shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Riknjava ljudima brzo ka11, to je jedini razlog sto ga još nisam kupio.
Imao je bubice. Morao je da se aktivira kao AB klasa da ih ne bi imao. Reseno je apdejtom. Na svim jedinicama koje se isporucuju sada stize poslednji firmware i moze da se trosi sada i kao klasa D bez ikakvih problema.Hmm, i DS2 bude onako mlak, mada pretpostavljam da to zavisi i od toga koliko se dugo sluša, i da li se koristi 3.5mm ili 4.4mm ulaz. Recimo i kad se koristi par sati bez prekida DS2 nikad nije vreo, mada i ta procena može da bude subjektivna.
Nisam ispratio kad je ovaj crni biser izašao, deluje super i malo je jeftiniji od DS2. Imao je doduše neke bubice sa distorzijom ali to je navodno ispravljeno u novijim verzijama firmware-a.
Nije da mi treba još jedan prenosivi DAC/AMP, ali DS2 nema nikakav prateći softver pa sam se nešto zaintrigirao baš zbog toga. Sad si mi malo spustio elan. xD Na kraju krajeva i EQ i većina drugih stvari oko zvuka može drugačije da se reši, na uređajima koji rade playback, ali eto ostaje taj osećaj čačkanja uređaja i interfejsa direktno sa njim. Mada, možda je i bolje da pojačalo bude što jednostavnije?Mana ima malo. Zvucno je super, sve lepo radi, ne greje se nisacim sto sam utakao u njega. 3.5mm dzek je malo "crunchy" na mom primerku i imam utisak kao da malo bolje zvuci na 4.4mm. Zvuci kranje ravno. Mana je walkplay app. Bas je kineska. Vizuelno je mozda malo gadnija od Fiio aplikacije, ali ima mnogo bolje EQ opcije od Fiia.

Ne mogu da verujem da ću ovo reći, ali... moguće je da vredi. 🥲Ne znam da li vredi Qed Connect 0.15m za 1440 din? 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari