Vlado, a sta ce nam 15 istih marantz-a?
Jednu jako bitnu stvar treba razgraniciti, a to je vrsta kupca. Neko je samo korisnik necega ili regularni kupac neke potrosne robe koju kupi sa ciljem da mu radi odredjenu stvar neko vreme. Za takvog coveka postoji novo. Procita na 2-3 foruma sta je "best buy" (kao da to postoji uopste...), ode kupi, zakiti se garancijom i stiroporom i koristi to nesto sto je kupio. Druga vrsta ljudi su hobisti, kolekcionari, ljudi koji ne traze 15 istih polovnih pojacala u momentu, nego kad naidje nesto sto njih konkretno interesuje, to i zgrabe bez mnogo razmisljanja. Jedni s drugima opet nemaju puno toga zajednickog, kako u navikama pri kupovini, tako ni u stavovima o kupovini tehnike, a rekao bih ni u pogledu na sam zvuk koje sve te nove i polovne kante proizvode.
15 polovnih dobrih marantz-a za isto toliko ljudi... pa nije polovno trziste Crveni krst za svakog novog nooba.

Tu ili jesi ili nisi... U svakom slucaju pored ovoliko bogatog trzista polovnjaka (sto onih od pre 25 i vise godina, tako i onih od samo par meseci- uzgred bas me cudi sto se odmah prodaje

), osim te famozne garancije (koja nije uvek svemoguca), ne vidim svrhu cepanja celofana i smrkanja novih uredjaja na kojima si odmah u debelom minusu cim izadju iz radnje. Da ne pominjemo nesrecnike ciji uredjaji zavrse u oglasima posle samo par nedelja i to upola cene...
Posto volis poredjenja sa auto industijom, evo slikovitog primera. Ti recimo kupis novu Daciju Logan 1.4, a ja npr. BMW 525 ili 325, 320... svejedno... starog 12-15 godina u odlicnom stanju, za trecinu ili polovinu cene tvoje nove Dacije. Ti se neko vreme vozis u njoj, imas servis u garantnom roku, lickas je, sve ti super... Za to vreme (neka bude 2-3 godine od momenta kupovine) ja svoju bembaru standardno odrzavam, prevalim s njom jos recimo 100-200k km u lagodnoj i glatkoj voznji sa agregatom od 2.5l i skoro 150 konja (naspram tvojih 1.4l i 75hp u Daciji, sa svim izostavljenim luksuzom koji ne ide uz auto te klase, i svim onim losim obradama, crckajucim plastikama i ostalim iritantnim pojavama), i posle 3 godine ti i ja se resimo da menjamo kola... Meni dosadio BMW, ti bi opet neki novi. Ja svoj prodam sa nekih 500-1000e gubitka za te tri godine u odnosu na to koliko sam ga platio, a ti puknes na svom vise od polovine kataloske vrednosti auta. Uzmes sta uzmes na prodaji, dodas jos 5-6k evra i opet kupis nekog novog iz nize srednje klase.
Sta je tu best buy? Voznja losijeg slabotelesnog auta sve vreme sa tolikim gubitkom, ili ono drugo gde svakog dana znas da imas pouzdan i dobar, jak auto a na prodaji izgubis posle nesto sitno u odnosu na prodaju novog, sve vreme losijeg? Da samo pomenemo da recimo ti, ili bilo ko drugi si sveo izbor na tu Daciju zato sto si smatrao u tom trenutku da je za te pare best buy, pritom nisi hteo ili znao da trazis nesto bolje od tog auta, vec si hteo da imas nov auto. Koja analogija... ali objasnjava stvari.

Kako se na ovom primeru razlikuju vlasnici, tako je i u audio industriji.
I kako to
ne smes da preporucis polovno? Ustvari, zasto bi bilo ko ovde nesto preporucivao, bilo novo ili staro, i zasto bi mu se verovalo? Forum ko forum, moze svako da palamudi do 101 i u rikverc. Razmena iskustva i neiskustva je toliko subjektivna stvar, a zvuk se prevashodno treba slusati, a najmanje prepricavati i uporedjivati na forumima gde mnogo nepoznatih konstanti ulazi u obzir.