taman ako odgovara mogli bi da se organizujemo pa da narucimo po jednunek se javi neko preko koga cemo da narucimo,evo ja se javljam da skupljam pare
![]()
promaster hvala sto si se ponudio da pomognes zajednicikad smo vec kod stylusa, jel znas koji je dobar za ove tablete? trebalo bi mi i to... ili onaj kobaja stylus da napravimo sa youtuba od kesice za hard diskove? jel probao neko to?
Nema na cemu tu smo da se pomognemo..
Ja sam probao onu sa onim stapicima za usi i ALU folijom, izvuci cu posle tut sa YT i radi, ali sa prekidima, mada sam je i pravio na brzinu, mozda sam nesto prevideo, a i nisam imao odgovarajuce kuciste ( ide kuciste hemijske olovke), nisam imao odredjeni oblik.. Inace sam kupio jos davno preko svezamob.rs klasicnu olovku za capacitive touchscreen i radila je super na HP Touchpad-u, to je ona koja je na jednom kraju hemijska a na drugom ima onu silikonsku sisuza touchscreen...
![]()
da, ali ovaj kobasusksus stylus je "šiljat" a ti svi stylusi što se kupuju su "tupi"
meni treba da podvlačim pdf dok čitam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari