Šta je novo?

Ployer momo 12

Imam ga vec nekoliko dana i prvi mi je tablet,trazio sam dugo vreme 10 incni tablet po povoljnoj ceni a da je pritom kvalitetan i brz i........nasao sam ga :)
Prvi utisci: prosto je neverovatno sta se dobije za 19k dinara,odlicna izrada,fenomenalan ekran,veoma brz,2 kamere (kome treba),Android 4.1,16GB itd.
Ima jedan zvucnik koji je po meni dovoljno cist i glasan (ioanko cu koristiti vecinom slusalice).
Meni je jos folija preko ekrana a i ovako reaguje odlicno.Tablet dolazi vec rootovan tako da nema kineskih aplikacija nit kineskog kalendara kao na primercima koje su korisnici kupili na pandawill i sl sajtovima (mada uklone to rootovanjem kome smeta).
Dakle ovo je moje licno misljenje o tabletu,ja sam zasad 100% zadovoljan :)

Pocetkom januara ployer pusta u prodaju i Momo20: Allwinner A31 (Quad Core 1.2 Ghz),2GB RAM, 8-core PowerVR SGX544MP2 GPU (kazu duplo brzi od Tegra 3 GPU),Android 4.2.............oko 270 dolara.

Extra! Informacije iz prve ruke. :)
Napisi samo kakav mu je onaj "back" poklopac, jel od aluminiuma, posto vidim da se po negde pominje da jeste?

Extra! Informacije iz prve ruke. :)
Napisi samo kakav mu je onaj "back" poklopac, jel od aluminiuma, posto vidim da se po negde pominje da jeste?

Iskreno ja ne mogu da provalim :). Ali mi se čini da jeste još mi folija stoji na zadnjem poklopcu.

E sad samo da se složim sa svim što je rekao rammadis i da još jednom naglasim displej je ODLIČAN, izrada fenomenalna ovde mislim na ivice plastike kako je uklopljena sa zadnjim poklopcem znači bukvalno fantastično. Zvuk nije neki doduše ja moram da priznam da ja verovatno tu nisam merodavan poredim ga sa ipad 3 i Microsoft Surface-om što realno nije fer normalno zbog cene. I da ne bude da samo hvalim, baterija je po meni najveća mana uspeo sam da izvučem nekih 4 sata i 20ak minuta rada sa e sad izgleda da ga nisam napunio iako je pisao 100% a i čini mi se da malo notifikacija za stanje baterije laže. Noćas sam ga ostavio celu noć na punjaču pa ću popodne intenzivnije testirati.

Sve je super, samo znaci baterija moze da bude boljka kod ovog uredjaja.

Sve je super, samo znaci baterija moze da bude boljka kod ovog uredjaja.

Baterija je ipak dobra, oko 5-6 sati zavisi kako se koristi, uz nekoliko izmena (launcher, tastatura ... ) ja sam stvarno prezadovoljan.

da li je neko porucivao iz kine ovaj ili neki drugi tablet od ployer-a? vidim da ima samo na alibaba sajtu ali izgleda da prodaju samo vece kolicine...na dx imaju samo od 8" neku slabu verziju.

da li je neko porucivao iz kine ovaj ili neki drugi tablet od ployer-a? vidim da ima samo na alibaba sajtu ali izgleda da prodaju samo vece kolicine...na dx imaju samo od 8" neku slabu verziju.

To ti nikako nije isplativo.. Ovi tableti ovde imaju sasvim korektnu cenu u poredjenu sa konkurencijom i svaki pokusaj narucivanja za sebe, znaci 1-2 komada je neisplativ.. jer ces morati da platis carinu tako da i to ako kostaju 20-30e manje tamo, izaci ce isto, a cekaces 20 dana, plus cimanje oko garancije i tako toga.. Nije pametna rabota to..

Pa videli da je ono mnogo jeftino. Ja napisa u prvom postu da se kupuje dok ima po onoj ceni, ali ljudi mi se smejali.

e jesu slepci ovi nasi prodavci pilicari poslednji. stvarno cu poceti sve da dovlacim iz inostranstva. brat mi rece ima u svajcarskoj archos 10" dual core, ips za 12000 dinara. a ovima malo 19000 za ovo, pa jos popeli na 23.

zato sam ja i pitao kako ide porucivanje iz kine,ne pada mi na pamet da ga platim 22-23000k....

