Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Sinoc sam slucajno random skinuo Deliver Us The Moon i za sada je jako lepo iskustvo :)
Osim neke glavobolje koja mi se u jednom trenutku pojavila zbog sat vremena kretanja u bestezinskom stanju :D

Skroz fina igra, taman da se obrne za vikend, od mene preporuka za Deliver Us the Moon.
Uzeo sam ranije i nastavak Deliver Us Mars na Epicu ali nikako da stignem da upalim..

Vrlo sam se navukao na Ghostwire:Tokyo :D
Prica je skroz neobicna i sama mehanika, Tokyo uradjen realisticno, plus ko voli Anime ima taj neki vajb :D

Playstation Showcase u 22:00 večeras.
Šuška se da bi svačega zanimljivog moglo biti. Metal Gear Solid i Silent Hill 2 su moji favoriti, a voleo bih i da su istinite glasine za Twisted Metal.

Elem, razmišljao sam da otvorim novu temu "Playstation 5 - diskusija o igrama" i tamo okačim komentar, ali mislim da može i ovde. Čak predlažem, ako bi se i ostali složili, da bi možda bilo jednostavnije da se u naslovu ove teme izbriše "4".

Najbolje da se izbrise broj 4

Izbrisano 4 iz naslova teme.

Samo cu ovo ostaviti ovde... :D

Prilozi

• 1685519682684.png
    1685519682684.png
    1,015.2 KB · Pregleda: 79
Igra li ko diabla 4 na petici.
Nesto me hvata hajp, nisam siguran vredi li ovih para ili da cekam neki popust.

ja poceo path of exile, tako da cu da sacekam popust :)

Mislim da sad nema nekog smisla kupovati, ako nisi bas bas u gasu da igras. Realno ako se uzima preorder i dobijas nesto za uzvrat onda se isplati, ali kupovina odmah nakon izlaska po punoj ceni mi nema neki smisao. Tjst tako ja bar razmisljam :D

Sacekaj popust. Igra je dobra, nije mi zao parta ali nije nesto spektakularna da nesto posebno propuštaš. Drzi se spoilera i to je to. Ja je odigram svaki dan ali je ovo klasicni MMO sa Diablo imenom.

Potpuno se slažem sa kolegom @shomiNBGD

Ja sam skoro uzeo D2R za smešan iznos preko TR. Za cca godinu dana će i D4 sigurno biti na nekom popustu. Taman dok završim i D3 :D

Mada, ne znam da li sam dobro razumeo, ne postoji opcija da se D4 igra oflajn (kao što u D2R postoji opcija "Offline")? Ako je tako, to mi je veliki minus pošto me onlajn igranje uopšte ne zanima.

Nesto kontam, tesko da ce diablo 4 uskoro biti na popustu za ps, za xbox sigurno s obzirom da je u pozadini blizzard-microsoft.

Njihove igre su retko na popustu na PS storu, ne znam da li sam ikako video minecraft na popustu, zato i kontam da pazarim umesto da cekam godinu dana da bude $10 jeftiniji, nemam pojma.

Ma realno popust ako i bude, bice za BF i to ne vise od 20%

Da li je probao neko Final Fantasy 16 demo i kako vam deluje? Vidim pohvale na sve strane.

Ако неко зна где могу да нађем Пес2021 за ПС5 дигитална верзија нека пише на пп.
Хвала.

koji užas je trek to yomi iz ovog meseca. Verovatno najgora igra koju sam u životu završio. Fiksna kamera po scenama je ok samo tu i tamo, inace nema nikakvog smisla, pogotovo na par mesta gde je odaljena kilometar. Trcim u jednom pravcu i promenim scenu gde je kamera u drugom uglu pa udarim u zid...
Borba je nezanimljiva. Vrlo brzo se dobije kombo koji radi stun i omogućava finisher koji uzgred i leči. Do kraja igre je to jedino što sam radio. Nijedan drugi combo nije bitan više.
Priča i nivoi neinventivni i totalno nebitni. Likovi takođe.
Za zaobići u širokom luku.

Prvi put u temi za konzole, frka mi malo :sneaky: Elem, desilo se da ortak je nabavio PS4 sa 4 kontrolera. Ima nas cetvorica, pa bi nesto hteli u COOP za sve. Preporucite mi takve igre, idealno da nema split - screen (jer iako veliki TV - kad preseces na 4 kockice :unsure: ) Sada imamo samo fudbal - 4 na 1 protiv konzole :) Cak iako smo prilicno matori, "Sackboy - A Big Adventure" moze da prodje kao predlog. Vazna mi samo ta atmosfera...

Ne znam koliko ste matori, kad se moja ekipa sastavi da igramo u četvoro, svi zajedno imamo oko 180 godina :D

Par predloga za igre koje su svima legle za u četvoro:
  • Broforce
  • Moving Out
  • Rayman Legends

Mi imamo oko 170 godina u proseku :) Ovo sam na PC masini sa cerkom i njenom ekipom igrao! Inace kako najlakse do predlozenih igara PS + ili..? Mada od ovih "decijih" - Sackboy kida ove predlozene ... Rayman mi je vrh takodje...

Poslednja izmena:
170, znači niste matori ;)

Najbolje da ih pogledaš na Store, ako su iza PS+ pretplate pisaće ti, onda je najbolje to uzeti.
Ni ne sećam se više koje sam kupio a koje dobio kroz PS+

Overcooked je isto ludnica kao Moving Out, igrali smo nas 4 couch co op par puta

^ Diablo 3: Eternal Collection. Verzija za konzole podržava coop sa 4 igrača u isto vreme. Po meni, mnogo bolja od PC verzije.

Overcooked mi je takođe vrh. To bi trebalo igrati ponovo... :)

Overcooked top!

Overcooked top!
Verujem, vidim i ocene...Ali koliko se secam...Cela fora je spremiti hranu redno koja se trazi za neko odredjeno vreme... Nije mi leglo to kao zabavno...Treba mi nesto bar malo "avanturisticki", pa i borilacki (nemamo npr UFC na PC masinama) Moze i dva na dva...Dok ja njima objasnim da je ovaj "crtac" kul, bicu ispljuvan...Nisu bas oni iz sveta gejminga 😁

PES 2 v 2 ?

Sto se tice "dosadnih" cop-op igara, nadam se da imate kakav "stimulans".

image.png

Imamo neki novi fudbal se pojavio...Nije ni PES ni FIFA...nesto izmedju... Igrali smo 2 v 2 .... 4 V 1 to nam je kul.... Pa bi nesto sad drugo... ;)
P.S. Trebace mi PS+, ovaj GOLD je OK? Kakva su iskustva.... *** imacu i GAMEPASS i PS + :sleep:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno