Šta je novo?

Poco X7 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme anders
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stigao novi update, prvi posle azuriranja na HyperOs 3.

Prilozi

• Screenshot_2025-12-04-18-24-57-020_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-12-04-18-24-57-020_com.android.updater.jpg
    70.1 KB · Pregleda: 27
Želeo bi ga uzeti ako uspem da prodam Samsung S25 Fe . Da li dolazi zaštitna folija na displeju i da li neko može da mi pošalje screenshot displeja čisto da vidim ikone i izgled interfejsa

Naglo mi se povecala potrosnja baterije, prosto guta procente. U isto vreme su mi pustili 5G i dosao apdejt za Hyper OS 3.
Pretpostavljam da su oba kriva za povecnu potrosnju.

@srki018.....dolazi sa zastitnom folijom, ali mi se cini da je malo osetljivija (meksa) od starijih Poco verzija.
Skrinsot dzaba da radim jer sam menjao ikone, ne odgovaraju mi difoltne (okrugle).
U sustini sam vrlo zadovoljan sa telefonom, mada se vec duze druzim sa Poco telefonima jer mi odgovaraju, a i nisam zahtevan korisnik.

Naglo mi se povecala potrosnja baterije, prosto guta procente. U isto vreme su mi pustili 5G i dosao apdejt za Hyper OS 3.

@srki018.....dolazi sa zastitnom folijom, ali mi se cini da je malo osetljivija (meksa) od starijih Poco verzija.
Skrinsot dzaba da radim jer sam menjao ikone, ne odgovaraju mi difoltne (okrugle).
U sustini sam vrlo zadovoljan sa telefonom, mada se vec duze druzim sa Poco telefonima jer mi odgovaraju, a i nisam zahtevan korisnik.
Prvo da ti se puno zahvalim na odgovoru .
Isto tako okrugle ikone mi se uopšte ne sviđaju . Zato sam i pitao za "screenshot "🙂
Po meni najbolji izgled ikona ima Xiaomi i posle nešto Honor .
Ne znam da li ću moći da ga punim punjačem za Xiaomi imam od 67w i od 90w .

Ikone mozes da zamenis i stavis koje hoces, ja koristim Luci77V15 (ikona ima barem svakakvih). Launcer mi je def poco jer mi odgovara.
Takodje mi je punjac od 90w to je i def za ovaj telefon. A moze i slabiji. Evo jedan shot, iz podesavanje ikona, cisto da vidis kako izgleda.
viber_slika_2025-12-08_18-38-13-284.jpg

Da, mislim komentari tipa po default okrugle ikone i slicno... Pa mislim da Poco to jest Xiaomi ima bar najvise mogucnosti za teme, ikone, fontove i sl. Naravno, ne možeš da uzmes telefon i cim ga upalis kazes,ej lose ikone. Moraš nekoliko klikova da sam nesto podesis.... Evo i od mene screenshot...

Prilozi

• Screenshot_2025-12-08-18-58-12-741_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2025-12-08-18-58-12-741_com.mi.android.globallauncher.jpg
    120.9 KB · Pregleda: 24
Ja koristim okrugle po defaultu, i takve mi se ikonice bas svidjaju. Poco ima svoj launcher i podjednako je dobar kao xiaomi launcher, cak je prednjacio u opcijama. Xiaomi launcher je tek nedavno uveo opciju zakljucavanja duplim tapom sto je poco oduvek imao. Oblik i velicina ikona se menjaju kroz aplikaciju teme. Neke su besplatne, neke se placaju.Ima dosta opcija prilagodjavanja izgleda ekrana.

Prilozi

• Screenshot_2025-12-08-19-27-03-374_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2025-12-08-19-27-03-374_com.mi.android.globallauncher.jpg
    115.4 KB · Pregleda: 26
  • Screenshot_2025-12-08-19-29-01-851_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2025-12-08-19-29-01-851_com.mi.android.globallauncher.jpg
    74 KB · Pregleda: 21
  • Screenshot_2025-12-08-19-29-23-055_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2025-12-08-19-29-23-055_com.mi.android.globallauncher.jpg
    85.9 KB · Pregleda: 22
Da, mislim komentari tipa po default okrugle ikone i slicno... Pa mislim da Poco to jest Xiaomi ima bar najvise mogucnosti za teme, ikone, fontove i sl. Naravno, ne možeš da uzmes telefon i cim ga upalis kazes,ej lose ikone. Moraš nekoliko klikova da sam nesto podesis.... Evo i od mene screenshot...
Eee i ti sad cepidlacis..Podrazumeva se da su def ikone one koje imas kad pokrenes tel posle prve instalacije.
Naravno da svi znaju da mogu da se instaliraju i druge. Ko sta voli.

Eee i ti sad cepidlacis..Podrazumeva se da su def ikone one koje imas kad pokrenes tel posle prve instalacije.
Naravno da svi znaju da mogu da se instaliraju i druge. Ko sta voli.
Hvala puno na odgovoru . Hvala što još ima ljudi na forumu i odmah se nađu i daju odgovor .

Ja sam ocekivao slabiju bateriju dok ne krene peglanje Hyper OS 3, ali kod mene radi savrseno. Nesto mi 5G ne trosi bateriju da bih primetio, a u stand by bukvalno procenat ne skine preko noci. Ja ne mogu da potrosim bateriju za jedan dan. Jedino da zapucam igricu nekokiko sati da ovo skinem na nekih 20% 😀

Prilozi

• Screenshot_2025-12-08-22-00-28-667_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2025-12-08-22-00-28-667_com.miui.securitycenter.jpg
    49.8 KB · Pregleda: 19
  • Screenshot_2025-12-08-22-04-31-393_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2025-12-08-22-04-31-393_com.miui.securitycenter.jpg
    68.6 KB · Pregleda: 19
Baterije su nam izgleda iz istog kontigenta..🙂..Imam samo manje ciklusa punjenja.
Bukvalno mi srce bateriju od kad sam instalirao 3.03 verziju (sutradan pustili i 5g). Sad dok sam snimao ove skinsot-ove baterije i cackao podesavanja ode 1% baterije.
Pre ovoga mi batrerija ladno trajala dva dana sad jedva sastavim jedan. Evo sada sam ukljucio i 5g ustedu baterije. Podesena i usteda od 23-06 h.
Sacekacu koji dan mozda tel nauci da manje trosi, nek upotrebi ovaj AI unutra..😛

viber_slika_2025-12-08_22-30-10-138.jpgviber_slika_2025-12-08_22-30-10-204.jpg

Samo da rezimiram bilo je do OS-a, ono njegovo uvezbavanje po instalaciji.
Nakon par dana vratila se potrosnja u normalu.

Uzeh ženi ovaj fon i ima jedan čudan problem samo kada ona zove nekog. Globatel ka bilo kome. Kada je volte uključen nekad onaj ko se javlja ne čuje pozivaoca u smislu kao da je skremblovan poziv ili kao da pozivaoc mumla. Da li neko ima ovakva iskustva? Urađen je fabrički reset, update-ovan telefon... Jedino je ostalo da promenimo sim fizički.

Nazad
Vrh Dno