Šta je novo?

Pomoc Far Cry-boath

I pazite sta mi se desilo kada sam deinstalirao... neverovatno... to mi se vec jednom ranije desilo i mislio sam da se kompjuter zaglupio samo tada i da se vise to nece desavati...

Kada sam otisao u Add/Remove programs da deinstaliram, slicica pored imena FC-a e bila kao slicica DirectX-a, plavi kruzic sa zutim krsticem a ne slicica igre, a kada sam pritisnuo Remove ucitao se Deus Ex - Invisible War Uninstall Wizard (igra koju sam na kompu imao pre maltene pola godine) a dole su se brisali fajlovi ipak iz direktorijuma FC i na kraju je pisalo Deleting empty directories, kao obrisao je sve i posto uglavnom nekada ostane nesto malo u dir-u, ja odem da to obrisem rucno kad' ono on je od nekih 3 i po giga obrisao giga i po a u dir-u mi je ostalo jos 2 giga koje nikako nisam mogao da deinstaliram (jer je FC nestao iz Add/Remove programs i Start menija) nego sam morao da obrisem rucno.

Isti slucaj. Ja cak nikada nisam ni imao instaliran Deus Ex IW.

Ogi. je napisao(la):
Uraaaa, presao sam zahvaljujuci \save_game iz konzole, da mi to Voodoo nije rekao
Ajd sad ti meni reci kako da iz konzole napravim save game ?

pa bas tako kao sto je postovano kucas u konzoli \save_game i enter

Ja isto. Verzija na 3 CD-a, nikad imao Deus Ex instaliran.

I ja sam morao rucno da brisem ostatak, verovatno zato jer se (ako ste pratili postupak instalacije) sa 3 CD-a raspakuje arhiva koja se verovatno ne uklanja automatski, vec mora ovako rucno

Ma sve i da razumem, ali zasto DEUS EX???????????????????????????
Ok za rucno brisanje, ali i vama je pisalo DEUS EX??????????

LJudi pa kako efikasno deinstalirati FC (3 CD-1)? Ja ga pres'o ali ga jos nisam "puk'o". Ima li neka preporuka?
Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno