Šta je novo?

POMOĆ ! Problem sa internet konekcijom.

Alexajlo

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2002
Poena
630
Imam čudan problem, sa internet konekcijom. Naime posle uspostavljene veze i nakon (naravno) završenog rada i prekinute iste, nemam mogućnost da vezu bez restarta računara ponovo uspostavim. Doduše konekcija se ostvari i to sa prividno dobrim protokom ali mi internet explorer ne otvara ni jednu stranu. Nakon restarta računara i ponovnog pokušaja sve radi besprekorno, naravno do želje da se ponovo konektujem na NET (i tada Jovo nanovo - RESTART).
Nije da mi nešto preterano smeta ali mi je glupo da mi konekcija zavisi od RESTARTA čitave mašine, pogotovu kada zbog uštede vremena istu prekidam da bi u offline režimu nešto na miru pročitao.

Pri konekciji na NET pokrećem sledeće programe: Trend PC-cillin 2005 (najnoviji), Zone Alarm pro 5.5xxx (najnoviji) i Ad-Muncher 4.xx. Ima li rešenja??

Zahvalan na svakom savetu .

Za pocetak napravi novu konekciju,vrati zone alarm na default vrednosti.

Hvala na savetu.
Uspelo je tek pošto sam najnoviji ZA zamenio prethodnom verzijom.
Videcu dokle ce da traje.
Hvala jos jednom.
Postoji li "bolja" alternativa Zone Alarm-u ???
Izgleda da podosta ljudi ima sa njime (ZA) problema. Meni je doduše ovo prvi put..

Ostavi tu verziju i pazljivo je podesi.Ja nikada nisam imao problema sa ZA.

Alexajlo je napisao(la):
Postoji li "bolja" alternativa Zone Alarm-u ???
Izgleda da podosta ljudi ima sa njime (ZA) problema. Meni je doduše ovo prvi put..
Sygate Personal Firewall Pro 5.5 (ili novij verzija)

Ja sam ranije imao problema sa ZA. Potpuno isto, nisam mogao uopste na net.
Sada koristim Outpost i nema problema.
Poz!

Hvala SVIMA na utrošenom vremenu i savetima.
Pozdrav

Duze vreme koristim ZA i nisam imao problema, bez obzira na konekcije i browser.
Problem mi se javio kada sam na jednom laptopu instalirao ZA i nije hteo da otvara nikakav browser, a internet je u funkciji.
Glasam za ZA

Nazad
Vrh Dno