Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Jel radi ovaj entropay na us store??I kako ide ovo sa nasim karticama da se kupuje preko stora???

ne radi ni entropay ni nase kartice... nase kartice sa nepromenjenom adreson (ali sa odgovarajucom drzavom) mozes da koristis na UK i CRO PSN-u...

To ti je i rekao.. :) Moze i na UK nalogu..

znaci adresa sve ostane isto samo promenim drzavu....znam da smaram al *** mora neko i to da radi :).....

Kako sad drzavu? :d Adresu stavis nasu, odnosno istu adresu kao za tvoju internet karticu, stavis nas postanski broj itd, a ostavis UK ili Cro u zavisnosti na kom si nalogu.

A sta ako na kartici nema adrese ;) ?

Onda verovatno ne mora da se menja adresa.. Sad se ustvari ni ne secam da li sam samo kucao broj kartice od kad su to omogucili, ili sam menjao i adresu.. Ja mislim kad krenes da kupis nesto izbaci ti da ukucas broj kartice i adresu, ja sam stavio svoju pravu i sljakalo je..

Haha, pa ti uzeo ceo psn :D.

I nisam ja rekao nista za tetris, nego za cenu..

pa zabavan je :D

pa dobro bice za koji mesec na rasprodaji upola cene, nego jel zna neko kad ce biti novog update-a? Nije bilo 29.12, a ne znam da li ce biti 05.01?

Uspeo sam napravio sam na hrvatskom nego me nervira nikako da nadjem onaj avatar sto sam skinuo....I jel moze da se koristi ova kartica i na engleskom psn-u????

ne bre niste razumeli.......nego pitam jel moze istovremeno da koristim na na cro i na uk????

ne bre niste razumeli.......nego pitam jel moze istovremeno da koristim na na cro i na uk????

Pa jesi li probao? Vidis i sam da mozes da u jednom trenutku budes ulogovan samo na jedan PSN... Naravno, to te ne sprecava da kreiras koliko hoces naloga na koliko hoces PSN-ova i da ih menjas po potrebi... Ja npr imam US,CRO i UK... Drugi obicno dodaju JAP... Stavr je u tome da demoi izlaze u razlicito vreme na razlicitim PSN-ovim (cak ne moraju ni da se npr JAP demoi pojave na UK nalogu) pa ljudi kreiraju vise naloga... Samo obrati paznju na kom si nalogu pri kupovini DLC... Mora da bude za onu zonu iz koje je igra... Ako si naucivao sa shopto.net ili slicnih onda koristi evropski PSN...

Dosad sam kupovao sa uk stora bez problema, ali evo vec dva dana nemogu da dodam pare jednostavno mi pise "check your card details" .Sve sam redovno uneo kao i pre ali nema vajde! Jel moguce da je i uk postao zasticen kao i us store ? Ima da je neko kupovao zadnja dva dana sa uk stora da me demantuje ili potvrdi?

Kazi te neku zaniljmivu igru za dvoje ili vise igraca . :)

Koliko se secam kad se kupuje nesto sa PSN-a, ta igra moze jos 4 puta da se skine, zar ne? Ako je neko kupovao neke igre na psn jer moze da mi javi zato sto bih skidao nesto a platio onom ko mi da link ili kljuc, ne znam kako to ide.

To nikad nije konkretno potvrdjeno, ali mozes na 3 razlicite konzole skinuti placenu igru (sa istom sifrom i username-om), valjda neogranicen broj puta..

Naravno da smo probali, ranije je moglo na 5 razlicitih konzola ista igra da se skine, sada je taj broj 3.. ali mislim da jos niko nije dokazao koliko puta moze da se skine, verovatno neograniceno.

Pa dobro ako neko hoce da proda mislim da moze da zaradi neku paru? :) Mislim zasto skinuti igru samo jednom? ;) I ko ce uopste skinuti neko igru vise puta? Nelogicno.

Vrh Dno