Marti Misterija je napisao(la):Zoni nadam se da se salis !
Npr. postoji i pojam da neko ima "bruka para" - znaci da mu nije dobro koliko ima para (ovo vise ns-foraZoNi je napisao(la):ha, ha... mnogi klinci u novom BGD slengu rec "bruka" koriste kad hoce da kazu da je nesto super, odlicno, izvanredno... ako si i ti, apolone, mislio na "bruku" u tom smislu, onda se potpuno slazem s tobom!![]()
Decko prestani da reklamiras sajt na kome si ukrao tudje tekstove! Vecinu sadrzaja sam vec vidjao po drugim sajtovima i koliko se secam, svi su bili optereceni autorskim pravima, tj. copyright znakom!rakabencmark je napisao(la):Idi na donji saj i nacitaj se raznih podesavanja.
e, ovo sam i ja vise puta 'teo da kazem, samo nisam hteo da budem prvi! 10x, Marti!Marti Misterija je napisao(la):...
Decko prestani da reklamiras sajt na kome si ukrao tudje tekstove! Vecinu sadrzaja sam vec vidjao po drugim sajtovima i koliko se secam, svi su bili optereceni autorskim pravima, tj. copyright znakom!
:cuss:
Ja sam mu davno skrenuo paznju na toZoNi je napisao(la):...
e, ovo sam i ja vise puta 'teo da kazem, samo nisam hteo da budem prvi! 10x, Marti!
1. Jednom sam probao System Restore i moram priznati da je odradio korektno sto se tice programa, ali mi degradirao performanse. Da pojasnim, posle toga su mi odredjene igrice seckale, tako da sam morao sve ispocetka.ZoNi je napisao(la):deko, a sto gasis System Restore i Aitomatic Update? pa, tu su mega-giga-ultra korisne stvari u XPu!
Ako ovo nije komercijalizacija, onda ne znam sta je ,)rakabencmark je napisao(la):Idi na donji saj i nacitaj se raznih podesavanja.
Koliko sam ja primetio sajt i nije bas komercijalnog karaktera...deka je napisao(la):...
Ako ovo nije komercijalizacija, onda ne znam sta je ,)
Sajt se zove Infinite Design i ima svoj komercijalni deo. Reklamira se kao "Bezkonacno dobri poslovi" !?!? Valjda beskonacno!Crni je napisao(la):... Koliko sam ja primetio sajt i nije bas komercijalnog karaktera...
Onda se izvinjavam (nisam dovoljno obratio paznju jer sam sajt povrsno pogledao)...Marti Misterija je napisao(la):...
Sajt se zove Infinite Design i ima svoj komercijalni deo. Reklamira se kao "Bezkonacno dobri poslovi" !?!? Valjda beskonacno!
:beat:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari