Šta je novo?

Playstation Phone

• Začetnik teme Začetnik teme kimi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nove informacije

gsmarena_001.jpg

LINK

Pa ako stvarno bude kostao oko 500$, a pojavi se kod mobilnih operatera u ponudi po povoljnim cenama, bice izuzetan takmac 🙂

Mislim da je SE jedini koji po defaultu može da napravi lošiji softver od samsunga i LG-a.

moram da priznam da mi se jako dopada dizajn, ali je na zalost cigla....
takodje, ekran se cini prilicno kvalitetnim i zanima me koji je tacno u pitanju.
i zivo me zanima koji je to gpu u njemu pa da ga izdvaja od konkurencije, tj koliko je jaci.
napokon dobismo neki poduzi video o gingerbreadu 🙂

Pa eto ipak samsungov android je mnogo bolji nego SE-ov.

Mislim da ovo nece biti buduci PSP, vec Android gaming telefon. Android 2.3 je fokusiran ka game developerima i mislim da ce ovaj telefon biti namenjen onima koji vole da odigraju poneku normalniju igricu, koju je nemoguce igrati na touch ekranima.

We have heard a rumored specifications of Sony Ericsson Xperia Play (or simply PSPhone) a long time ago, but now we got much more accurate technical data and some high quality pictures from chinese website IT168.

The current version of PSPhone (it may not be the final) is powered by Snapdragon 1GHz QSD8255 processor and Qualcomm Adreno 205 GPU, which means Xperia Play to reach 60 FPS. Also it has 512 RAM, 512 ROM, MicroSD and SIM slots, micro USB cable.

Screen is the same as Sony Ericsson Xperia X10 – 4 inches with reolution of 480×854. To capture images and videos it has solid 5MP camera with LED flash.

500x_phone2.jpg

500x_phone1.jpg

500x_phone3.jpg

500x_phone4.jpg

Pu bre, nadao sam se da ce biti Tegra 2, ali u sushtini ni novi Snapdragon nije losha vest, ako SE izbaci ovo to znachi da ce verovatno X10 da dobije update, a ako imamo srece mozda i izbace neki X12 sa ovim novim Snapdragon procesorom.

A sa jos malo srece mozda ce i da tera Crysis i 3D Mark 🙂 So you can Bench while you Bench 🙂

Poslednja izmena:
Hahaha, da imamo patcheve i krekove, i da ne zaboravimo drajvere.

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]OtYs0u0h08M[/YOUTUBE]

meni je ovo cool varijanta za sve one kojima cesto treba kracenje vremena a vole da se SIGRAJU ....

jedino mi je dizajn malo bulja,ideja kao ideja je simpaticna

[youtube]TeLKznOP4uM[/youtube]
[youtube]-de4bAmdH8U[/youtube]

http://kotaku.com/#!5759260/xperia-play-playstation-phone-detailed-hits-this-spring-with-50-games
Xperia Play Playstation Phone Detailed, Hits This Spring With 50 Games

After much rumors and one very disturbing commercial, Sony Ericsson today confirmed that the Playstation Phone, which is officially called the Xperia Play, will hit this March on the Verizon Network with 50 games, a 5.0 megapixel camera and a 4-inch multi-touch display.

• PlayStation Certified gaming experience
  • Latest version of the Android platform (Gingerbread version 2.3)
  • 60fps play-back enabled through the Snapdragon 1Ghz processor, optimized with enhanced graphical processor unit the Adreno 205
  • Dedicated gaming controls for real console quality game play, including four-way directional keys, recognizable ABCD keys with PlayStation iconography, left/right shoulder keys and two analog touch inputs for joystick action
  • 4-inch brilliant multi-touch display
  • 5.0 megapixel camera

cek, tih 50 igara....dolaze free uz fon?

Obicno se podrazumeva da ce na launchu biti gotovo xyz igara (da ne moras posle da cekas godinu dana da izadju), ne da ce biti free 🙂

naravno da nece biti free :d ako su ludi nisu glupi :d

[YOUTUBE]dZLLkfsHfQ8[/YOUTUBE]

Nazad
Vrh Dno