Šta je novo?

Pohvala - tj. Pozitivna iskustva sa oglasima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Misko78

Čuven
Učlanjen(a)
03.05.2004
Poena
675
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600K + Corsair 115i Elite Capellix
Matična ploča
MSI PRO Z690-P DDR4
RAM
Kingston Fury Renegade RGB 3200 4x16GB
GPU
Gigabyte Aorus Master 3080
Storage
Kingston KC3000 + WDC-WD120EFBX
Zvuk
Onboard
PSU
Corsair HX750
Kućište
Phantex P600S
Monitor
IIyama G-Master GB2770QSU
Miš & tastatura
Razer Basilisk Ultimate + Corsair K70 RGB MK2 LP
Laptop
Macbook Pro M3
Mobilni telefon
Iphone 15
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ako moderatori smatraju da je tema neprikladna neka je slobodno obrisu. Ja smatram da ipak nije lose znati ko su dobri trgovci i kome se moze verovati.

Vrlo pozitivna iskustva sam imao sa sledecim clanovima:

vlawyer; Sasha; Diabolique; MaliRadojica; illidan; jaksa...

Poslednja izmena:
Ja sam isto imao vrlo pozitivnih iskustva u kupovini na benchu:

OCz, Adam K, Oki, solomonbg, e6111... Izvinjavam se ako sam nekog zaboravio. :)

smith_bre, Rossi, [Miki], Br@nco, korisnik2007a, crossfire, TheGhost, sirNemanjapro, mihailo, Duke Nukem, Jovandeka i SuperStarr
Ako sam nekog zaboravio, nek se ne ljuti.

Poslednja izmena:
OT: pokusao sam da se setim svih ljudi i shvatio da je proslo 7 godina ! Bas lepih 7 godina :) Omatorio sam uz bench...

jaksa, drda, byMax, CAR...

manje sam kupovao - vise prodavao :)

Poslednja izmena:
E vidis, tebe sam zaboravio da stavim tamo gore ;)

dobra tema, ali, uf, kako se setiti nick-ova :)

generalno sva moja iskustva su bila pozitivna.

dobra tema, ali, uf, kako se setiti nick-ova :)

generalno sva moja iskustva su bila pozitivna.

Pa u pravu si, vise ima smisla navesti nekoga ko je korektan nakon uspesne kupovine nego da svi vadimo iz malih mozgova.

Ni ja ne mogu da popomtim sve, ali sa svima sam imao pozitivno i dobro iskustvo.
Moram da izdvojim Super Starra.
Takodje mi je u dobrom secanju ostao i Duke Nukem.

Poslednja izmena:
useri Mladen i The Spinner - sve kako treba - i dan danas koristim kupljeno.

i ja koliko znam nikog nisam prevario :)

Serpent, Dekara, Shiki,Nikolas61, SuperStar [nadam se da ti shljaka kuler ;] i recimo miloshs chovek od koga je danas kupljen mish razer i odlichno radi ( malo me zavrnuo kurir al neka mu ostatak kesha za neki andol i to : )))

Uvek sam imao pozitivna iskustva, shta vise volim i da proverim kako sluzhi ljude ono shto prodam - BaalBehrit fura sada G15 i nema problema shto mi je vishe nego drago !

Poslednja izmena:
Mozda je bolje da se tema sastoji od nekih konkretnih primera da je neki user ispao extra korektan i izasao u susret kupcu/prodavcu umesto sto se tek tako navode imena? Lepo je i ovo ali valjda se podrazumeva da prodajemo jedni drugima ispravnu robu i da se medjusobno postujemo :)

Poslednja izmena:
Pa iskreno jedino shto mi pada na pamet jeste vishe nego lep gest Nikolas61-a koji je predamnom tj zajedno smo otvorili kutiju od graficke karte jer je bila upravo - nova ne otpakovana, i videli smo da fali onaj 1x6 pinski kabl koji se dobija regularno.

