dzonika
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2007
- Poena
- 319
U teskoj muci da skupim neki kes,jedva skupih 140e i htedoh da uzmem nesto sto iole valja. Ali posle silnog trazenja ploce,proca,skroz sam se izgubio... 🙁
Tih 140e bi mi sluzile da kupim plocu,proc i ram. E sad,vecita dilema,Intel ili AMD?????
Mislio sam da uzmem AMD 64 x2 4000+ 2.1Ghz, 65nm i plocu jednu od ovih
ASUS M2N4-SLI,cena 61e
GIGABYTE GA-MA69G-S3H, cena 61e
BIOSTAR TF570 SLI, cena 60e
BIOSTAR TA690G AM2,cena 61e
ASUS M2A-VM HDMI,cena 59e
i GEIL 1GB 667MHz DDR2.
Da li iko ima iskustva sa ovim plocama,i da li neko zna za neku bolju kombinaciju za isti kes?? Nemam pojma o ovim novim AMD-ovim chip setovima,da li valja ili ne???
Ili umesto ovoga kupiti intela c2d 2140 ili tako nessto i sa kojom plocom?
Kloknuo bio to sto bih kupio a sad nemam pojma sta da kupim,sta se bolje klokuje,sta se vise isplati i na cemu ce bolje igre da radea nemam ni 1e vise od 140e! Za grafiku moram da stekam mesec dva... 🙁
Naravno treba i neka memorija za to... Ljudi,molim vas pomagajte,i skratite mi i muke
i telefonski racun,jer mi preko dial-up-a treba vecnost za celodnevno jurcanje po netu... 🙂
Svaki savet je dobro dosao jer ja vise ne znam ni kako se zovem... 🙂
HVALA SVIMA UNAPRED!!!!!! SAMO POMOZITE!!!!!
Tih 140e bi mi sluzile da kupim plocu,proc i ram. E sad,vecita dilema,Intel ili AMD?????
Mislio sam da uzmem AMD 64 x2 4000+ 2.1Ghz, 65nm i plocu jednu od ovih
ASUS M2N4-SLI,cena 61e
GIGABYTE GA-MA69G-S3H, cena 61e
BIOSTAR TF570 SLI, cena 60e
BIOSTAR TA690G AM2,cena 61e
ASUS M2A-VM HDMI,cena 59e
i GEIL 1GB 667MHz DDR2.
Da li iko ima iskustva sa ovim plocama,i da li neko zna za neku bolju kombinaciju za isti kes?? Nemam pojma o ovim novim AMD-ovim chip setovima,da li valja ili ne???
Ili umesto ovoga kupiti intela c2d 2140 ili tako nessto i sa kojom plocom?
Kloknuo bio to sto bih kupio a sad nemam pojma sta da kupim,sta se bolje klokuje,sta se vise isplati i na cemu ce bolje igre da radea nemam ni 1e vise od 140e! Za grafiku moram da stekam mesec dva... 🙁
Naravno treba i neka memorija za to... Ljudi,molim vas pomagajte,i skratite mi i muke
i telefonski racun,jer mi preko dial-up-a treba vecnost za celodnevno jurcanje po netu... 🙂
Svaki savet je dobro dosao jer ja vise ne znam ni kako se zovem... 🙂
HVALA SVIMA UNAPRED!!!!!! SAMO POMOZITE!!!!!