Jeste, i meni na HyperOS 2.2 radi perfect. Nisam se nadao da ce Xiaomi da ga ispegla tako dobro. Optimizacija je top. Drago mi je da se tako nastavilo i na HyperOS 3.Odlican, nema velikih izmena, barem primetno, ali sve je ispolirano i fluidno. HyperOs postao ozbiljan sistem.
Prvo da ti se puno zahvalim na odgovoru .Naglo mi se povecala potrosnja baterije, prosto guta procente. U isto vreme su mi pustili 5G i dosao apdejt za Hyper OS 3.
Pretpostavljam da su oba kriva za povecnu potrosnju.
@srki018.....dolazi sa zastitnom folijom, ali mi se cini da je malo osetljivija (meksa) od starijih Poco verzija.
Skrinsot dzaba da radim jer sam menjao ikone, ne odgovaraju mi difoltne (okrugle).
U sustini sam vrlo zadovoljan sa telefonom, mada se vec duze druzim sa Poco telefonima jer mi odgovaraju, a i nisam zahtevan korisnik.
Eee i ti sad cepidlacis..Podrazumeva se da su def ikone one koje imas kad pokrenes tel posle prve instalacije.Da, mislim komentari tipa po default okrugle ikone i slicno... Pa mislim da Poco to jest Xiaomi ima bar najvise mogucnosti za teme, ikone, fontove i sl. Naravno, ne možeš da uzmes telefon i cim ga upalis kazes,ej lose ikone. Moraš nekoliko klikova da sam nesto podesis.... Evo i od mene screenshot...
Hvala puno na odgovoru . Hvala što još ima ljudi na forumu i odmah se nađu i daju odgovor .Eee i ti sad cepidlacis..Podrazumeva se da su def ikone one koje imas kad pokrenes tel posle prve instalacije.
Naravno da svi znaju da mogu da se instaliraju i druge. Ko sta voli.
Ja sam ocekivao slabiju bateriju dok ne krene peglanje Hyper OS 3, ali kod mene radi savrseno. Nesto mi 5G ne trosi bateriju da bih primetio, a u stand by bukvalno procenat ne skine preko noci. Ja ne mogu da potrosim bateriju za jedan dan. Jedino da zapucam igricu nekokiko sati da ovo skinem na nekih 20% 😀Naglo mi se povecala potrosnja baterije, prosto guta procente. U isto vreme su mi pustili 5G i dosao apdejt za Hyper OS 3.
Pretpostavljam da su oba kriva za povecnu potrosnju.

Tako nekako i kod mene. Ocekivao sam ladno 2 dana. Ne igram igre, gotovo da ne koristim kameru,nemam drustvene app. Dakle samo glazba, youtube i sitno ostale app. Dan i po.Čini mi se da baterija na X8 PM nije toliko dobra koliko sam očekivao. Ok, izgura to jedan dan mog uobičajenog koriscenja, ali sam očekivao bar dan i po do dva, obzirom da je 8500 mAh. Primetio sam i battery drain u standby poznat problem sa Poco launcherom. Čekam 72h da ga otključam i prebacim u Global jer mi treba call recorder pa ću tamo videti. Ali iz prakse znam da za Global mnogo ispeglanije radi Poco bar kad su u pitanju bili X6 i X7 serija.
Stigao HyperOS 3.1, za EEA region, WOJEUXM 3.0.300.0
Ima nekih sitnih izmena, u aplikaciji teme, gde dolazi standardna Xiaomi tema sa ikonama kao i na svim Xiaomi telefonima, tako da mogu da se zamene standardne poco okrugle ikone. Ima i jos nekih sitnica. Nema u launcheru da se izabere opcija u "recent app" da otvorene aplikacije budu naslagane kao na ajfonu recimo, vec samo dve standardne opcije horizontalno i vertikalno.
Kamere nisam cackao, telefon sam prosledio kevi, presao sam na X8 Pro Max, koji, zanimljivo, jos nije dobio HyperOS 3.1, ali ima opciju u launcheru za "recent apps," kao kod ajfona naslagano, pored dve standardne opcije, i dobio je azuriranjem aplikacije tema, standardnu xiaomi temu.hvala za info u vezi teme. malo su dosadile ove poco ikone, od prvog pocophona f1 je isti dizajn, odlično je što sada može standardna xiaomi tema.
ima li još nekih vidljivih novina? pisalo je i nešto u vezi kamere, ali ne primećujem nikakvu razliku u fotografijama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari