Šta je novo?

podsetnik[dnevnik] u php-u

mbr

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2004
Poena
319
hocu da napravim web stranu "linkovi" u php-u;
kao neku vrstu podsetnika--ne blog da mi svako cita; i da obesim na server;
tako da mogu da uvek pristupim datoj strani sa linkovima.

kada vidim nesto zanimljivo na netu, neki rad, hocu da stavim na tu stranu ime i link; mozda neke komentare [eventualno da uploadujem taj rad na svoj nalog na serveru]

dakle, ne zelim da se SSH-ujem i onda da editujem stranu; vec online to da uradim.

moze li da mi neko kaze naredbe ili neko uputstvo; mozda i gotov primer! (najbolje bi bilo, mada ja nisam nasao na netu) za dati problem.

hvala.

Poslednja izmena:
po meni koji bilo cms, samo ne napravis nikom nalog osim sebi i zabranis guest pristup..

Probaj CuteNews. To je skripta u php-u za vesti, ali moze da odrdadi to sto tebi treba. Ima WYSIWYG editor. Mozes iz njega da uploadujes fajlove, ubacujes linkove, kakav god hoces tekst itd.

Marvin je napisao(la):
Probaj CuteNews. To je skripta u php-u za vesti, ali moze da odrdadi to sto tebi treba. Ima WYSIWYG editor. Mozes iz njega da uploadujes fajlove, ubacujes linkove, kakav god hoces tekst itd.

Na primer tako...
A ako hoces da onemogucis pristup dodaj login stranu ispred... Posto ti treba samo jedna nalog sifru cak mozes da cuvas u nekom .php fajlu (malo da si skratis posao)... Mozda nije extra sigurno, ali koliko sam skontao tebi i ne treba neka velika sigurnost....

GOXY83 je napisao(la):
Na primer tako...
A ako hoces da onemogucis pristup dodaj login stranu ispred... Posto ti treba samo jedna nalog sifru cak mozes da cuvas u nekom .php fajlu (malo da si skratis posao)... Mozda nije extra sigurno, ali koliko sam skontao tebi i ne treba neka velika sigurnost....

da, ne treba neka sigurnost.
ono sto mi treba jeste, ako bi mi mogli sibnuti neke primere u php-u za to sto kazete.

Pogledaj
http://ickovin.grunfi.net/ickovin
Jos je u test fazi. Radjen je uz CuteNewsu. Ako hoces dacu ti privremeno user i pass pa da probas. Mada ima na netu i demoa za razne php news skripte, samo malo guglaj: php news demo ili cms demo ili tako nesto.

Čemu ti služi bookmark/favorites??? Što tu ne pamtiš linkove, u firefoxu i operi mogu da se dodaju proizvoljni komentari (za IE nemogu da kaže davno sam ga koristio)

Glupi Zmaj je napisao(la):
Čemu ti služi bookmark/favorites??? Što tu ne pamtiš linkove, u firefoxu i operi mogu da se dodaju proizvoljni komentari (za IE nemogu da kaže davno sam ga koristio)

za online pristup; sa svake tacke zemljine kugle:)
ne koristim samo jedan komp.

Imas u firefoxu plugin koji to radi, cuva ne nekom serveru linkove, ali nisam ga koristio pa neznam detalje. Pogledaj. (naravno ako koristis FF)

Nazad
Vrh Dno