Šta je novo?

Plazma 37"

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
955
http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09028456

http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09027000

http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09036695

Koji od ova tri uzeti za gledanje D3 sbb kablovske tv, na jednom forumu(trenutno ne mogu da se setim koji) covek opsirno objasnjava zasto je upravo ovaj model najbolji(trenutno) za gledanje SD signala, a uz to je i jeftiniji od ostala tri modela. Treba mi vase misljenje o ovome, procitao sam sve moguce forume i ovaj model ispade najoptimalnije(najbolje) resenje za sada. Ima li neko na forumu ovaj model(Panasonic TH-37PV7P)?
Ako neko ima neki drugi predlog neka napise koji i zasto bas taj?, znaci 37" i kablovska D3.

Poslednja izmena:
Mislim da je covek mislio na SBB-ov D3 (digitalna kablovska), a ne udaljenost od 3 metra od ekrana😀

Tako je, ima li uopste neko ko gleda SBB-ov D3?, a to 3m nije striktno moze i manje, a moze i sa vise m, ne mora biti 42" moze i 37", bitno je da je ful hd.

Lako bi ja to resio da sam u N. Sadu ili u Bg., ovde kod nas u Kuli trenutno nema gde da se pogledaju LCD-i, tako da moram Vas da pitam kakva su iskustva u gledanju tv-a?

Tako je, ima li uopste neko ko gleda SBB-ov D3?, a to 3m nije striktno moze i manje, a moze i sa vise m, ne mora biti 42" moze i 37", bitno je da je ful hd.

Lako bi ja to resio da sam u N. Sadu ili u Bg., ovde kod nas u Kuli trenutno nema gde da se pogledaju LCD-i, tako da moram Vas da pitam kakva su iskustva u gledanju tv-a?

Znam ja sta si ti mislio, ali znam ja sta sam napisao.
Napisao si "mozda zatreba i za PC, ko zna" i ja sam mislio na to.
Ako poteras 1920x1080 sa kompa na tom TV-u, budi spreman da mu pridjes na 1.5 metar.
Sve ispod toga je neuporebljivo za OS i apliakcije. Muzika i filmovi naravno nisu problem.

Ma nema sanse da mu prilazim, 'ocu sa kauca da citam benchforum, dosta mi je sedenja u firmi i kuci ispred kompa, red je da se malo "opruzim".
Ova tema nosi naziv plazma 37", a ja se definitivno odlucio za 42" lcd, jos samo da na licu mesta vidim koji mi najvise odgovara prikazom tv programa, a bogami i novcem.

Poslednja izmena:
Batali njega santa,to je vec tehnologija iz 2007-e,gledaj ove novije,ja sam gledao taj isti samo PV80P ali sam na insistiranje burazera presao na 42" i uzeo PV8P,koji jedino sto nema card reader i eventualno neki prikljucak vise pozadi,ali i sa ovim sam super zadovoljan!
Pozdrav ,)

koji model je 39k 42 lcd i gde?

PANASONIC TH-37PV7P, ako sam dobro video, je oko 37k u Tempu (NS).

http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09028456

Evo kupio danas, malopre skenirao kanale. Pošto nemam čime da ga uporedim, mogu samo reći da sam prijatno iznenađen kvalitetom slike, mislio sam da će biti za nijansu slabije. Žao mi je što trenutno nemam VGA kabl da ga spojim sa Laptopom, pošto mi je desktop Pc smešten u potpuno drugom delu stana, pa nema smisla razvlačiti kabl po celom stanu. Smanjih osvetljenje i kontrast na oko 45%, čak mi je i prirodnija slika tako.

Kad ga zakačim za Lap, napisaću još utisaka.

danas 20% u pomenutim prodavnicama... definitivno .. .

u delta sitiju 37pv80p sa popustom nepune 53000. .. .last pie in the shop, izgrebano postolje, kleli su se da nije 'paljen' ali necu ogrebano

u bloku 62 nije ogreban, takodje zadnji, kaze ne zna jer paljen ... nadjem drugara slucajno koji tu radi, kaze da je paljen i to samo tako - bezi i ne okreci se sine ...

56k to be exact,koliko mi tek sad krivo sto moji zasvinjili da uzmemo plazmu PRE n.g.dok se sve ne"rasprodaju",isto uradili i sa namestajem,dzabe sad da se nerviram,nije ni PV8P mnogo gori,ali bih ipak voleo card reader,onda mi i ne treba DVD!
Pozdrav ,)

Eto sjajno. Jutros na netu nađem kako se ulazi u servisni meni, pogledam, kad ono 700 sati radila već plazma, 100 i kusur puta uključivana. Bila je uredno zapakovana, nema nikavih mana na ekranu. Sad ću da idem nekom da se na****m majke tamo.😡

Evo bejah tamo. Solucija: Vrati plazmu, vraćamo pare.

