Šta je novo?

Ployer momo 12

taman ako odgovara mogli bi da se organizujemo pa da narucimo po jednu ;) nek se javi neko preko koga cemo da narucimo,evo ja se javljam da skupljam pare :D

taman ako odgovara mogli bi da se organizujemo pa da narucimo po jednu ;) nek se javi neko preko koga cemo da narucimo,evo ja se javljam da skupljam pare :D

evo ja se javljam da ponudim Visa Virtuon karticu za internet placanje.. :) Kao nadoknadu mogli bi da mi kupite jedan stylus malo bolji, to vam je oko 6$.. hahaha kakav sam cigan.. :D hahaha

Moze li neki link da vidimo o kakvoj je futroli rec...i ja sam za jednu...

uvek sam bio siroke ruke :d problem kod te prve futrole bi bio kod zvucnika,bio bi zatvoren,i kod zadnje kamere,mada sam vec rekao,ona mi nimalo nije bitna. inace mi je zanimljiva.
a vidim sad,problem bi bili i konektori sa strane,ova futrola je zatvorena.

Poslednja izmena:
promaster hvala sto si se ponudio da pomognes zajednici :) kad smo vec kod stylusa, jel znas koji je dobar za ove tablete? trebalo bi mi i to... ili onaj kobaja stylus da napravimo sa youtuba od kesice za hard diskove? jel probao neko to?

promaster hvala sto si se ponudio da pomognes zajednici :) kad smo vec kod stylusa, jel znas koji je dobar za ove tablete? trebalo bi mi i to... ili onaj kobaja stylus da napravimo sa youtuba od kesice za hard diskove? jel probao neko to?

Nema na cemu tu smo da se pomognemo.. :)

Ja sam probao onu sa onim stapicima za usi i ALU folijom, izvuci cu posle tut sa YT i radi, ali sa prekidima, mada sam je i pravio na brzinu, mozda sam nesto prevideo, a i nisam imao odgovarajuce kuciste ( ide kuciste hemijske olovke), nisam imao odredjeni oblik.. Inace sam kupio jos davno preko svezamob.rs klasicnu olovku za capacitive touchscreen i radila je super na HP Touchpad-u, to je ona koja je na jednom kraju hemijska a na drugom ima onu silikonsku sisu :) za touchscreen... :D

Poslednja izmena:
D3 GO nažalost ne radi zbog root-a

Nema na cemu tu smo da se pomognemo.. :)

Ja sam probao onu sa onim stapicima za usi i ALU folijom, izvuci cu posle tut sa YT i radi, ali sa prekidima, mada sam je i pravio na brzinu, mozda sam nesto prevideo, a i nisam imao odgovarajuce kuciste ( ide kuciste hemijske olovke), nisam imao odredjeni oblik.. Inace sam kupio jos davno preko svezamob.rs klasicnu olovku za capacitive touchscreen i radila je super na HP Touchpad-u, to je ona koja je na jednom kraju hemijska a na drugom ima onu silikonsku sisu :) za touchscreen... :D

ja sam mislio na ovo, neki kobaja lik napravio dobar stylus:
http://www.youtube.com/watch?v=AvnTuZ5biyw

Pravio sam ja ovo, sa kesicom od cipsa. Radi solidno, mada posle nekog vremena slabije...

Ma sve je to ok, ali po ceni za koju se mogu naci na DX 3-6 $ za onako osrednje i 10 $ za neke bolje, msm da ne vredi gubiti vreme i zivce, pogotovu ako ove jeftinije rade posao..

nezgodno mi je to... ipak mi se više sviđa da bude veličine prave olovke + da ima klasičnu hemijsku (do pre 5 min nisam ni znao da ovo može)
http://dx.com/p/2-in-1-capacitive-touch-screen-stylus-w-ball-point-pen-silver-93605

odličan stylus po meni, lep, ima hemijsku, jeftin. još samo da radi :p

hajde da se dogovorimo ko još hoće stylus, futrolu ili bilo šta sa ovog sajta pa da poručimo preko pro mastera kad je čovek već dobar i hoće da učini :) častimo ga jedan stylus po izboru za naručivanje i svi zadovoljni :)

ja bi uzeo dva stylusa sa onog linka koji sam postavio...

Evo malo pre sam rekao Edu pa da kazem i ostalima.. Npr ako se poruci 5+ ovih istih olovki koje sad inace kostaju 2.3$, dobijaju se po ceni od 1.7 $ sto je negde oko 150-160 dinara po olovci.. mada mozemo i razlicite da porucimo svi, nije sad bitno 30-40 dinara gore dole..

I da ne treba za mene nista, ja cu sam poruciti, i onako cu vrv da uzimam neku futrolu, pa cu suput da narucim i stylus.. posto mi je prethodna porudzbina otkazana, nisam obratio paznju da nemam dovoljno para za ono sto sam porucio.. :)

ja bih neki case al da nadjemo da odgovara za momo12,screen protect, a moze i jedan kvalitetan punjac :-D

Stigao mi tablet...u settingsu sam podesio engleski ali na desktopu i dalje stoji kineski.Moze mala pomoc?

Ako se ne varam za tzv. bulkrate na dx-u doplaćuje se 1.7 usd. Tako da uračunajte i to u cenu. Nije neka cifra ali eto... :)

mozda da probas da ga restartujes?
ili da promenis launcher..

Poslednja izmena:
Ako ti restart ne resi problem, onda su widget-i po default-u na kineskom, onda ti je najbolje da ih zamenis adekvatnim sa PS..

@micicss kakvi su ti prvi utisci? da li si uspeo da uklonis kineski jezik? ako si uzeo preko tehnoms-a kojom kurirskom sluzbom dostavljaju?

Vala, ne znam, ali meni ništa nije bilo na kineskom kada je stigao, čak je i jezig bio podešen na eng. jedino dx tools ima aplikacija koje su na kineskom ali to ne moraš da koristiš. Mada ne mogu da znam da li je tako stvarno stigao ili je neko sređivao, uglavnom nalepnice su uredno stajale na kutiji. Inače kutije je jadna :)

Nazad
Vrh Dno