Alexajlo
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.08.2002
- Poena
- 630
Imam čudan problem, sa internet konekcijom. Naime posle uspostavljene veze i nakon (naravno) završenog rada i prekinute iste, nemam mogućnost da vezu bez restarta računara ponovo uspostavim. Doduše konekcija se ostvari i to sa prividno dobrim protokom ali mi internet explorer ne otvara ni jednu stranu. Nakon restarta računara i ponovnog pokušaja sve radi besprekorno, naravno do želje da se ponovo konektujem na NET (i tada Jovo nanovo - RESTART).
Nije da mi nešto preterano smeta ali mi je glupo da mi konekcija zavisi od RESTARTA čitave mašine, pogotovu kada zbog uštede vremena istu prekidam da bi u offline režimu nešto na miru pročitao.
Pri konekciji na NET pokrećem sledeće programe: Trend PC-cillin 2005 (najnoviji), Zone Alarm pro 5.5xxx (najnoviji) i Ad-Muncher 4.xx. Ima li rešenja??
Zahvalan na svakom savetu .
Nije da mi nešto preterano smeta ali mi je glupo da mi konekcija zavisi od RESTARTA čitave mašine, pogotovu kada zbog uštede vremena istu prekidam da bi u offline režimu nešto na miru pročitao.
Pri konekciji na NET pokrećem sledeće programe: Trend PC-cillin 2005 (najnoviji), Zone Alarm pro 5.5xxx (najnoviji) i Ad-Muncher 4.xx. Ima li rešenja??
Zahvalan na svakom savetu .