Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Pre par dana krenuo sa Ratchet & Clank: Rift Apart, reko da malo presecem sa nekom platformom (dugo nisam igrao) i mogu reci da mi je bas legla igra.
Odlicna doza skakanja, pucanja, predeli/planete odlicno izgledaju, bas je nekako uzivanje.

Nisam igrao ni jedan Ratchet & Clank pre ovoga. Videcu u nekoj buducnosti da odigram bar ovaj iz 2016.

to je prva igra koju sam odigrao na PS5
malo je reći da sam se oduševio, baš dobar platformer, skroz je smooth i bez prevelikog cimanja
za ova starije delove - savetujem "Up Your Arsenal", možeš preko PS2 emulatora AetherSX2 na telefonu, odlično radi.

Mislim da je i meni to bila prva igra na PS5. Bas mi je legla. Zaista odlicna, dinamicna, lepo izgleda... Drzala mi paznju do zadnjeg trenutka...

Kako na nba2k24 ubaciti aktuelne ekipe i da li sa njima može normalno da se igra, klinci igraju međusobno, ništa za karijeru (ako ne može)?

Dead space nisam igrao, probao callisto ali nisam uspeo da je zavrsim, tacnije, jedva i da sam je poceo... :)

Deluje kao da ce ovaj put biti mix bad company i BF 4. Sto deluje obecavajuce

iskreno odavno sam prestao da se ložim na cinematic trailere, dok ne vidim neki realan gameplay ne verujem nikom :)

Nazad
Vrh Dno