Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Jeste jeste, da nije ne bi smo imali toliko SP igara, ekskluziva itd.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Da, ali treba 5 godina da se napravi dobar SP (RDR2, GoW). A ove BR igre sklepaju na brzinu i posle krpe.

Kad smo kod ekskluziva, nikakve novosti o datumu izlaska za Death Stranding?

Pre par nedelja je bio onaj talas vesti o Kodzimi i Ridusu, kako je igra tj produkcija u zavrsnoj fazi, bilo je i par poseta drugih producenta (Barlog i HZD) Kodziminom studiju... Da je objava igre verovatna za kraj godine i odjednom muk...

I za Days Gone vrlo mrsavo, posle onih vesti da Soni nije bio zadovoljan igrom i da je datum izlaska pomeren zbog dodatnog peglanja samo jedan trejler je izbacen... Kao da nisu bas uvereni u uspeh naslova.

Uff Days Gone bas bas lose izgleda, ne cudi me da nisu zadovoljni. Taj Bond Studio ili ko vec pravi igru ocigledno bas nije sposoban za top AAA igru

Obzirom koliko je mali studio u pitanju i koliko dugo rade na igri, odlično izgleda. E sada kakva će biti izvedba, gameplay mehanika itd videćemo. Sve ostalo se kasnije može dodatno peglati kroz update-ove...

^ Novi Akira (igrani) film?! :d

^ Smells like (ubisoft) open world spirit... :d

Ni ne očekujem da bude RDR2 kvaliteta. Igraće se svakako :)

Da li neko hoce da igra rdr 2 online?
psn id: LUCIJANO_02

Poslednja izmena:
Jedino što kaže Bojan grafika, aj i malo napucavanje, ali sama igra je samo tadašnji tech demo. Jako kratka i sa jednim od najglupljih AI u svetu igara.

I jako se lako uzme platinum, ako volis takve stvari.

Za 1900 din je onda vredna :)

Ne jurim nikakve platinaste zvezde.
Ja kad jednom predjem igru, predjena je :)

Nesto mi je to mnogo para. Zar nije vec nekoliko puta igra bila na snizenju za par evra?

Previše je to, sačekaj kada bude 5$ ponovo. Osim ako to nije cena za disk, ali opet ne menja situaciju da je previše.

Ma jok digitalno, ja sam fizicki game library bitch :D

Znaci polovna na KP

Skupo

1000din u vrh glave vredi, obzirom na koliko je stara igra, koliko je dugačka i što je polovna.

^ Nije istina, rece kolega eufrat da cene R* igrama ne padaju ispod 50 tako brzo... :p

Btw za Order 1886, slazem se za cenu do 1000 dindzi max i to je previse (5-6e je realna cena). Vise je qte tech demo (iako odlican) koji traje samo ~6h, taman kad ocekujes da se stvari "zahuktaju" saseku sa krajem...

Btw ni platina nije vise lagana, odnosno samo da se obrne igra, kao sto je bilo na izlasku...

Poslednja izmena:
Prodali prvih 23 miliona, pa moze blago cena da ode dole.

^ Interesantno je da novi TR i Spidey drze cenu (~45e za deluxe ed sa season pass-om), dok je GoW bio za smesnih 26e, a duplo bolji naslov u svakom pogledu od navedenih.

Nadam se da ce D:BC-u da ide cena na 25e uskoro pa da pazarim, a posle cekam snizenje za Days Gone i Metro Exodus... :)

Uvek mozes da iznajmis detroit za 700d, odigras i obrises.

Ma jok, zelim da imam u svojoj biblioteci sve bolje naslove za PS4, a pritom ocekujem i bc za PS5 (iako nije verovatno). Konzolu u svakom slucaju zadrzavam, tako da mi je prakticnije da mi ostane digitalna biblioteka...

A dok se čeka Exodus...valjalo bi obrnuti sve prethodne delove još jednom.

Kod mene vazi ne moze to bez kabla :d
Kad ih vidim na vitrini nikako se ne moze uporediti sa digitalnim (recimo Steam).

Kako te ne mrzi da ubacuješ diskove u drajv :d

Nazad
Vrh Dno