebno nesto menjati.