Šta je novo?

polozaj hdd-a

Ne jednom sajtu (mislim da je casemodgod) gledao sam kako je jedan lik otvarao HD da bi od pleksija napravio providan poklopac za njega ,) i, sto je najvaznije, HD je preziveo tu operaciju :D

pa to i vrapci vec znaju... :D

Nisam sasvim siguran koliko ce takav hdd, sa pleksijem kao poklopac, dugo bit ziv... ne toliko zbog prasine koja je u medjuvremenu uletela...

He He ... meni je jednom dosla na reklamaciju masina sa optikom okrenutom naopacke a tip se uopste nije na to zalio . Sto se tice diskova sve to radi dok je prav ugao u pitanju.

moja cura ce jednog dana samo treptati okicama dok ja budem besneo i objasnjavao joj prav ugao diskova :D :D :D

He He ... meni je jednom dosla na reklamaciju masina sa optikom okrenutom naopacke a tip se uopste nije na to zalio .

Čekaj - misliš na standardno tower kućište u uspravnom položaju?Kako je uopšte koristio optiku? Nije valjda držao kućište naopako?

Poslednja izmena:
Sta se sekirate ljudi s tim hardovima u kom polozaju sme, a u kom ne sme da stoji? Kod mene to stoji u visecem polozaju van kucista i to ko zna koliko,pa sljaka kao prvog dana... Hladjenje je ipak bolje nego unutra, a da ne treba u toku rada da se cima, to stoji.

Nazad
Vrh Dno