Šta je novo?

Poco X8 Pro / Max

@Dragon82 Ja sam dobio samo 300 poena kao novi korisnik, sto moze smanjiti cenu za 1000 dinara prilikom kupovine.
Kakva su vam iskustva sa onim zastitnim staklom sto vec dolazi sa telefonom, jel moze da posluzi ili da se skida i lepi novo? I koju biste masku preporuculi sa Alija/Temua ili prodavnice? Nema Nillkin, a ni ovde na ebayu i Amazonu nista ne nalazim da je dobro.

@Dragon82 Ja sam dobio samo 300 poena kao novi korisnik, sto moze smanjiti cenu za 1000 dinara prilikom kupovine.
Kakva su vam iskustva sa onim zastitnim staklom sto vec dolazi sa telefonom, jel moze da posluzi ili da se skida i lepi novo? I koju biste masku preporuculi sa Alija/Temua ili prodavnice? Nema Nillkin, a ni ovde na ebayu i Amazonu nista ne nalazim da je dobro.
Za sad ne postoji Nilkin za x8 PM, a foliju ja ne volim, ali je ok, šiti, mada se dosta mulja . Staklo sam poručio sa Alija, ali iz iskustva sa Poco x6 x7 99% stakla sa Alija, Temua su loša, ne lepe dobro ivice. Jedno sam samo nasao na Aliju koje kosta oko 1500 din dva komada, ali dolaze sa nekim lepkom tako nešto baš zvog ivica. Ali na tih 1500 racunam još 600 din sto ce postar da mi donese, te njihove fore otvaranje posiljke, pdv i sl.. Tako da je tu teška priča. Bar Nilkin maska kad bi izasla uskoro., jer ova fabrička je baš socijala....

Ima, al ne moze za Poco.
Sad je neka nova promocija, pa su ti kuponi vezani za nju.
2170.png
Ovo sam ja dobio, ali ko će ga znati šta je sad ...

@Marmil
Ja imam više poena, pa i veće popuste, ali opet manje od 10%.
Maska bi trebalo da se dobije s fonom ... ako ne grešim. Za neki drugi model sam ja uzeo s Temu-a, silikonska u boji, nalik ovoj što se dobije, samo prekriva čitavu poleđinu osim kamera i zvučnika ... i OK je sasvim, mogu ti reći.
Što se folije tiče ... može da se skine, nema tu problema. Zna da bude magnet za prašinu, ali ovako štiti od ogrebotina.

Nazad
Vrh Dno