U pravu si, prebacio sam se za godine, te godine sam uzeo prethodni telefon, zapravo ga imam od 22.Kako si X3 Pro uzeo 2019. kad je taj model izašao 2021? 😁
Bolje kamere na F varijantiPozdrav svima, koja je bolja opcija? Poco F8 pro ili X8 pro max? Gledao sam po raznim sajtovima, na njima piše da nije velika razlika u procesorima (gledajući navodne antutu rezultate) ukoliko neko ima iskustva sa ovim telefonima, je l tolika razlika u kamerama? Razumem da f8 pro ima kameru više, mimo toga, kolika je razlika u glavim kamerama izmedju ova 2 modela? Trenutna razlika u ceni je 53k (sa popustom od 5%) za X8, i 60k za F8 (modeli 12/512).
Ps. Vidim razliku u ostalim kategorijama, jedino me muče procesor i razlika u kamerama. Unapred hvala!
Razlike su u nijansama pa zavisi ko šta preferira. X8 Pro Max će jednima biti zaokruženiji, dok F8 Pro će drugima više odgovarati jer ima Snapdragon, što automatski znači i custom rom podršku, ako ti je to posebno bitno. Isto tako, za kamere jedni će reći da F8 Pro je objektivno bolji, a drugi da X8 Pro Max je kompletniji kako u point and shot, tako i u manuelnom modu. Doduše, poređenje je naspram F8 Ultra, koja takođe dolazi sa Omnivision senzorom, ali proceni, izvagaj i preseci, jer nema sredine:Pozdrav svima, koja je bolja opcija? Poco F8 pro ili X8 pro max? Gledao sam po raznim sajtovima, na njima piše da nije velika razlika u procesorima (gledajući navodne antutu rezultate) ukoliko neko ima iskustva sa ovim telefonima, je l tolika razlika u kamerama? Razumem da f8 pro ima kameru više, mimo toga, kolika je razlika u glavim kamerama izmedju ova 2 modela? Trenutna razlika u ceni je 53k (sa popustom od 5%) za X8, i 60k za F8 (modeli 12/512).
Ps. Vidim razliku u ostalim kategorijama, jedino me muče procesor i razlika u kamerama. Unapred hvala!
Razlike su u nijansama pa zavisi ko šta preferira. X8 Pro Max će jednima biti zaokruženiji, dok F8 Pro će drugima više odgovarati jer ima Snapdragon, što automatski znači i custom rom podršku, ako ti je to posebno bitno. Isto tako, za kamere jedni će reći da F8 Pro je objektivno bolji, a drugi da X8 Pro Max je kompletniji kako u point and shot, tako i u manuelnom modu. Doduše, poređenje je naspram F8 Ultra, koja takođe dolazi sa Omnivision senzorom, ali proceni, izvagaj i preseci, jer nema sredine:
Uključiš developer options, povežeš adb i pokrenešKako da uklonim Youtube Music pošto je nemoguća regularna deinstalacija?
uz napomenu da ukoliko je skineš iz Play Store, update će se instalirati preko fabričke preinstalirane verzije pa ćeš u tom slučaju Jovo nanovo.adb shell pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.youtube.music
Dosta slični telefoni.Pozdrav svima, koja je bolja opcija? Poco F8 pro ili X8 pro max? Gledao sam po raznim sajtovima, na njima piše da nije velika razlika u procesorima (gledajući navodne antutu rezultate) ukoliko neko ima iskustva sa ovim telefonima, je l tolika razlika u kamerama? Razumem da f8 pro ima kameru više, mimo toga, kolika je razlika u glavim kamerama izmedju ova 2 modela? Trenutna razlika u ceni je 53k (sa popustom od 5%) za X8, i 60k za F8 (modeli 12/512).
Zaštitno staklo je fabrički ugrađeno na X8 Pro Max, jedva je primetno i odlično odrađeno.gde kupiti zastitno staklo za nove poco modele m/x? ja uzeo na temu medjutim brzo od prstiju nekako posivi staklo i ne moze lepo da se obrise i napolje na sunce se dosta losije vidi ekran..
izgleda i poco m8 pro ima ugradjeno? skroz sam zaboravio na to..🫢Zaštitno staklo je fabrički ugrađeno na X8 Pro Max, jedva je primetno i odlično odrađeno.
Pa dobro, znaci bespotrebno je kupovati aftermarket zastite ?Nije zastitno staklo nego folija.
da, generalno nekoliko miseci si miran, iza toga se folija pocme grebat, pa preporucam narucit hydrogel foliju s alija.Pa dobro, znaci bespotrebno je kupovati aftermarket zastite ?
kako da uklonim Youtube Music pošto je nemoguća regularna deinstalacija?
Uzeo sam X8 Pro Max, 499 EUR (u HR) pa cu kratko sam napisati par rijeci. Ako netko zeli i ima neko konkretno pitanje mogu pokusati pripomoci, mnoge stvari nisu u raznim recenzijama, a mnoge su i placene itd.
Do sada sam imao Xiaomi 13. Kao flagship uređaj dobro me sluzio evo skoro 3 godine, i radi dobro i danas, ali baterija je naravno dala svoje nakon 3 godine mucenja. Novi sam mobitel uzimao (umjesto samo zamjene baterije) jer sam htio veci ekran (iako ne volim velike mobitele) radi sve slabijeg vida.
Moja glavna "muka" je bila da li cu ne uzimanjem flagship serije uređaja izgubiti nesto vezano sa samo koristenje uređaja i navike koje sam stvorio na temelju X13. Tu odma mogu reci da nisam nista izgubio. Poco je performansama iznad starog X13, naravno, to se osjeti. Sam Hyper OS na poco-u mi je gotovo identican kao i na Xiaomi 13 (oba vrte tricu). Niti vidim reklame, niti nesto nedostaje na poco sto nemam na X13. Naravno, kamere nisu iste i tu ima razlika u samoj app i fotkama. No sve ostalo, ja razlike ne vidim. Poco ima AI gluparije koje trenutno ne koristim, ali tko zna, mozda cu u nekom trenu. Mozda bi neke konkretnije razlike postojale da se usporedi Xiaomi 17 serija sa ovim Poco. A mozda i ne toliko. Odradio sam i Canta+Shizoku debloat na Poco-u, za svaki slucaj.
Uglavnom, eto ako netko ima neka pitanja, koliko mi vrijeme i obaveze dozvlole, pokusat cu pomoci. Lp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari