Gde da nadje A52s za 150??? Može da nađe i ip 13pza 150e ali koja je verovatno a da se to dogodi...A52s ako nađeš, to bi takođe bilo ok. Bilo bi nezahvalno da još nešto predložim, a što smatram da ne zavređuje pažnju.
huawei je izgubio gms podršku od p40/mate 30 serije.. tako da imaju gugl servise i sve radi bez problema.. stvarno ne znam šta bih pre pohvalio na tom telefonu sem možda kamere koja je opet, imajući u vidu cenu uređaja, sasvim dobra.. možda bih izdvojio moćni kirin 980 koji radi kao singericaOni nemaju Google servise?
Koristim Smart home i Google asistent tako da mora imati sertifikovani android.
Jesam. Na strani tih telefona su brzina čipseta, ekran od 120hz i 5g. Od te 3 stavke ja bih imam korist samo od ekrana. 5G podrška ZERO, a pošto ne igram igrice, čipset na P20 Pro dovoljno brz da ništa ne laga. Zato setup kamera za klasu bolji na P20 Pro. Probaj da uporediš fotkanje u uslovima lošijeg osvetljenja pa da vidiš šta je P20 Pro za te telefone. Dodatno što imaš i vrh telefoto kameru sa optičkom stabilizacijom i 3x zumom. Plus B/W kameru što danas nema ni jedan fon. Pojam fotkanja izvadiš i džepa i klikneš. P20 pro košta oko 150eu (ima od 120 pa na gore). Nova baterija 2500 din. Sa njom i 2 dana korišćenja - san za gore navedene telefone. E sad ono najlepše, P20 pro me koštao 380eu. Pre 4 godine. Šta sad možeš da dobiješ za te pare. A52s? Cene su otišle u nebo a kvalitet srozali. Sad platiš flagship fon 600eu koji ima lošiji setup kamera od telefoan starog 4 godine. Jedini kršteni telefoni za normalan novac su iz FE serije Samsunga - S20 i S21 FE. Dobre kamere za telefoto, ekrani top i najvažnije - pristojna cena.Da li si ti realan???
Ubica))
Tel je bio odličan u svoje vreme. Još uvek je dobar ali ubica 12x ili GT2DD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari