Šta je novo?

Polovna grafika do 100E

Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
275
Sta uzeti do plafon 100E,znaci da ne bude 130 i vise nego plafon 100E
Obavezan je HDMI na grafici i da bude sto bolja za ovaj budzet.
Hvala.

Poslednja izmena:
I na manjim tj za nju default klokovima od 900Mhz imam iste problema, a razlika u performamsama nije mala, mislim ako je 33, 34 min fps sa 1050 klokom, na 900 pada ispod 30 i onda iritira zesce... @nemanja123 brate to sam prvo uradio, stavio dve 140-ce sa strane plus dve 120 nazad i gore (imam cm gladiator), zato i ima za graficku niske temperature odnosno ispod 60 stepeni, i jos sam podesio njen fan da kada predje 50 stepeni pocne da vrti na 60% ali onda se dere vise nego neka baba na pijaci, tako da moram pohitno da je menjam...

Msi hd 7850oc ma ona plavo crna graficka znas sigurno @umart i moguce da nisu dobro hladjene ko ce ga znati...

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Ta grafika je poznata po najgorem.

Jeste ta je u pitanju, evo sad stoji u ormaru, ako nekom treba za 25eur da ima dobru bacacicu slike i za povremen lagan gejming starih naslova (tu ne puca igrao witcher keca bez problema) I FIFE koja takodje ne puca ili vrlo retko neka sibne pm :) A sebi sam uzeo Gigabyte GTX 950 windforce verziju za 13k, radi ko sat, samo me ovaj procesor ubija koliko je slab, ali sta da se radi i on ce se promeniti :p

@brancic naleteo na polovnu na kp imao vise srece nego pameti, u radnjama nema sigurno, a ni preko madjara ne ide ispod 140eur...

....bratuncad! koliko bi dobio za moju gainward gtx650ti 1gb staru 2.5 godine?

procene su najstrozije zabranjene na forumu.odes na kp.com,vidis koliko je najjeftinija koja nije kao da ju je poplava izbacila (ili macka izvukla iz podruma :) ) ili takvu kartu u klasi,ako je hitno odabijes koji evro i nacinis je najpovoljnijom a ako nije zurba stavis istu ili koliko ti mislis da vredi vise od te najjeftinije normalne koja pruza iste performanse kao tvoja.

...ili okacis ovde oglas (mozes i na kp.com ali pripremi se da dobijes ponude u zamenu za ves masine,plugove,mlade svinjetine,domaceg dzema itd) i lepo kazes "oglas je aktivan nedelju dana,najveca konkretna ponuda nosi,zadrzavam pravo da ne prodam u nedostatku ozbiljne i zadovoljavajuce ponude".niko ti ne bi nista prigovorio jer je to krajnje fer nacin prodaje,a minimalizovaces ponude za trampu na ponajmanji moguci nivo.

^
^
jasno ko dan cheers

Ako imas kesa 950, naklokas jos imas dobar proc i imaces super fps, u odnosu na prethodnu 7850 sam progledao :D ali ako uspes da nadjes 280/x za 130-140eur vise se isplati ako imas dobro napajanje, jake su to karte...

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

ma moram i monitor neki da nabavim pa sam zato u problemu , budzet je plafon 150 eura za obe stvari. da li je gtx750 sad promasaj totalni za kupovinu? Skroman sam po zahtevima

bolje onda ulozi u sto bolji monitor,grafa ce vec da iskoci i prikupice se pare.moze i na IGPU-u (a da si isao smislenom skajlejk varijantom i uzeo z170 i 2600+ ram taj iGPU bi cak bio i poprilicno ozbiljan) provrteti dosta toga,a dobar monitor nema alternativu.

ma moram i monitor neki da nabavim pa sam zato u problemu , budzet je plafon 150 eura za obe stvari. da li je gtx750 sad promasaj totalni za kupovinu? Skroman sam po zahtevima

Ako ti se ne zuri, povremeno su iskakale za 75-80e 750Ti, samo moras svaki dan da pratis oglase i odmah reagujes, sto zna da smori.
Pa eto i covek nadje 950 za 105e, meni iskocila 960 za 130e kad su svuda bile 180e, sve je stvar trenutka i da imas pare u tom trenutku. Nisam te nista utesio, nego eto, kazem da budes strpljiv ako mozes.

Ako ti se ne zuri, povremeno su iskakale za 75-80e 750Ti, samo moras svaki dan da pratis oglase i odmah reagujes, sto zna da smori.
Pa eto i covek nadje 950 za 105e, meni iskocila 960 za 130e kad su svuda bile 180e, sve je stvar trenutka i da imas pare u tom trenutku. Nisam te nista utesio, nego eto, kazem da budes strpljiv ako mozes.

ma ima sad nova GTX 750 preko KP za 100 eura, monitor sam izgleda nasao neki polovni benq 22" za 55 e full hd dvi znaci

Poslednja izmena:
750 ili 750ti? razlika je 10-15%

Ima I za 75e polovna pasivna Palit sa 2GB. Kakva je zaista ne znam, ali je 25% jeftinija :D

kod nasih nema bez 15.000 750ti palit/gigabajt

Ovaj Palit je polovan, pise vec. Sad vidim i polovan MSI za 90e sa jos godinu garancije (po meni preskupo za taj nivo performansi, ali ajde)...

ljudi danas moram da prelomim suvise se dugo premisljam , izbor je pao na dve karte ili novu gtx 750ti preko madjara ili polovnu ati 270x repariranu sa 1 god garancije ,mozda i bez.
Budzet je plafon 100 eura

ok, hvala pokusacu da nadjem. Mada koga kod da zovem toliko mutno zvuce i svi imaju neke prazne price . Da mi se prosto smuci da uopste i krecem u neku akciju preko oglasa

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno