Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Kad pokušam da kupim tromesečnu preplatu izbacuje mi "Please enter a valid credit card number". Inace je u pitanju Visa Electron Internet Cartica Komercijalne banke. Kao adresu stanovanja stavio sam UK. Možda tu koči?

Poslednja izmena:
Da copy paste uradim sa slicne teme ovdje jer mislim da ti je ovo najbolje rjesenje:)

Mislim da je najbolji www.mmoga.com - tamo imas playstation network cards za
sve zemlje UK, US, DE... Platis kreditnom karticom a oni ti u roku od maksimalno
5 minuta posalju kod. Na svoj nalog ides na reedem codes i ubacis taj kod koji ti
popuni wallet za kupljeni iznos. Koristim par godina, radi odlicno.

Konacno objavljen zvanican spisak PS+ UK igara za Februar. Tracevi nisu lagali

Leaving PS Plus:

29th January: DmC Devil May Cry
29th January: Remember Me
29th January: Soul Sacrifice
29th January: Blazblue Continuum Shift Extend
29th January: GTA Liberty City Stories PSP
5th February: Don’t Starve
5th February: RESOGUN

Entering PS Plus:

29th January: Metro Last Light PS3
29th January: BioShock Infinite PS3
29th January: Dynasty Warriors Next Vita
29th January: ModNation Racers: Road Trip Vita
5th February: Outlast PS4

Licno sam ocaran jer cekam dugo da igram Bioshock a Metro takodje nisam igrao.

Poslednja izmena:
Infinite sam odigrao jedino Metro mi je pao ko budali samar :d
Samo mi nije jasno sto li su toliko cekali sa najavom...

Da, nikada duze...bitno da su potvrdili glasine za Metro sto se mene tice :D

Opet se obistinili tracevi

Leaving PS Plus on 5th March:

Outlast/Sound Shapes
Metro Last Light
Guacamelee! (Cross Buy)
Dynasty Warriors Next
ModNation Racers Road Trip

Entering PS Plus on 5th March:

Dead Nation Apocalypse Edition PS4
Tomb Raider PS3
Brothers A Tale of Two Sons PS3
Pixeljunk Monsters Ultimate HD Vita
Smart As Vita

Sto se mene tice ocajan mesec samo zbog toga sto sam davno presao Tomb Raider na PC-u a ovaj Brothers me ne zanima

Sto se mene tice ocajan mesec samo zbog toga sto sam davno presao Tomb Raider na PC-u a ovaj Brothers me ne zanima

I ja sam TR presao na PCu ali cu ga vrlo rado obrnuti i na trojci inace Brothers sam kupio/presao pre par meseca na popustu,odlicna igra.
Sve u svemu moglo je i bolje.

Katastrofa. Mislim da je vreme da se pomirimo s tim da će za PS4 davati isključivo indie igre.

Katastrofa. Mislim da je vreme da se pomirimo s tim da će za PS4 davati isključivo indie igre.

Padawane ne mogu da daju Killzone ili AC4 a konzola izasla pre 4 meseca.
Mora da prodje realno jedna godina onda ce te launch igre biti free za PS+ korisnike.

Ma naravno da mogu. Gde to pise da ne mogu. Jasna je stvar. Primoravanje na pretplatu za multiplejer i prosirenje ponude na jos jednu platformu znaci drasticno losiju ponudu za PS4 korisnike. Ok bice tu Deep Down, Drive Club... ali malo je reci da sam razocaran. Mogli su dati neke losije, Lego, NFS, Knack... bezvredna ps3 low budget ekskluziva iz 2008 je vec smejurija i uopste ta ponuda ne vredi 50e godisnje, ako imas samo PS4. Nadam se samo nekom striming servisu koji bi povecao vrednost.

Knack je tek pre par dana doživeo solidan pad cene. Očekujte ga već za mesec do dva. Kontam da će biti Knack + neka indie igra za PS4. Možda malo žrtvuju Vitu. Btw. Ovaj Dead Nation potpisuje Housemarque, to mi je dovoljno da znam da će biti zabavna. I Resogun redovno igram i danas nakon tri meseca.

Po ko zna koji put sve daju igre koje sam presao na PC-ju... A Dead Nation-u ne fali nista ali smaraju sa tim reizdanjima matorih igara na PS4

Ma naravno da mogu. Gde to pise da ne mogu. Jasna je stvar. Primoravanje na pretplatu za multiplejer i prosirenje ponude na jos jednu platformu znaci drasticno losiju ponudu za PS4 korisnike. Ok bice tu Deep Down, Drive Club... ali malo je reci da sam razocaran. Mogli su dati neke losije, Lego, NFS, Knack... bezvredna ps3 low budget ekskluziva iz 2008 je vec smejurija i uopste ta ponuda ne vredi 50e godisnje, ako imas samo PS4. Nadam se samo nekom striming servisu koji bi povecao vrednost.

Ne bih se složio da je Dead Nation bezvredna igra dosta je zanimljiva pogotovo u co op režimu. A drugi je problem to što ste vi očekivali po tri AAA igre svakog meseca za PS4,to će malo teže iči.

Leaving PS Plus on 2nd April:

Dead Nation Apocalypse Edition
Tomb Raider
Borderlands 2
Smart As
Pixeljunk Monsters Ultimate HD

Entering PS Plus on 2nd April:

Mercenary Kings PS4
Pro Evolution Soccer 2014 PS3
Sly Cooper Thieves in Time (Cross Buy) Vita/PS 3
Hotline Miami (Cross buy) Vita/PS 3
MotoGP 13 Vita

Pristojne igre al ja se neckam dal da uplatim i ovaj mesec. Nesto me Pes ne privlaci a briga me za Sly Cooper

Poslednja izmena:
Slab mesec i za mene...fudbal me ne zanima a slyja cu mozda obrnuti ako mi legne.

Konacno izasao Beyond two souls u digitalnom obliku i to po prihvatljivoj ceni.Igra je teska 30gb :)

Izašla i nova tura igara za PSN. 6 igara, 5 naslova (1 može da se skine za PS3 i Vitu). PS4 dobio Mercenary Kings...blah...

Ma sve njesra jos... Ne bi ni imao ps+ da ne mora zbog MP. Nadam se na leto nesto boljeod AAA, ali sve mi se cini nista pre jeseni.
Ovo do sad ja nemam reci, Resogun jedino odigrao i dobio platinum...

Neocekivano danas su objavili PS+ naslove za Maj

Leaving PS Plus:

30th April: Mercenary Kings
30th April: Pro Evolution Soccer 2014
30th April: Bioshock Infinite
30th April: Hotline Miami (Cross Buy)
30th April: MotoGP13

Entering PS Plus:

30th April: Stick it to the Man PS4
30th April: Payday 2 PS3
30th April: Puppeteer PS3
30th April: Muramasa Rebirth Vita
30th April: Everybody’s Golf Vita

Zadnja tri meseca se bas primetio osetan pad kvaliteta naslova. Samim tim nisam produzio pretplatu

Poslednja izmena:
:( Bas njesra naslovi

Da li neko ima problema sa PSNom ovih dana? Ja ne mogu da pridjem vec nekoliko dana na moj glavni EU nalog kao ni na UK nalog...imam net na konzoli sem logovanja na psn...klasika izbacuje Error-80710092.

Jel ovo znaci da je Uncharted 3 ovog meseca besplatan za PS Plus clanove?

Ako jeste do kad to traje? I interesuje me, jel se ova igrica automatski brise posle mesec dana ili...?

Prilozi

• Screen Shot 2014-05-03 at 11.55.16 AM.png
    Screen Shot 2014-05-03 at 11.55.16 AM.png
    429.3 KB · Pregleda: 62
Jel ovo znaci da je Uncharted 3 ovog meseca besplatan za PS Plus clanove?

Ako jeste do kad to traje? I interesuje me, jel se ova igrica automatski brise posle mesec dana ili...?

U3 je free jos od prosle godine za PS+ korisnike,igra traje sve do isteka tvoje plus pretplate.

Nazad
Vrh Dno