Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Meni je trailer top sem standardnih stvari koje se forsiraju kroz njihove igre. Enemy meh i sama priča sa mačem me ne radi ali ko zna na sta ce izaci na kraju. Porsche se lepo uglavio.

Ko zna koje su tu pare u pitanju i za Porse i za Adidas i jos ovih par brendova sto se pojavilo...

Da Wukong nije Kineski.....

Wukong, Helldivers 2, pa cak I Metaphor ReFantazio - daleko ispred ovog naslova gore... Ako se ne varam i Stellar Blade su totalno otkacili?

Meni subjektivno GoTY Indiana Jones and the Great Circle, pracen sa Space Marine 2, Refantazio na 3. mestu...
Ostali nek se poredjaju kako 'oce..

Za sad nisam video lepsu igru od avatara na oledu 😍
IMG_0953.jpeg

Da Wukong nije Kineski.....
Slažem se.
Inače, mislim da Astro nije prehajpovan, kao neko ko 30 godina aktivno igra mogu bez problema da kažem da mi je ovo najbolji platformer. Ne mogu da kažem da li je zaslužio nagradu jer nisam odigrao sve iz liste kandidata, ali da je ludački odrađen nema dileme nikakve.

Bez obzira na to sto je kopirao i prepakovao skoro sve fore iz Nintedovog Super Maria?

Pa jeste, ali mi je malo apsurdno da igra koja sluzi kao tech demo za mogucnosti konzole dobije ovu titulu.

Msm, jeste to sve ekstra odradjeno, ali opet, Wukong i Helldivers2 su morali da budu na vrhu po meni 🤷‍♂️

Ako se ne varam prosle godine je totalno otkacen Hogwarts Legacy... GoTY pobednik maltene najuren sa bine. (ali ih je Vincke fino prozvao ove)
Takodje ove godine ignorisani Indiana Jones, Space Marine 2 (usput samo u mp), Stellar Blade...
Troy Baker, iako ga ne mirisem, je bukvalno "pokidao" u ulozi Indijane Dzonsa, samo se pojavio kao reklama.
Game Awards vec duze vreme fest reklama i parodija imena, cisto da likovi iz industrije sami sebi tapsu po ledjima, sto su najbolje prikazali na ovogodisnjim ona 2 mapeta sa roast segmentom,

Poslednja izmena:
Imaju oni neki čudan vremenski okvir za GOTY.
Fazon, Indi i Stalker su zakasnili za ovogodišnji GOTY ali će za njih moći da se glasa sledeće godine.

HL otkacen sa razlogom, osrednja igra u najbolju ruku, da nije u HP svetu, niko je ne bi ni pogledao

Pa jeste, ali mi je malo apsurdno da igra koja sluzi kao tech demo za mogucnosti konzole dobije ovu titulu.

Msm, jeste to sve ekstra odradjeno, ali opet, Wukong i Helldivers2 su morali da budu na vrhu po meni 🤷‍♂️
Astro's Playroom je bio tech demo. Astrobot je odlična igra koja apslutno zaslužuje da se nađe među najboljima ove godine.

Zaslužuje nominacije, u pitanju je odličan platformer ali GoTY nije pored ostalih igara...
Ta nagrada je uručena Soniju jer 2 godine vec nema sta da pokaze osim rimejka i rimastera.
Možda platformer ili porodična igra godine...

@Cvax
Tradicionalno GA idu pred sezonske praznika, kao period kada se najviše kupuje... Što samim tim sugestira gde su prioritete i kome se podilazi, gejmeri to nisu.
Prozor koji uključuje igre za nominacije je smešan i prilično nekoraktan,a igre koje su ispale iz nominacije ove godine nezasluzsno jer su koju nedelju iskočile pred GA ali svakako u 2024., biće dogodine zaboravljene iako je reč o odličnim naslovima

Napisao sam par posta iznad - Wukong / Helldivers... ReFantazio 3.
Subjektivno drugu listu imam...

Aha, videh to al nisam ukapirao da si ti napisao. Pa šta znam, lične preferencije, Helldivers nisam probao pa aj da ne komentarišem, ali Astrobot mi je mnogo iznad i Wukonga i ReFantazia. Što se mene tiče, zasluženo uzeo.

