Šta je novo?

Pomoć oko 2.1 zvučnika

• Začetnik teme Stefan 93
  • Datum pokretanja
S

Stefan 93

Guest
Ćao svima. Apsolutno nemam pojma o čemu se ovde radi, pa ako možete pomagajte :)
Malo sam čitkarao na ovom forumu o zvučnicima i video da baš nahvaliste Microlab, pa sam malo razgledao neke njihove modele i ako možete pomozite mi da odaberem koji je najbolji.
Ne planiram mnogo da dam za zvučnike, ne trebaju mi za ko zna kakve potrebe, samo da se čuje zvuk sa integrisane zvučne kartice sa ploče na ne toliko velikoj razdaljini.
Šta mislite o ovim modelima M-223, M-111 i M-820? Jačina nije toliko bitna, mogo bih i najslabije od ovih da uzmem ako su dobri...
Koliko traju obično ti Microlabovi? Mislim, čim se završi garancija crkavaju, ili...
Pomoć bi mi mnogo značila...

Poslednja izmena:
Od ta tri - M820.
Trajanje im je individualno i zavisi od mnogo faktora kao npr. koliko imas srece, kako ih koristis, kakva je ta serija koja je u tom trenutku naisla i sl. Za te pare je sve to potrosno, i srecan si ako pregura nesto preko garancije, sto i ne mora da znaci naravno. Mozda te budu sluzili i godinama. Za 20-30e su odlicna kupovina.

Poslednja izmena:
Nisam imao prilike da slušam te Sonicgear, ali sam čuo da su generalno dobri zvučnici.:)

Malo sam pogledao komentare na itsvetu oko nekih sonicgear zvučnika i uglavnom ih pljuju u tom cenovnom rangu, tako ako ima i malo istine u tome onda možda nisu nešto...

Za to koliko će da traju pitam jer imam nekih već 5 godina Logitech S-200 i još se nisu pokvarili, pa zato pitam. Mada ih nisam ni odvrtao što kaže Saša. Vi ne biste preporučili Logitech LS-21?

Onda si pazljiv korisnik i trebalo bi svaki zvucnici dugo i da ti potraju. Ja licno ti ne bih preporucio tog logitech-a.,)

LS-21 je "igracka" - uzmi bar X-230 ili 240 ( ako smatras da vredi dati oko 50€ za njih ).
Komentare na IT Svetu ( i pozitivne i negativne ) uzmi sa rezervom.

Posle ovih koje si imao, sa M-820 bi po mom misljenju, bio vise nego zadovoljan.

Hvala svima, uzeću onda Microlab M-820. I lepo izgledaju i dobri su za tu cenu (kako svi na internetu kažu), a i nemam neke prohteve toliko. Ne koristim čak ni FLAC :)

ljudi gde ima da se uzmu ovi zvucnici kod nas? treba mi hitno informacija jer bi ih sutra ujutro uzeo.. hvala

Nazad
Vrh Dno