fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 465
Nije problem druže,dobro je sto si me ispravio HAHAHAHAHAHAH [emoji106]
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Nema potrebe za cinizmomNije problem druže,dobro je sto si me ispravio HAHAHAHAHAHAH [emoji106]
Uzimma days Gone sigurno za 20 dolara, a vidjeti Cu da se jos pocastim i spidermanom i to je toČekajte još koji dan popuste za crni petak. Biće svega...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ja mastam o timefreeze-u. Ukocim vreme opeglam 5, 6 sati i odmrznem. Eee odavno su ta vremena óšlaDays Gone je must have za 20$. [emoji3]
Bilo bi lepo kada bi i RDR2 bio na nekom finom popustu. Jos kada bi bilo toliko slobodnog vremena da se sve lepo obrne, gde bi nam kraj bio. [emoji16]
Ja sam ga ufatio kad je bio prije mjesec za 30 Funti, pretpostavljam da ce sada na 30 dolara ga spustitDays Gone je must have za 20$. [emoji3]
Bilo bi lepo kada bi i RDR2 bio na nekom finom popustu. Jos kada bi bilo toliko slobodnog vremena da se sve lepo obrne, gde bi nam kraj bio. [emoji16]
E bas to bi nam bilo potrebno. [emoji16]Ja mastam o timefreeze-u. Ukocim vreme opeglam 5, 6 sati i odmrznem. Eee odavno su ta vremena óšla
Pokusavam da nadjem temu ali mi slabo ide. Da li postoji tema za PS now servis kome moze da se pristupi sa PCa?
Ako nema onda pitanje, da li se placa i pretplata i igta ili se placanjem pretplate dobija pristup nekoj bazi igara. Interesuje me da u neko vreme overim TLOU 1 i Uncharted serijal. Mozda i RDR1. Ali sve zavisi da li je izvodljivo kako sam ja to zamislio.
GTA V je 100% deciji nacin uzivanja, ides i radis sta hoces.
W3 i RDR2 su za ozbiljniju publiku.
Ajoj, nisi ni svestan. Ima da goriiii PS4Ne sumnjam da cu da se "usvinjim" od igranja CP2077...![]()
Witcher je dugacka igra, sporo krece i odvija se, treba vremena da prodje uvod i da se udje u razradu. Vrlo verovatno i 30-40 sati je potrebno za tako nesto ko ide redom, a ne rushuje kroz main story.
Tu dolazimo do toga ko za cim zudi, pa ako neko zeli sto pre eskalaciju necega, bilo cega...
Na Us od danas ali kad tacno ne znam, uglavnom biti cegde ima Days Gone za 20usd?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari