Šta je novo?

Pohvala - tj. Pozitivna iskustva sa oglasima

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj, pa sa mnogima sam trgovao (uglavnom kupovao)...
Da probam da se setim Animan, MaliRadojica, xaver, Doktor, pajam24, Djolez...ne mogu da setim nick-a od lika koji mi je prodao ovu grafu koju koristim, inače dečko je iz Novog Sada i dečko iz BG-a od koga sam kupio slušalice za nokiu

BTW svi nabrojani i ako sam nekoga izostavio imaju 10+ za korektnost.

Naravno bilo je i par u(lo)ser-a koji su me ispalili, ali ne spuštam se toliko nisko da ih pljujem u onoj drugoj sobi...

Poslednja izmena:
ja zasada imam samo jedno pozitivno iskustvo,polako bice ih jos nadam se ipak je veliki benhc :D,a osoba sa kojom sam saradjivao je mitarus,i stvarno mi je velika cast da smo se dogovorili i vrlo brzo nasli resenje..jos jednom hvala mitaruse

Joj, pa sa mnogima sam trgovao (uglavnom kupovao)...
Da probam da se setim Animan, MaliRadojica, xaver, Doktor, pajam24, Djolez...ne mogu da setim nick-a od lika koji mi je prodao ovu grafu koju koristim, inače dečko je iz Novog Sada i dečko iz BG-a od koga sam kupio slušalice za nokiu

BTW svi nabrojani i ako sam nekoga izostavio imaju 10+ za korektnost.

Evo da dodamo...Dimke

za sada vishe nego pozitivna iskustva sa Placebo-m i mihailo-m, velika fleksibilnost oko kupo-primo-predaje i prodaje :)
chak shta vishe kad sam prelazio na novu platformu (775) Placebo se ponudio da mi zajmi ram dok ne kupim svoj-poshto nisam znao ni koji chu i shta chu...
uzeo sam i ram od nekoga, ali davno to beshe, ako se pronadje nek se javi, momak je gotovo doshao kod mene da mi da ram...

iskoristicu priliku da se zahvalim duke nukemu i pusku,sa kojima imam odlicna iskustva i nadam se daljoj saradnji

Do sada sam dva puta trgovao (kupovao), i to sa clanovima jahacmm i peraNS oba pozitivna iskustva, jahac preko kurirske, pera licno covek mi je cak i dovezao komponentu u moju ulicu :D

Nisam mnogo trgovao, jednom prodao graficku [Ivan_kocha, pohvala naravno] i kupio Samsung Wave [posebna pohvala za djurkasha :D]

mislim da ce iz ovoga da ispadne da je vecina ok a jajarice imaju svoju temu :d :-devil-:

Poslednja izmena:
Do sada sam imao samo pozitivna iskustva. I verujem da će tako i ostati.

Iskreno, mislim da na forumu ima zaista dobrih i poštenih osoba.
Imao sam dosta kupovina, što ovde, tako i na najpoznatijoj berzi.
Ne mogu da se setim svih osoba, ali tu je Villy_Da_Man - nadam se da nisam pogrešio.:d (se k550i, koji još uvek radi :) ), micairvas (odlična hd3850, naravno i ona radi). Ima tu još nekih, naravno, pozitivnih iskustava. :)

Pohvale za old sKul ekipu, Nikolas koji je gledao da mi izadje u susret i kad je roba i iz Slovenije dolazila,Demios koji je kriv sto sam presao na i7 :), spacemaster uvek egzoticne stvari, JBL koji mi je pomogao oko garancije (mojom greskom) i dosta drugih ljudi (kad se setim, napisacu).....
Predlazem listu i da svako da svoj glas !!

Ja predlažem da se ova besmislena tema ugasi. Podrazumeva se da budemo pošteni jedni prema drugima. Ako želite nekome posebno da se zahvalite uradite to privatno preko poruke ili ga odvedite na pivo. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno