Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Nije problem druže,dobro je sto si me ispravio HAHAHAHAHAHAH [emoji106]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Nema potrebe ni za podhebavanjem [emoji6]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Najmanje ima potrebe za forsiranjem da se nesto svidi. W3 odigrao sat ipo i delete, nije za mene i ne sporim da je sjajna igra ali ne za mene. Idemo sledeća i tako u krug. Za koju se zakacim zakacim. Neku nekada i zavrsim [emoji23]

Imate i Tomb Raider: Definitive Edition na UK store-u za 4 funte. Za kolekcionare nema jeftinije.

2019-11-21_105317.jpg

@fain2daniel slažem se u potpunosti šta si rekao. Posle GTA V, Witcher 3 i RDR2 su nekako dosadne igre. Ne kažem da su igre same po sebi dosadne, ali u poređenju sa npr GTA V ili npr Uncharted jesu dosadne.

@eufrat ima malo više od 5h igranja ako užuvaš u igri ;) Ali između ostalog, da, igra je mogla biti malo duža

GTA V je 100% deciji nacin uzivanja, ides i radis sta hoces.
W3 i RDR2 su za ozbiljniju publiku.

Pokusavam da nadjem temu ali mi slabo ide. Da li postoji tema za PS now servis kome moze da se pristupi sa PCa?

Ako nema onda pitanje, da li se placa i pretplata i igta ili se placanjem pretplate dobija pristup nekoj bazi igara. Interesuje me da u neko vreme overim TLOU 1 i Uncharted serijal. Mozda i RDR1. Ali sve zavisi da li je izvodljivo kako sam ja to zamislio.

Pazario i ja još davno GOTY W3, ali ne ide...još sam negde na početku. Odlična igra, nema sumnje, ali meni ne leži...pokušao u više navrata, ali "mrka kapa".
Trebalo je to "na vreme", sad uvek ima nešto preče.

Taj TR:DE duže već drži tu cenu, ako se ne varam...čekam onaj Shadow na nekom sniženju.

Iskreno mene je GTA razocarao, mislim dobar je on ali ocekivao sam ono sam top top igru, ali eto dobra je ali nije mi ono sad najbolja

Do sada najbolja mi je bila AC Odyssey, trebam sad krenuti sa RDR2 pa cemo vidjeti nabavio sam je ima mjesec, ali odgadjam dok ne budem imao bas fino vremena :D

Čekajte još koji dan popuste za crni petak. Biće svega...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Days Gone je must have za 20$. [emoji3]
Bilo bi lepo kada bi i RDR2 bio na nekom finom popustu. Jos kada bi bilo toliko slobodnog vremena da se sve lepo obrne, gde bi nam kraj bio. [emoji16]

Bilo bi lepo kada bi i RDR2 bio na nekom finom popustu. Jos kada bi bilo toliko slobodnog vremena da se sve lepo obrne, gde bi nam kraj bio. [emoji16]
Ja mastam o timefreeze-u. Ukocim vreme opeglam 5, 6 sati i odmrznem. Eee odavno su ta vremena óšla

Ja sam ga ufatio kad je bio prije mjesec za 30 Funti, pretpostavljam da ce sada na 30 dolara ga spustit

^ To bi bilo odlicno, igra je vrhunska. [emoji4]
Ja mastam o timefreeze-u. Ukocim vreme opeglam 5, 6 sati i odmrznem. Eee odavno su ta vremena óšla
E bas to bi nam bilo potrebno. [emoji16]
Cist primer je DS, da mogu, kapiram da bih bio zakucan minimum 5-6 sati u toku dana ispred TV-a. [emoji3]

Pokusavam da nadjem temu ali mi slabo ide. Da li postoji tema za PS now servis kome moze da se pristupi sa PCa?

Ako nema onda pitanje, da li se placa i pretplata i igta ili se placanjem pretplate dobija pristup nekoj bazi igara. Interesuje me da u neko vreme overim TLOU 1 i Uncharted serijal. Mozda i RDR1. Ali sve zavisi da li je izvodljivo kako sam ja to zamislio.

Plaća se pretplata i odmah imaš pristup par stotina igara

GTA V je 100% deciji nacin uzivanja, ides i radis sta hoces.
W3 i RDR2 su za ozbiljniju publiku.

Pogresno tumacenje sa mnogo aspekata.

Elem,
Witcher je dugacka igra, sporo krece i odvija se, treba vremena da prodje uvod i da se udje u razradu. Vrlo verovatno i 30-40 sati je potrebno za tako nesto ko ide redom, a ne rushuje kroz main story. Meni je to odlicno i kupilo me kod prvog prelaska, ali zato na drugi ni ne pomisljam (iako sam zapocinjao). Volim ja Uncharted da predjem za jednuu noc kad me spopadne depra, ali volim i da se udubim u neki odredjeni svet. To mi je najveca draz, zato i jesam fanatik za open world igre.
Tu dolazimo do toga ko za cim zudi, pa ako neko zeli sto pre eskalaciju necega, bilo cega... moguce da Witcher nece da mu se svidi jer dok dodje do toga treba ozbiljno vremena da prodje...

RDR 2, Witcher 3, Fallout 4, GTA 5, 4 razlicita sveta, svaki na svoj nacin masterpiece i za mene verovatno i igre sa najboljim otvorenim mapama. Ne delim ih na decije ili ozbiljne. Ali kad bih birao, to prvo paljenje GTA na xbox 360 davne 2013. mislim da ne moze nista da zameni.

Izvinajvam se ako je off, morao sam da se ukljucim :D

Poslednja izmena:
*mjau**mjau**mjau*, ja ni dan danas nisam uspeo da završim GTAV, a započinjao sam ga više puta. RDR1 sam u dahu obrnuo tri puta, RDR2 prešao (za sada samo jednom) a trebalo mi je oko 160 sati i opet nisam sve task-ove/challenge-e odradio...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

^
Idi da trazis pomoc za odvikavanje... :) U RDR2 me onaj lov (tj grind material) nije motivisao, main+side+random encounters i eksploracija - nakon cele otkrivene mape nisam bas nesto imao volje da dalje provodim u igri. Mozda sam jos 20ak sati preko ucukao sa Marsdenom da zavrsim bounty-je i popunim jos malo svescicu...

Dobar je i GTA V ali ja ga gledam vise kao satiru tj kritiku modernog drustva. Prica po meni je vise kao letnji blockbuster sa OTT sekvencama, sada sto se klinci seku na isti je druga prica. Mada RDR ima mnogo ozbiljniji pristup storytellingu i samim detaljima svetu, a sam setting nije bas za svakoga. Ko voli dobre vestern price (i vestern filmove) sa svim klasicnim fazonima koji se pojavljuju, lezi mu kao dalibu samar - pravi moderni-stari western, ako ima smisla...

Witcher je opet specifican jer je fantasy setting, recimo ja isti volim ali ga igram kada se bas uzelim tog zanra, tako da treba i dodatna vrsta "mentalne pripreme" - doduse za rpg-ove vise preferiram izometrijske Ali recimo bilo sta od sci-fi igara (sem ovog Kodziminog UPS+Norman Reedus man crush simulatora) mogu any day u nedogled da igram. Ne sumnjam da cu da se "usvinjim" od igranja CP2077... :)

Poslednja izmena:
Znao sam da ne moze proci post bez pominjanja DS-a, u tvom slucaju samo u negativnom kontekstu. [emoji23]
Probaj pa onda sudi. [emoji14]

Meni je u planu desk za CP2077... :) Mada cim bude bilo "bring in" (ps4p+kes) ponuda za PS5 u Gamestopu uzimam i to... :D

Mesec dana pred izlazak PS5, Pro ide na doboš. Nema zeze...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Witcher je dugacka igra, sporo krece i odvija se, treba vremena da prodje uvod i da se udje u razradu. Vrlo verovatno i 30-40 sati je potrebno za tako nesto ko ide redom, a ne rushuje kroz main story.
Tu dolazimo do toga ko za cim zudi, pa ako neko zeli sto pre eskalaciju necega, bilo cega...

Kao sto rekoh, ko voli akciju odmah i sad = klinacki pristup gamingu...

Taj izraz ne postoji, vec se pristojnije naziva jednom recju "ukus", o kome se ne raspravlja i kod svakoga je drugaciji.

Kod tih dugackih igara je preduslov da sporedni kvestovi budu kvalitetni i nerepetivni kako se igrac ne bi opredelio samo za main progress. AC Origins koji si pomenuo cini mi se, je na tom polju katastrofa, koliko god intrigantan i zanimljiv bio svet i glavna prica.

Fallout 4 mi je susta suprotnost i neprikosnoveno remek delo na tom "sporednom" polju.
Za udzbenike, kako treba da izgledaju zadaci pored glavne price u jednom ne'malom svetu.

Nazad
Vrh Dno