Napisao sam par posta iznad - Wukong / Helldivers... ReFantazio 3.
Subjektivno drugu listu imam...
Moraš da ga odigraš da vidiš koliko je genijalan. Maria kopirao jeste samo delimično ali ga ipak šije. Kažem ovo kao neko ko je prešao i Astra i Wonder. Dok na primer gospodza hoće da nas strelja kad kažemo da je bolji od Maria. A ni ona Astra nije probala već samo gledala kako klinci i ja igramo.

Na Great Master Challenge i onaj Beats nivou sam ostavio kilo živaca.

Na Great Master Challenge i onaj Beats nivou sam ostavio kilo živaca.

Bukvalno sam pomislio koji li je mozak ono napravio i zar stvarno misli da će klinci ono da pređu. Osećao sam se na trenutak kao da sam u nekoj soulslike igri, kevi mi 🙂
Sa ciljem sam uzeo da cepam platformera da odmorim mozak od posla, kad ne lezi vraže, došlo je do toga da sam se preznojio toliko da sam u gaćama ostao dok nisam prešao great master challenge, dobrih 45 minuta kuvanja :)

ja pustio cerku od 5 godina da predje AstroBot-a i presla ga je dosta brzo, a sad pokusava na 100% da ga dotera. Moracu da pogledam koji su to great master challenge i Beats nivoi, da pripomognem, mada bolje igra od mene...

Astro Bot jeste dobra igra, ali vredna samo jednog slova, G od GOTY imena. Wukong je zasluzio da pobedi, ali politika je umesala prste, I guess..

Sto se tice Astro Bot-a, mogu samo da potpisem svaku izrecenu rec u ovom videu:

Odavno nisam tako uzivao dok sam igrao neku igru na bilo kojoj platformi

Poslednja izmena:
Da li neko igra PoE 2 na PS5? Ja krenuo pre par dana i drži me za sada. Nisam igrao PoE 1 ali sam okoreli Dijablovac 1-4.

Svaka čast svakom ko može action RPG da cepa na kontroleru.

Poslednja izmena:
Stvar navike. Diablo 1 i 2 sam igrao na PC a 3 i 4 na konzolama. Osim kretanja kroz meni po meni je sam gameplay bolji na joypady.

Šta se igra trenutno? Jel igrate jednu igru dok je ne pređete ili 10 u isto vreme. Koju god da počnem smori me, najviše igram dave the diver trenutno... A počeo sam i withcera i final fantasy, gt7 itd...

Ja trenutno igram 10 jer mi nijedna ne drži pažnju, čekam da vidi šta će Soni dati na prazničnim popustima, možda uzmem nešto novo mada sam baš trenutno u krizi, sve me smara :D

Ja trenutno igram 10 jer mi nijedna ne drži pažnju, čekam da vidi šta će Soni dati na prazničnim popustima, možda uzmem nešto novo mada sam baš trenutno u krizi, sve me smara :D
Ja imam taj problem da od kad sam krenuo od kuće da radim sve je krenulo da me smara. Filmove i serije sve gledam stare za koje znam da su dobri. Od igara, gta V sam kupio već nekoliko puta (kako sam menjao i prodavao konzole pa se vraćao) jer mi je gušt da se vozam samo okolo. Osim hogwartsa i horizon zero down, ne sećam se koju sam noviju igru prešao do kraja.
Edit: i ratchet and clank i GoT :D Pa eto, ako znate nešto slično tome preporučite

Šta se igra trenutno? Jel igrate jednu igru dok je ne pređete ili 10 u isto vreme. Koju god da počnem smori me, najviše igram dave the diver trenutno... A počeo sam i withcera i final fantasy, gt7 itd...
Uh...
Trenutno "tražim" šta ću sledeće da igram. Odigrao sam nekoliko igara koje su mi stojale u backlogu i krenuh FFVII Rebirth da igram, došao do 12-og poglavlja, ali me je neviđeno smorila.
Prelepa je, ali ubio me pacing same igre i tona mini igara u njoj.
Trenutno skidam Banishers i kanim se da probam još jednom Monster Hunter World, svidelo mi se ovo što su pokazali u Wilds pa rekoh da mu dadnem još jednu šansu.

Nazad
Vrh Dno