Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ladno ucmekase Bluepoint. Koji su to ljigavci. Ista 💩 kao i M$. Groblja im sve veca i veca.

Ovo je jedan od Top 3 najglupljih poteza ove kompanije. Prva dva su postavljanje Džim Rajana, a potom Herman Hultsa za CEO PlayStation divizije.

Sony drži toliko svojih kultnih IP naslova i napokon ima ultra talentovanu ekipu od jedva 70 ljudi koja može da iznese remake bilo koje igre dok glavni studio radi neki novi naslov i oni ih gase jer šta, nisu mogli da se usklade uz strateške planove i da iznesu GaaS God of War koji niko nije ni tražio? Čak i da su želeli da ne budu celog života remake studio već da stvore nešto svoje, ovaj im uvali da rade multiplejer igru...

Ovo bi trebalo biti još jedan primer da studiji moraju naći način da što duže ostanu nezavisni na tržištu i da će ih pre ili kasnije zadesiti da im rukovodstvo poput ovog dodeli šut kartu.

HCaL_2Ea0AAJGDB

Starfield
dolazi na PS5:

We've all heard about these Starfield PS5 rumours for ages now, but today, we've gotten our most concrete details on the release yet. According to the ever-reliable billbil-kun over at Dealabs, Starfield launches for PS5 on April 7th, and pre-orders are set to go live later this month.

Indeed, the leaker has followed up on a previous report; corroborating that Starfield is launching on April 7. There'll be two versions for the Sony platform — a Standard Edition and a Premium Edition — coming in at £44.99 / €49.99 and £59.99 / €69.99, respectively. The report also says that pre-orders are expected to start around the middle of March.

Sony ima neki problem sa fps,probao Marathon

Kakav je ono ocaj,koja trash glupost,pa ono free ne bi niko igrao

Ja sam iskreno očekivala da nova igra bude sa Atreusom, dopadao mi se gejmplej s njim, ali i ovo sa Faye ne zvuči loše. Samo da konačno izbace krštenu ekskluzivu, nisam upalila PS ne pamtim.

Ovo je Cory Barlog izjavio lično. Apsolutno sam ubeđen da troluje i da se davi kokicama dok se smeje čitajući reakcije ljudi. Ne bi mu bio prvi put.

Znam ja, znam ja! ✌️

To je i meni privuklo pažnju, očekivao sam maksimum, kao u FF7 Rebirth (versatility mode).

Navodno, ovde se igra masovno oslanja na RT pa ako želiš maximum quality onda mora da ide na uštrb FPS-a. Tako da je izgleda "balanced" neki sweet spot za Pro.

Neki pominju da će to da reši neki budući PSSR 2.0 patch, ali sumnjam. Kažu da je grafički prilično zahtevna.

Pa radi 60 fps na RT High, base PS5 sa RT High izvlači 30 fps-a.

I ovo jeste sa novim pssr, kao i Requem, sve piše na slajdu. Ostaje da se vidi kvalitet upscale-a.

Kada već spominješ Requem, nisam video u podešavanjima na PS5 da može da se menja iz performance u quality?

Na Pro Imaš samo RT on (60 fps) i RT off (120 fps).

Pro Performance mode cilja vizuelno na base Quality mode +60fps, slično kao i većina 1st party naslova. Baš me zanima kolika će biti razlika sa novim PSSR 1080p vs 1440p.

Na PS6 kutiji će pisati 16K a koliko ćemo realno dobiti videće se.

Za PS6 će već AI upscaleri biti ispeglani, tako da će sigurno biti opcija i za 8k output

Nazad
Vrh Dno