Chovek nije verovao da kabla nema, otishao je do sobe i dao mi svoj kabl i time je kutija bila potpuna bez obzira shto moj TITAN u to vreme je imao 2x6pin kabl i odlichno se nosio sa istom.

Mislim da je to vishe nego lep gest !

Ja sam sa dogovorio sa SuperStarr-om za TRUE za backplate-om, a posto ga je GIGASHIT ispalio tj. obisao je pola grada da bi saznao da ga nemaju na lageru, covek je meni dao neki njegov backplate, 2 venta i jos spustio cenu za 5 eura.

Poslednja izmena:
Jos jedan glas za Superstara, a tu su i Nicolas61, PeraNS i jos par izuzetno korektnih ljudi kojima u ovom trenutku ne mogu da se setim nickova.

Uf ko ce da popamti sto lepo gore neko napisao.
Od 20 tak stvari koje sam kupio za 19 su svi bili fer i predusretljivi i svaka pohvala.
Jedan som me zjb i od tada sam postao obazriviji

Ja sa benchom imam samo pozitivna iskustva, sta vise u mom kompu trenutno od komponenti sa bencha su:

grafica( doplata 10 evra za 8600gt koju sam isto uzeo na benchu za 2000 dinara!!)
hard 250 sata2
napaljanje 550w LC power
procesor 5000+

a prosli komp sam ceo sastavio na benchu :p

A posto sam ja malo bolestan i ne mogu da izdrzim duze od mesec dana da ne zamenim neku komponentu tako da mi bench dodje savrseno mesto da ispunjavam svoje hirove :p

nikolas61 mi prvi pada na pamet, josh iz vrmena 8800 GTS 320MB :), bilo par komada na stolu i kaze biraj :), ne treba reci da sam zabo jedan od dva najbolja primerka :p

I to je otprilike to, ne kupujem mnogo po oglasima, uglavnom uzimam sve novo, ali zato prodajem pa mogu da pricam o korektnim/nekorektnim kupcima ali to nije tema :)

Dakle da sumiram, Dzoni svaka cast :)

:wave:

Misko78, stormwatch153, Pioneerko

sa njima sam trgovao jako lepo. Ako sam nekoga izostavio neka se ne ljuti.

Ja nikad nisam imao lose iskustvo u kupovini ili prodaji na forumu a da je za to kriv neki clan foruma.

SuperStarr, Zorz, Vule, Sormwatch, voodoons, Arko986, Spacemaster, Dekara moguce da sam i nekog izostavio.

Sa svima prijatna iskustva, Vule mi je chak doneo kucishte na kucnu adresu iz NS-a u SO za shta stvarno skidam kapu :wave:

Poslednja izmena:
Sve pozitivno do sad, bas kako treba da bude.

Ako moram nekog da izdvajam: Hector Ruiz, Achilles82, mickeyrs, Vukashin, Dekara, Hajzl, Boris Lozac... Izdvojeni zbog lakoce komunikacije i flexibilnosti oko dogovora :wave:

Mentor :) :wave:

Poslednja izmena:
Shiki (jel on sada Rossi? :D)
Misko78
jaksa
CikaPera

Ovih dana ću, nadam se, da dopišem i DukeNukema :)

Samo kupujem, do sada nisam prodavao, a kanim se već godinu dana da okačim jednu fiskalnu kasu...

Poslednja izmena:
I ja jedno jako pozitivno iskustvo sto se tice kupovine ovde. Nije bilo iz oglasa, ali momak je odavde sa bencha. Znaci prvi put kupujem ovako i stvarno nemam rijeci kako je momak izasao u svakom pogledu u susret. inace kupio sam gainward gtx285 od @*******og. :) @*******i legendo svaka cast, karta radi fantasticno :)

Poslednja izmena:
Pozitivna iskustva sa korisnikom Duke Nukem. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno