Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Rekose da radi Intesa Internet kartica. Nisam ja probao jos moju Visa Virtuon, verovatno radi.

Intesa VISA Electron radi na CRO nalogu (btw to imas par stranica unazad)

Pa to je klasican bezobrazluk, sta je sad opravdanje porez na novac ?!

50 British pounds = 57.8776511 Euros, kod nas 8999 din.

Do sad je bilo igre skupe, visok PDV, porez ... Banana drzava, monopol i za to je tolika cena.

50 funti je oko 63k dinara, sto ce reci da se ugradjuju 42%... Da ne govorim sto taj isti kod kosta negde oko 5600din na shopto :D

Oni verovatno misle da su bas svi ovce i da niko ne koristi internet, sto je glupost... Ako ti treba PSN lako ces doci do VISA kartice preko koje mozes da uplacujes sta ti treba :D

50 funti je oko 63k dinara, sto ce reci da se ugradjuju 42%... Da ne govorim sto taj isti kod kosta negde oko 5600din na shopto :D

Oni verovatno misle da su bas svi ovce i da niko ne koristi internet, sto je glupost... Ako ti treba PSN lako ces doci do VISA kartice preko koje mozes da uplacujes sta ti treba :D

Ne svi, samo neki, i ti neki su dovoljni da nabiju toliku cenu. Ja sam više puta bio svedok - uđem u GameS, razgledam 5min, za tih 5min bar dvojica uđu i kupe FIFU i PES za PS3 ili 360 odmah, bez pitanja za cenu. Pa vi razmišljajte odakle to da su igre i PSN kartice 40-50% skuplje nego što bi trebale da budu.

Ma kupim i ja nekad, a kroz ruke mi proslo 80% ps3 naslova. Nekad me mrzi da cekam hocu isti dan, FIFA 11 sam uzeo izaslo je 1500 din skuplje, svesno. Ali to je jedna na 8 igara da uzmem tamo ali ovo je vrh.
Malo je neverovatno zamisli kad bi se pojavilo u evropi da kartica od 50 funti kosta 90 funti. Ja ne znam kako je to kod nas moguce.

Ma kupim i ja nekad, a kroz ruke mi proslo 80% ps3 naslova. Nekad me mrzi da cekam hocu isti dan, FIFA 11 sam uzeo izaslo je 1500 din skuplje, svesno. Ali to je jedna na 8 igara da uzmem tamo ali ovo je vrh.
Malo je neverovatno zamisli kad bi se pojavilo u evropi da kartica od 50 funti kosta 90 funti. Ja ne znam kako je to kod nas moguce.

Kombinacija monopola i manjka obaveštenosti kupaca, simple.

Pisao sam ja o tome već ranije ali su se javili dušebrižnici i ispravili me kako je to sasvim ok cena jer moraju da plaćaju radnike, lokale, uvoz, pdv, vazdušarinu i ostalo... Tako da...

Evo npr juče je na zavvi Bioshock 2 bio 8.95 funti (+ 2,45 poštarina) = 1422 din po našem kursu. A games i dalje drži cenu...

Pisao sam ja o tome već ranije ali su se javili dušebrižnici i ispravili me kako je to sasvim ok cena jer moraju da plaćaju radnike, lokale, uvoz, pdv, vazdušarinu i ostalo... Tako da...

Evo npr juče je na zavvi Bioshock 2 bio 8.95 funti (+ 2,45 poštarina) = 1422 din po našem kursu. A games i dalje drži cenu...

Odlicna cena...samo pitanje dal primaju Intesa internet karticu?

Vidim u temi "Da li kupujuete igre iz drugih...", spominje se da samo ide neka iz Erste banke!

EDIT: Ovu zombi igru radi koliko se secam Konami? Odlicno izgleda...malo podseca na RE barem sto se tice perspektive iz koje se igra! :D

Poslednja izmena:
Na zavvi radi intesa bez problema...

Pa ona Erste kartica se vadi za 5min. :)
To je ko pripaid broj, kupis sa 200din kredita, zoves hotline, sprzis sve za 2 min i bacis broj. :D

Ali smaraju mnogo... Pola sata im trebalo da unesu sve one podatke... Inace, kartica je super da je poneses napolje ili npr das nekome :D

Sad cu da vidim sta da narucim sa shopto :D

Reci, al smo se uzeleli da trosimo pare, ko sa lanca ousteni. :D

Sta ces... Poslednje sto sam narucio je bio Sports Champions :D

Ja sam sad platio 5 igara od jednom, ko proklet.
Jeste da cu ih sve malo igrati i prodati, ali opet....

xaxa kakav je ovaj kung fu brate oznojim se od skakanja i udaranja kakvo trcanje treninzi lol

PlayStation Network not yet profitable:
http://www.joystiq.com/2010/12/24/sonys-hirai-playstation-network-not-yet-profitable/

Sony has yet to make the free-to-use PlayStation Network profitable, Sony's Kazuo Hirai told Reuters Japan. However, he expects the PSN to start making money in the following fiscal year. According to the report, PSN sales nearly doubled in the closing fiscal year, reaching 36 billion yen. Looking forward three years, Hirai expects revenue to increase nearly tenfold, to 300 billion yen.

da pohvalim novi izgled malo je siv al ok :) nego ako dodjem do us instant coda za psn bez problema mogu da ga ukucam i da skidam sa us stora ?

Nazad
Vrh Dno