Edit: Meni ta solucija u principu ne odgovara, jer kažu da takvu novu koju bi mogao da dobijem nemaju. Aj sad, šta bi vi radili na mom mestu?

Elem, prodavac jako neljubazan: "Brate, nisam ti ja prodo plazmu, šta 'oćeš (tone of voice), to je prošlogodišnji model, šta bi ti 'teo", šef malo uslužniji, sa obrazloženjem, da oni tih modela više nemaju, znači uzmi ili ostavi. Sad se ja kao potrošač osećam prilično *******o, jer meni ta plazma odgovara, ali nemaju novu. Nigde nije bilo naznačeno da je ta plazma korišćena kao izložbeni primerak.

Poslednja izmena:
Trazi da ti zamene za 37PV8, to sto nemaju u tom TM imaju u drugom. Znam da ako nesto treba da se porucuje iz drugog objekta i da stize za dan ili dva. Ako se prave pametni ti zapreti inspekcijom kako su ti korisceni model prodali kao novi, jer ti i da je nisi gasio ne bi napravio toliko sati rada koliko je kod tebe.

Pa popust bi to logici trebalo da se odnosi na sve proizvode a ne samo na " okrnjene " .. ,)

Taj je već na "akciji" od 5%, zato na se na njega ne odnosi 20% popusta.

Edit: Zvao sam i inspekciju, savet inspektorke je da probam da se dogovorim sa njima, ukoliko ne dođe do dogovora, pišem prijavu, oni izlaze na teren, nalažu trgovcu da mi zameni proizvod za nov, ukoliko nov ne postoji, moraju da mi vrate novac. Međutim, opet začaran krug, oni vrate, a nemam gde da kupim nov!

Poslednja izmena:
Eto sjajno. Jutros na netu nađem kako se ulazi u servisni meni, pogledam, kad ono 700 sati radila već plazma, 100 i kusur puta uključivana. Bila je uredno zapakovana, nema nikavih mana na ekranu. Sad ću da idem nekom da se na****m majke tamo.😡

hehe uvalili ti izlozbeni model :S:
Jel znate vi ljudi koliki je plazmin vek trajanja dok se ne istrosi??
I jel znate da posle toga moze da vam sluzi kao ram za slike?

Aj ne nacinji opet jednu istu temu,sazvakano je to vec 3 puta najmanje,nekad jeste bilo kratko vreme trajanja,ali bar godinu-dve se proizvode modeli sa vekom"poluraspada"panela (kontrast) od 60-100 000 sati,kakav te ram za slike spopao,izracunaj mi koliko ce mi trebati da moja plazma,Panasonic TH-42PV8P sa panelom veka 100 000 sati postane ram za slike,aj kad si pametan?
P.S.TV inace gledamo par sati dnevno (aj racunaj i 3-4),leti ni toliko kad ima sta da se radi po ceo dan pa dodjemo kuci mrtvi umorni!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
LCD i dalje ima 60k sati radni vek dok nove plazme idu do 100k sati. Tako da neko ne zna matematiku, hehe.
Sto se tice akcije, popust za sve proizvode je 20% ali oni koji su vec na akciji (zute cene) oni su vec 15% snizeni zato se odobrava popust od jos 5%. Probaj da pozoves i predstavnistvo TM, nadji broj na sajtu. Uz inspekciju nije samo morate da mu vratite novac ili date tv nego firma placa i kaznu!

Poslednja izmena:
LCD i dalje ima 60k sati radni vek dok nove plazme idu do 100k sati. Tako da neko ne zna matematiku, hehe.
Sto se tice akcije, popust za sve proizvode je 20% ali oni koji su vec na akciji (zute cene) oni su vec 15% snizeni zato se odobrava popust od jos 5%. Probaj da pozoves i predstavnistvo TM, nadji broj na sajtu. Uz inspekciju nije samo morate da mu vratite novac ili date tv nego firma placa i kaznu!
Jel se prvi deo ovog komentara odnosi na mene ili na njega,ne znam treba li da ti odgovorim ako je meni upuceno (jer ja nisam ni pominjao LCD-ove ali opet da pitam)?
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno