Šta je novo?

POMAGAJTE! [Gainward GTX295 1792MB]

Nama su u firmi stigle 2 kom Asusovih karti kao Sample. Predpostavljam da ce za nekih 2-3 nedelje poceti da stizu i production modeli. Moras se strpeti :d

nadam se da planiras i neki jaci cpu za tu azdaju :)
kao i kvalitenije napajanje

taraba moze neke slike, ono kao exclusive :D

nisam ni sumnjao :)

slabo je to napajanje za quad sli gtx295 :)

a procesor je samo na 3.75 :)

a koliko trosi ako pokrenes BOINC da cpu radi WCG 100% a GPU griduje 100% :D

Poslednja izmena:
Tebi je 3.75 samo ? :p

Pa kazu da su graficke 100% stressed i tada je potrosnja 300W po karti. CPU u igrama koje ne koriste 4 jezgra nije 100%. Ali i nema neki veliki izbor kod nas, ili onaj CM UCP sto je animaN testirao, HX1000 ako ga ima negde i TT.
Ja bih uzeo Antec Signature 850W da ga ima kod nas. :p

Tebi je 3.75 samo ? :p

Pa kazu da su graficke 100% stressed i tada je potrosnja 300W po karti. CPU u igrama koje ne koriste 4 jezgra nije 100%. Ali i nema neki veliki izbor kod nas, ili onaj CM UCP sto je animaN testirao, HX1000 ako ga ima negde i TT.
Ja bih uzeo Antec Signature 850W da ga ima kod nas. :p
modular/multirail ili single rail brutal power :)
Sve to lepo da smestis u Cosmos S :smoke:
bolje neki lan li :)

Poslednja izmena:
check my sig :)

Ili SilverStone :smoke:

meni zao da se otarasim ovoga :p

MYSTIQUE.gif

Sto ti zao, e'o ja cu ga kupim odma ako je jeftino :D:D:D

Ne treba se vezivati ni za jednu komponentu, to ti je isto kao kad se vezes za ficu, i 2045 godine shvatis da jedino sto mozes sa njim je da izgines u njemu... :p

ja bih sacekao da cena malo padne, a bih onda razmislio dal da kupim da ne bude posle kao sa gtx280 puknes pare i posle obore cenu...

u pravu si, ali nemora bas da se kupuje odma najnovije,najbrze i najskuplje, poenta je u tome da i sa mnogo jeftinijom karticom(GTX260 216 i ATI 4870) moze da se odigra lepo na toj rez. i ostatak uloziti u procesor ili plocu bar ja tako razmisljam (((grafe se stancuju ko chokoladne bonbonice ko zna sta ce da izadje za par meseci))) e sad ako neko ima para da kupi trenutno najbolje i najbrze nemam nista protiv svako je gospodar svojih para.

POZDRAV i sretna nova 2009

Nazad
Vrh Dno