Jeste, i meni na HyperOS 2.2 radi perfect. Nisam se nadao da ce Xiaomi da ga ispegla tako dobro. Optimizacija je top. Drago mi je da se tako nastavilo i na HyperOS 3.Odlican, nema velikih izmena, barem primetno, ali sve je ispolirano i fluidno. HyperOs postao ozbiljan sistem.
Prvo da ti se puno zahvalim na odgovoru .Naglo mi se povecala potrosnja baterije, prosto guta procente. U isto vreme su mi pustili 5G i dosao apdejt za Hyper OS 3.
Pretpostavljam da su oba kriva za povecnu potrosnju.
@srki018.....dolazi sa zastitnom folijom, ali mi se cini da je malo osetljivija (meksa) od starijih Poco verzija.
Skrinsot dzaba da radim jer sam menjao ikone, ne odgovaraju mi difoltne (okrugle).
U sustini sam vrlo zadovoljan sa telefonom, mada se vec duze druzim sa Poco telefonima jer mi odgovaraju, a i nisam zahtevan korisnik.
Eee i ti sad cepidlacis..Podrazumeva se da su def ikone one koje imas kad pokrenes tel posle prve instalacije.Da, mislim komentari tipa po default okrugle ikone i slicno... Pa mislim da Poco to jest Xiaomi ima bar najvise mogucnosti za teme, ikone, fontove i sl. Naravno, ne možeš da uzmes telefon i cim ga upalis kazes,ej lose ikone. Moraš nekoliko klikova da sam nesto podesis.... Evo i od mene screenshot...
Hvala puno na odgovoru . Hvala što još ima ljudi na forumu i odmah se nađu i daju odgovor .Eee i ti sad cepidlacis..Podrazumeva se da su def ikone one koje imas kad pokrenes tel posle prve instalacije.
Naravno da svi znaju da mogu da se instaliraju i druge. Ko sta voli.
Ja sam ocekivao slabiju bateriju dok ne krene peglanje Hyper OS 3, ali kod mene radi savrseno. Nesto mi 5G ne trosi bateriju da bih primetio, a u stand by bukvalno procenat ne skine preko noci. Ja ne mogu da potrosim bateriju za jedan dan. Jedino da zapucam igricu nekokiko sati da ovo skinem na nekih 20% 😀Naglo mi se povecala potrosnja baterije, prosto guta procente. U isto vreme su mi pustili 5G i dosao apdejt za Hyper OS 3.
Pretpostavljam da su oba kriva za povecnu potrosnju.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari