D
Deleted member 1735
Guest
Hteo bih da uzmem neki mobilni koji bih koristio da pokrecem access database fajlove koje sam ja pravio za vodjenje papirologije i primanje narudzbi za jednu firmu. Posto sam u toj bazi napravio i menije koji pokrecu jednostavne select upite i nesto malo vb coda, zanima me da li se mogu ovi fajlovi konvertovati ili direktno pokrenuti na mobilnim telefonima i kakva su iskustva?
Hteo bih umesto da na papirice ili u rokovnik upisujem narudzbe robe to radim direktno u bazu na mobilnom i onda preko wifi da stampam na racunar u mrezi ili da jednostavno sinhronizujem bazu na kompjuter i onda je sa kompjutera stampam.
Neko mi nudi nokiu n95 ali ona ima symbian sistem pa mislim da on nema toliku bazu programa kao windows mobile.
Pozdrav
Devil 2000
Hteo bih umesto da na papirice ili u rokovnik upisujem narudzbe robe to radim direktno u bazu na mobilnom i onda preko wifi da stampam na racunar u mrezi ili da jednostavno sinhronizujem bazu na kompjuter i onda je sa kompjutera stampam.
Neko mi nudi nokiu n95 ali ona ima symbian sistem pa mislim da on nema toliku bazu programa kao windows mobile.
Pozdrav
Devil 2000
Poslednja izmena od urednika: