Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Mozes da vidis jel cio nalog ili i share?
Jer da uzmem sa drugom pola pola tj ps4 i ps5 imamo

Pricam za 100$ dopunu, inace koliko sam video na kinguin ima napomena kad se dobija account i pise da moze da se promene kredencijali posle kupovine. Sobzirom na to, pretpostavljam da se dobija ceo nalog

Ja sam kupio od jednog dečka juče share, tačnije primary extra 12m pretplata i igrate sa svog naloga 4300. Ghost je 3800-3900 ne znam tačno

Drugari, jedno pitanje.
Igrao sam BG3 sa sharovanog naloga, sve je super bilo i predao sam ga dalje. Obisao nalog i igru. Sinoć mi lik šalje sliku vezano za licencu. Da li znate šta može problem da bude? Meni je palo na pamet da konzola nije vezana na net.

1000003336.jpg

Vjerovatno ako treba net ili ps+ nece da je poveze. Ne vidim drugi razlog

Zgrnuli su ozbiljnu lovu kada su pustili onu glupost od igre Sea of Thiefs. Tako da je realno da nastave.

Što se tiče Black Myth : Wukong, nakon objavljenih recenzija za PC, pojavile su se neke spekulacije da igra koči i ne radi kako treba na PS5 konzoli. Javio se lik na reditu koji je imao prilike da se dočepa igre i evo šta je napisao u vezi toga i još po nešto usput :

Performance: Up until now, I faced 4 bosses (including the introductory one) and I have faced NO performance issues at all. I am playing in performance mode and it seems to be consistently 60fps. I haven't noticed a frame drop yet.

Looks: I think the game looks absolutely stunning and it definitely feels like I am playing a PS5 game now, specially for it being able to run 60fps.

Fun: It starts very easy but it can become challenging quickly. It is super fun to learn and beat bosses, and it feels very rewarding to take them, much like souls games.

Story: I've seen a lot of complaints about the story in the reviews but so far I think it is way too cool. I am definitely invested and didn't find it lacking at all.

Personal opinions: So far, I noticed I had most success when playing very aggressive, which is the playstyle I like the most. Also, the MC's weapon movement was weird for me at first and I didn't like the blur very much, but one hour into it and I am starting to feel used to it.

Dodao je da bi igru pre svrstao u GoW-like nego soulslike fazon, ako izuzme boss fight. Što me lično raduje jer nisam fan soulslike igara.

I da štuca, Pro je iza ćoška da na njemu prede 😁

Igre koje najverovatnije napuštaju PS+ Extra/Premium. Rok je 17.09.

1000034668.jpg

Što se tiče Black Myth : Wukong, nakon objavljenih recenzija za PC, pojavile su se neke spekulacije da igra koči i ne radi kako treba na PS5 konzoli. Javio se lik na reditu koji je imao prilike da se dočepa igre i evo šta je napisao u vezi toga i još po nešto usput :

Dodao je da bi igru pre svrstao u GoW-like nego soulslike fazon, ako izuzme boss fight. Što me lično raduje jer nisam fan soulslike igara.
Igram je vec celo jutro, nema nikakvog stucanja u perfomance modu, nikakav bug nista. Odlicna je igra, vise tezi GOW nego DS, sto je meni sasvim ok.

To mi reci, dobro je što imamo potvrdu.
Kakva je situacija sa collectibles i sl.?

Ako mislis na one dosadne, sakupi 100x necega itd, mislim da toga nema. Za sada samo craft materijal, currency i itemi.
Svaki delic okruzenja i mape detaljno prodjem, tako da nece nista da mi promakne. :D

Ja zadnjih par dana pikam Mount & Blade 2, pošto je u sklopu PS+ Extra. Kakva zaraza ljudi, miks action-RPG i strategije. Igrao sam keca pre sto godina na PC-ju, ali ovo je mnoooogo bolje.

Uzeh PS4 da odigram Bloodborne. Prosla konzola mi Sega MD 2 :) Remaster se mora nabaviti, jel igrao neko? A moje glavno pitanje ovde iskusnim konzolasima, sta jos ima na PS4 vredno, a da nije stiglo na PC?

Ne pratimo PC scenu. 😂

Ne znam šta nije, gotovo sve se sada svuda (na svim platformama), uđi u prodavnici i listaj, pre ćeš sam videti jer znaš šta si igrao na PC-u.

Opa The Last of Us Part II...BB i ovo, dosta do Nove godine :)

Bloodborne remaster nema za PS4 :oops: Da li odigrati original, sta raditi :sick:

Nazad
Vrh Dno