Šta je novo?

PO box u EU

No_LiMiT

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2007
Poena
380
Nadam se da je podforum dobar

Da li je neko otvarao ili gledao da otvori, možda bi podijelio trošak itd otvaranja po boxa u EU? Meni pada na pamet Segedin ili Temišvar ali ne mogu baš naći jasne instrukcije kako otvoriti.
Ako nije skupo računam isplativije bi bilo otic tipa 1 mjesečno tamo na dan i preuzet nego plaćati harač 32% plus špedicija, ne? Ili ona opcija preko ljudi što iz njemacke donose pa naručivao kod njih iz ostatka eu ako je moguće?
Planiram nekih 500e stvari da narucim, nije strasno ali harač na to bi bio oko 200e u Srbiji... Mogu da uzmem 100e kartu do Beča i uzmem od druga ali to mi se ne radi, više razmišljam na duži rok.

Ili ako ima još neka opcija da se kod nekog naruči i preuzme kao usluga nešto kao unnofficial po box negdje okolo Srbije :)

Koliko bi bilo tesko u kg?

A kako tebe da castim, ne bih da cimam nekog s preuzimanjem nošenjem itd (ovo su rodjendanski pokloni inače haha, jedan baš iz Irske, Aran džemperi poznati ), i zar je moguće jeftinije iz irske kombi nego njemacke s deprevoz(sjetih se imena)

Saljem jednom mesecno kutije za NS, nije frka za to malo.

Javljam ti se na DM za vikend onda samo da se organizujem nesto, top, hvala :)

Imas i deprevoz varijatnu i evo i megaskot se javio pa mozes kako god. Vraijnata da nosis sam ti je prilicno razicina ako nemas nekoga na granici a cim pises ovako nemas znaci ides u sverc i mozes imati problem tako da se to ne radi bas tako, 85% su sanse da ce sve biti ok a ako ne bude imas problem ni zbog cega. Brdo ljudi koje prenose pakte imaju svoju pricu i to sve super radi a kada hoces sam da se pravis pametan onda je to vec problem.

Nazad
Vrh Dno