Sa obzirom da komadno košta 210$ teško da ćeš ga dobiti jeftinije iz kine

da, zaista ce tesko biti nabaviti ga nesto mnogo jeftinije iz kine. ako se u obzir uzme da nemas garanciju, ja nikako ne bih....

naravno,garancija je ipak jako bitna.. da li je neko isprobao na ovom modelu neki od interneta,mts,vip,telenor? bas sam se zagrejao za neki tablet,ovaj model mi je posebno zanimljiv,ima dobar hardver i softver i 3G,a kamere i gps mi nisu uopste bitni,to imam na mobilnom.zamolio bih vlasnike da ostave jos neke utiske o uredjaju,da li ima i neke lose strane,posto vidim da su svi zadovoljni.
Mir Bozji,Hristos se rodi!

Imam ja tablet ali koristim internet sharing sa telefona, i nisam probao 3G modeme. Svoje utiske sam već pisao a ako te interesuje nešto konkretno slobodno pitaj

ma sta ima tu ja da propustam, ne lovim ja divlju svinju pa da treba da je jurim po sumi, ja kupujem uredjaj... na sta lici to da je cas ova cena cas ona.... cene uredjajima obicno padaju vremenom, samo kod nas rastu. mi smo jedna totalno slepacka zemlja za kupovinu elektronike, svuda u inostranstvu je jeftinije...

ma sta ima tu ja da propustam, ne lovim ja divlju svinju pa da treba da je jurim po sumi, ja kupujem uredjaj... na sta lici to da je cas ova cena cas ona.... cene uredjajima obicno padaju vremenom, samo kod nas rastu. mi smo jedna totalno slepacka zemlja za kupovinu elektronike, svuda u inostranstvu je jeftinije...
Cena od 19k je realna ali "gazde" odlučile da malo više izmuzu raju zbog specifikacija pa je i te*noms povećao na 23k . Tako ti je u Srbiji malo im je ako je marža 20% još ako nastane opšte "oduševljenje" ne čekaju mnogo...
Pitaću ih šta će sa da rade sa tako "poznatom markom" kad za par meseci većina tableta bude sa istim ili sličnim hardverom.

ma vredi ployer tih 23k, ali me kopka sto je bio 4k jeftiniji. radije bih popio tih 4k sa drustvom nego dao lopurdama.

Pojavio se u oglasima za 180€ sad ga nema :D 175$ na alibabi (15kRSD) e sad ako po tebi vredi 9k više onda ok :d

1. dolar = evro za nas
2. 180 evra = 20000 dinara
3. ko zna koliko oderu na carini ako kinez stavi pravu vrednost paketa, a ako napise 20 evra da ga ne bi carinili, 20 evra ce ti isplatiti odstete ako ga polome u transportu
4. nemas garanciju

pa se ti zezaj....

Jedino garancija + ostalo šio mi ga đuro :d

najvise me zanimalo kako funkcionise 3g,mogu i ja da koristim hot spot sa fona,al imam 600mb a to mi je postalo malo,a i mts signal na poslu gde najvise koristim internet je uzasan...ostalo vidim da hvalite...nasao sam ga za 170 evrica sa jednogodisnjom garancijom,bez racuna,na poverenje,od nekog koga ne znam,tako da ta garancija i ne znaci nista,jedino da je covek ekstra posten pa da eventualno uvazi garanciju ako dodje do kvara...sto je kod nas retkost.

najvise me zanimalo kako funkcionise 3g,mogu i ja da koristim hot spot sa fona,al imam 600mb a to mi je postalo malo,a i mts signal na poslu gde najvise koristim internet je uzasan...ostalo vidim da hvalite...nasao sam ga za 170 evrica sa jednogodisnjom garancijom,bez racuna,na poverenje,od nekog koga ne znam,tako da ta garancija i ne znaci nista,jedino da je covek ekstra posten pa da eventualno uvazi garanciju ako dodje do kvara...sto je kod nas retkost.

Našao sam ovo ako ti šta znači 'support external 3G dongle: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W'

Znaci,mogu da proverim sta operateri nude,hvala.

Nazad
Vrh Dno