Sto se mene tice ocajan mesec samo zbog toga sto sam davno presao Tomb Raider na PC-u a ovaj Brothers me ne zanima
Katastrofa. Mislim da je vreme da se pomirimo s tim da će za PS4 davati isključivo indie igre.
Pa jel si igrao Dead Nation na PS3?
Ma naravno da mogu. Gde to pise da ne mogu. Jasna je stvar. Primoravanje na pretplatu za multiplejer i prosirenje ponude na jos jednu platformu znaci drasticno losiju ponudu za PS4 korisnike. Ok bice tu Deep Down, Drive Club... ali malo je reci da sam razocaran. Mogli su dati neke losije, Lego, NFS, Knack... bezvredna ps3 low budget ekskluziva iz 2008 je vec smejurija i uopste ta ponuda ne vredi 50e godisnje, ako imas samo PS4. Nadam se samo nekom striming servisu koji bi povecao vrednost.
Neocekivano danas su objavili PS+ naslove za Maj
Zadnja tri meseca se bas primetio osetan pad kvaliteta naslova. Samim tim nisam produzio pretplatu
Jel ovo znaci da je Uncharted 3 ovog meseca besplatan za PS Plus clanove?
Ako jeste do kad to traje? I interesuje me, jel se ova igrica automatski brise posle mesec dana ili...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari