taman ako odgovara mogli bi da se organizujemo pa da narucimo po jednu 😉 nek se javi neko preko koga cemo da narucimo,evo ja se javljam da skupljam pare 😀
promaster hvala sto si se ponudio da pomognes zajednici 🙂 kad smo vec kod stylusa, jel znas koji je dobar za ove tablete? trebalo bi mi i to... ili onaj kobaja stylus da napravimo sa youtuba od kesice za hard diskove? jel probao neko to?
Nema na cemu tu smo da se pomognemo.. 🙂
Ja sam probao onu sa onim stapicima za usi i ALU folijom, izvuci cu posle tut sa YT i radi, ali sa prekidima, mada sam je i pravio na brzinu, mozda sam nesto prevideo, a i nisam imao odgovarajuce kuciste ( ide kuciste hemijske olovke), nisam imao odredjeni oblik.. Inace sam kupio jos davno preko svezamob.rs klasicnu olovku za capacitive touchscreen i radila je super na HP Touchpad-u, to je ona koja je na jednom kraju hemijska a na drugom ima onu silikonsku sisu 🙂 za touchscreen... 😀
da, ali ovaj kobasusksus stylus je "šiljat" a ti svi stylusi što se kupuju su "tupi"
meni treba da podvlačim pdf dok čitam 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari