Dali treba da osećam krivicu i kada trošim telefonske (gistro) besplatne minute, paketa koji plaćam i čavrljam više nego što ti misliš da bi trebalo?:wall:
oštovani korisnici usluga SBB kablovskog Interneta,
Izuzetno nam je zadovoljstvo da objavimo da je kompanija SBB, posle 17 meseci čekanja, dana 30.12.2008. konačno dobila licencu za međunarodno povezivanje. Licenca predstavlja pravni osnov koji omogućava SBB-u nabavku Interneta direktno sa najvažnijih međunarodnih čvorišta, bez posrednika, što je jedan od glavnih faktora koji su neophodni kako bi našim korisnicima omogućili još kvalitetniji Internet pristup.
Licenca je samo jedan od činilaca koji su neophodni da bi se to ostvarilo. Veliki deo posla predstavlja i izgradnja mreže za međunarodno povezivanje, nabavka opreme i priprema pristupne mreže za još veće brzine kao i potpisivanje neophodnih ugovora i faktička realizacija konekcija sa internacionalnim partnerima, što je proces koji traje i do godinu dana. Srećom, uz podršku naših investitora, SBB nije čekao dobijanje licence skrštenih ruku tako da je najveći deo pomenutih aktivnosti već urađen ili je u završnoj fazi. Uz finalizaciju testiranja određenih servisa na pristupnoj mreži ostalo je još sređivanje ugovorne papirologije sa našim sadašnjim i budućim nadprovajderima pa stoga sa sigurnošću možemo najaviti unapređenje postojećih i nekoliko novih servisa u prvom kvartalu 2009. godine.
Liberalizacija tržišta veleprodaje predstavlja veliki korak u razvoju Interneta u Srbiji. Od 2009. očekujemo da bude godina najvećeg napredka u IP sektoru, a mi u SBBu ćemo se potruditi da i dalje budemo u prvim redovima broadband revolucije.
SBB vam se zahvaljuje na poverenju koje ste nam ukazali izabravši nas za svog Internet provajdera – nadamo se da ćemo ga opravdati i u budućem radu.
S poštovanjem,
SBB menadžment
U zadnjih nekoliko godina, nije bilo pojeftinjenja. Samo su se brzine duplirale. I tako ce biti i ubuduce. Znace ne ocekujte da ce net biti jeftiniji. Sto se tice ugradnje interneta i D3 televizije, tu je situacija mnogo bolja nego ranije, dosta vise ljudi je uposljeno na tim poslovima, vecina rade na procenat pa im je u interesu da sto vise odrade dnevno. Sto se podrske za net tice, kad je los signal i sl. i tu je situacija dosta bolja, jer je primljeno nekoliko ljudi koji ce se samo time baviti. Tako da je na tom polju ubrzano maximalno koliko moze. Inace korisnicki servis, mora da prodje kroz sva podesavanja i razna pitanja, pre nego sto prosledi korisnika na tehnicku podrsku.
brat zivi u nemackoj,ima Alice provajdera ,internet 6000 Kbit/s flatrate placa 10 evra mesecno!Ne ocekujte da ce te ikada moci flat rate paket da uzmete ispod 15 evra. Ja mislim da to nigde u svetu nema.
da...zvucis kao advokat SBBa... buhuhu, lijem suze zbog patnje monopoliste.
jel su najavili bolje uslove krajem prvog kvartala? pa gde su? nek makar napisu da nece biti nista, a ne samo da cenzurisu svoj forum.
Naravno da su monopolisti i kriminalci, ako ništa zbog kaubojskih kablova preko krovova zgrada, kao i svi ostali što recimo prave divlje deponije.
To što im je dopušteno da tako rade ih ne oslobađa činjenice da je tako nešto u 2009. godini....
Achilles82, stvarno si dosadan s tim kursom dinara! Ako je njima nabavna cijena 30 puta manja (nebitno 10-20-30-40 puta, ali je mnooogo manja) od one po kojoj nama prodaju, kakve veze ima god damn 18%. I nije 18% nego 11%.
A da razvlači po krovovima zgrada može?
Kapiram da ih braniš jer ti je usluga odgovarajuća, ali postaje neukusno.
Imam SBB od 2004. i kući i u firmi i u principu sam zadovoljan uslugom, ali nemojmo preterivati.
Naravno da su monopolisti i kriminalci, ako ništa zbog kaubojskih kablova preko krovova zgrada, kao i svi ostali što recimo prave divlje deponije.
To što im je dopušteno da tako rade ih ne oslobađa činjenice da je tako nešto u 2009. godini....
gde su rekli i kada?E sad, ispasce jajare nevidjene, ako ne povecaju, a rekli su da hoce.
says who? isto pitanje kao i iznad i jos 1 za tebe: ko i kada procenjuje kada je vreme za povecanje? ti?vanquish je napisao(la):...ali povecanje brzina je najavljeno, a i da nije, vreme je za jedno
jedno i brojevima 1 uplatno mesto za ceo Beograd ?!? i to godinama.
prebacivanje para sa jednog racuna na drugi, iako placas 2 odvojene usluge.
uslovljavanje usluge drugom uslugom.
monopol na odredjene teritorije gradova
Ahile, meni ovo tvoje pisanije lici na: "Nemo' te mene, vidi kaki sam leeep"
ako si zadovoljan uslugom - a vidimo ovde da jesi, vec si to iskazao.
jel treba da se uspavaju na svojim "lovorikama" dobre usluge za pojedinacne korisnike? jel to poenta?![]()
zato sto Verat i ostali doskorasnji preprodavci Telekomovog Interneta nemaju svoju infrastrukturu vec je rentiraju od Telekoma, tako da nisu potpuno cenovno nezavisniZasto se to ne ocekuje od drugih provajdera? I verat je isti ugovor potpisao kao i sbb, zasto oni ne povecaju brzine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari