Šta je novo?

Ploca ili graficka???????????

Slayer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
650
Naime pisao sam o problemu sa Asus V7100 Magic, pa da se nadovezem, naisao sam na nesto novo. Startovao sam fajl dxdiag.exe i directx direktorijuma, i uradio sledece:
-Software rendering test
-Hardware rendering test

i kada sam "uradio" i poslednji AGP accelerated render test komp mi se zaglavio!!!!!!!

Takodje sam izbrisao win XP, jer nisam mogao da udjem u njega, ali pre brisanja sam pokrenuo Safe mode i kod podizanja drivera mi je zakocio na driveru agp12...sys ili dll, nisam siguran.

Sada sam siguran da problem nije do graficke nego...........??????

Eh da, kada sam kupio graficku od doticnog coveka, on mi je ovu kartu ubacio u svoj komp, i pokrenuo sve sto ima na racunaru, i sve je radilo lepo.!!!!!!??????

Slayer je napisao(la):
Naime pisao sam o problemu sa Asus V7100 Magic, pa da se nadovezem, naisao sam na nesto novo. Startovao sam fajl dxdiag.exe i directx direktorijuma, i uradio sledece:
-Software rendering test
-Hardware rendering test

i kada sam "uradio" i poslednji AGP accelerated render test komp mi se zaglavio!!!!!!!

Takodje sam izbrisao win XP, jer nisam mogao da udjem u njega, ali pre brisanja sam pokrenuo Safe mode i kod podizanja drivera mi je zakocio na driveru agp12...sys ili dll, nisam siguran.

Sada sam siguran da problem nije do graficke nego...........??????

Eh da, kada sam kupio graficku od doticnog coveka, on mi je ovu kartu ubacio u svoj komp, i pokrenuo sve sto ima na racunaru, i sve je radilo lepo.!!!!!!??????

Napravio si zbrku na hardu. Formatiraj, i sve instaliraj od pocetka i po redu. I gde nadje graficku. Mislim to je OK kvalitet izrade, jer je ASUS, Ali, taj Magic, to je MX200.

ne nameravam da se zadrzim na njoj, uzecu ATI!!!!

A sto se tice problema, resen je......

u dxdiag.exe sam iskljucio AGP accelerated texturing i sve radi, samo...da li je normalan skor 2030 marks u 3dmark 2000 1.1, sa ovom kartom, cely 1000Mhz, i 512rama?>????

Slayer je napisao(la):
ne nameravam da se zadrzim na njoj, uzecu ATI!!!!

A sto se tice problema, resen je......

u dxdiag.exe sam iskljucio AGP accelerated texturing i sve radi, samo...da li je normalan skor 2030 marks u 3dmark 2000 1.1, sa ovom kartom, cely 1000Mhz, i 512rama?>????

Ako je mark2000, a ne 2001 onda je nesto mnogo malo.
u 1024x768x16 ja imam na Duron 600@870 i GF256 153/218
rezultat 5440, a u 800x600x16 oko 6600.
Ako nabavljas LE iz inostranstva i ja bih vrlo rado jedan. Ciju, ci.

Jeste karta MX200 (za utehu Asusova je) ali sa tom konfiguracijom je rezultat smesan, neshto tu nije u reduboom (D)

ma nemoj!!!!!!!!.........znam ja da sa mojom konfiguracijom nesto nije u redu vec neko vreme.

Mozda je to zato sto sam iskljucio AGP acceleration iz direct x-a??????

Slayer je napisao(la):
ma nemoj!!!!!!!!.........znam ja da sa mojom konfiguracijom nesto nije u redu vec neko vreme.

Mozda je to zato sto sam iskljucio AGP acceleration iz direct x-a??????

a da probas da ukljucis override za refresh rate na 60-85 Hz, i ostavis ukljuceno AGP acc?...Meni je isto tako pucao win2k/XP (blokira se kao da ode u stand-by mod) dok mu nisam ukljucio override refresh rate na 85 Hz...pa cak i ako ukljucim u nekoj igri 1280x1024 rezoluciju, vrati ga na 60 Hz ( sto je max refresh rate 1280x1024 za moj monitor)
poz...

sta je override, i dge da ga nadjem????????

P.S Sada imam win98, XP sam skinuo!

Vrh Dno