Slayer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2001
- Poena
- 650
Naime pisao sam o problemu sa Asus V7100 Magic, pa da se nadovezem, naisao sam na nesto novo. Startovao sam fajl dxdiag.exe i directx direktorijuma, i uradio sledece:
-Software rendering test
-Hardware rendering test
i kada sam "uradio" i poslednji AGP accelerated render test komp mi se zaglavio!!!!!!!
Takodje sam izbrisao win XP, jer nisam mogao da udjem u njega, ali pre brisanja sam pokrenuo Safe mode i kod podizanja drivera mi je zakocio na driveru agp12...sys ili dll, nisam siguran.
Sada sam siguran da problem nije do graficke nego...........??????
Eh da, kada sam kupio graficku od doticnog coveka, on mi je ovu kartu ubacio u svoj komp, i pokrenuo sve sto ima na racunaru, i sve je radilo lepo.!!!!!!??????
-Software rendering test
-Hardware rendering test
i kada sam "uradio" i poslednji AGP accelerated render test komp mi se zaglavio!!!!!!!
Takodje sam izbrisao win XP, jer nisam mogao da udjem u njega, ali pre brisanja sam pokrenuo Safe mode i kod podizanja drivera mi je zakocio na driveru agp12...sys ili dll, nisam siguran.
Sada sam siguran da problem nije do graficke nego...........??????
Eh da, kada sam kupio graficku od doticnog coveka, on mi je ovu kartu ubacio u svoj komp, i pokrenuo sve sto ima na racunaru, i sve je radilo lepo.!!!!!!??????