Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Da, izgleda 3.. a ne bi na tebe da istrosim to jedno mesto :d Samo ti otvori karticu, besplatno je, pa mozes da kupujes koliko hoces pluseva :d

Smanjili na 3? Djubrad... Jel to tvoja + jos 2 ili tvoja+ 3?

Ne znam kako mozete da igrate te flipere, probao sam demo Zen pinball i ono je katastrofa kako kasne komande, totalno je neigrivo...ili je to samo demo takav?

Ista stvar mi se desila i sa fliperom na X boxu, znaci laguje i neigrivo, razaocarali me oba :trust:

Kasne komande? Jok bre.. koliko vidim po netu, nema realnijeg i boljeg flipera od ovog, nisam igrao godinama pravi, ali odlicno se ponasa kugla..

Aha... baš ima "dušu" :)

odlichan fliper probao sam sve table.. shta znam meni se svidja najvishe: Earth Defense

ocigledno svakom "lezi" neka druga tabla, sto i nije lose.
Nego jel kupio neko nove wormse? Uzasan je lag i ne moze da se igra on line...

Ja imam Worms HD vec duze vreme, ali nisam igrao online, jel imaju neki noviji?

Street Fighter tabla je sjajna! Naizgled praznjikava, ali bas zarazna sa pravom onom old-school muzikom i zvucnim efektima, vr'! :) Alias, nema nikakvog laga apsolutno.. :)

Poslednja izmena:
Ja imam Worms HD vec duze vreme, ali nisam igrao online, jel imaju neki noviji?

Street Fighter tabla je sjajna! Naizgled praznjikava, ali bas zarazna sa pravom onom old-school muzikom i zvucnim efektima, vr'! :) Alias, nema nikakvog laga apsolutno.. :)

Yup.
worms-2-armageddon-logo-cropped.jpg

Premier Manager makes its debut on the PS3 via PSN

With a complete graphical and engine overhaul from previous versions, Premier Manager allows users to lead their teams to glory in a new version designed specifically for PlayStation 3. With up-to-date player stats from the latest transfer window and updates throughout the season, the game is as realistic as possible.

More from the PR:

“This is a new beginning for Premier Manager® with the launch on a new platform for the title. We are very proud of the product and are sure that users will enjoy the experience on the PlayStation®3.” For the first time we are in direct contact with our community through social networking sites and forums, giving us an invaluable insight into the features they want to see in future releases.” – Jon Hughes (Product Manager – Urbanscan)

Premier Manager® is the ideal game for gamers who have a passion for the beautiful game. Can you handle pressure at the highest level? Will your team top the table or will you be bottom of the pile?

Key Features:

* Interface: Designed in line with PS3 functionality, enhanced for HD.
* Leaderboards: Rate yourself against your friends and rivals and rise to the top of the ranks to become the true “Premier Manager”.
* Database: Play in 14 of the world’s best leagues with over 500 clubs to choose from.
* Downloadable Content: Regular game, transfer and competition updates.

Priced at £13.99 (UK)

http://www.premiermanager.com/site/premier-manager-ps3/

PlayStation Plus Highlights for 10/19:

Free Games

* Burn Zombie Burn
* Oddworld: Abe’s Oddysee (PS One Classic)
* Bloons – minis

Discounted Games

* Everyday Shooter (50% off)
* Everyday Shooter (PSP Game) (50% off)
* Shienryu (Japanese PS1 Imports) (50% off)
* Tall Unlimited (Japanese PS1 Imports) (50% off)

Free Themes

* Killzone 3 Theme
* Wise Father Theme

Last Chance, Get Them While You Can – Coming down on October 19th:

Free Offers to PlayStation Plus Subscribers

* Echoes – minis
* Zen Pinball
* Syphon Filter 3 (PS one Classic)
* Shades of Autumn Theme

Discount Offers to PlayStation Plus Subscribers

* Cuboid (50% off)
* LittleBigPlanet: Monsters Costume Pack (50% off)
* Savage Moon (50% off)
* Alien Breed: Impact (25% off)

detaljnije..

Extra sto je proradio CRO PSN, sad mogu kao psihoyu u shoping. :)
Nego jel neko probao dal radi Visa Virtuon kartica ?

19/20 Oktobra izlazi Paranormal tabla za Zen Pinball.

http://www.gaming-age.com/news/2010/10/5-9

Izgleda da ce i ona biti napravljena sa nekim stvarima koje ne bi mogle da se naprave na pravom.. ne znam zasto ali mnogo me to odbija, samo sam SF2 Turbo kupio od ovih DLC-ova.. Odlicno izgledaju, sjajan dizajn, ali svaka ima neki nerealan detalj koji me ubija u pojam.. :(
V12 mi je za sada ipak najbolja, ludilo je :) Napravih nekih 20 miliona na njoj..

Ladno! :d

Quake III Arena konačno dolazi na XBLA/PSN

Predstavljanje se bliži

Dugi period čekanja na predstavljanje Quake III Arena igre za Xbox 360 i PlayStation 3 bi uskoro mogao završiti. Nekoliko izvora nam je navelo da je id Softwareov naslov sada odobrio i australijski komitet za ocjenu igara i da je naslov označen kao 15+.

Igra je predstavljena javnosti za vrijeme Penny Arcade Expoa u 2009. godini, ali nakon toga nije bilo mnogo vijesti o istoj. Kada se Quake III Arena konačno nađe na tržištu, korisnici će moći uživati u čak 35 online mapa iz Arena i Team Arena ekspanzija.

Iako id Software nije potvrdio datum dolaska na tržište, vjerujemo da će biti dostupan za download na Xbox Live Arcade i PlayStation Network servisima prije kraja godine. Cijena igre još nije utvrđena.

Pitanje je kako ce to da izgleda u poredjenju sa danasnjim FPS-ovima... Q3A jeste zacetnik MP FPS-ova (Q2 je imao i SP kampanju) ali sumnjam da ce se to lepo preneti na gamepad i veliki ekran :D

Probajte ljudi Castle Crashers i Deathspank, ja sam ih nabavio prve nedelje kada su izasle, jako zabavne igre, medju boljima na psnu. Planiram da nabavim i deathspank 2 i novu laru croft kada malo para prikupim.

Buuuuuu lopovi !!!!

Očekuje se cijena od 60 USD

Kako smo i očekivali Electronic Arts je potvrdila da će novi NBA Jam za Xbox 360 i PlayStation 3 u maloprodaji biti prodavan kao disk izdanje. Iako je igra originalno trebalo da bude besplatna uz kupovinu NBA Elite 11 igre, kompanija se odlučila na promjenu.

Saznali smo da će igra sadržavati puno NBA Jam izdanje i nudit će sve opcije koji sadrži Wii verzija, kao i online igru. EA Vancouver trenutno radi na naslovu i pokušava što prije završiti potrebne detalja da bi igra mogla biti predstavljena prije kraja godine. Međutim, EA nije potvrdila datum predstavljanja.

Predstavljanje disk verzije NBA Jam igre za Xbox 360 i PlayStation 3 ima i negativnih strana. Saznali smo da će igra vjerovatno koštati standardnih 60 USD jer se ne prodaje kao digitalni download. Iako neki smatraju da bi EA mogla sniziti cijenu za deset dolara, smatramo da je to malo vjerovatno.

Saznajemo da EA smatra da je cijena od 60 USD opravdana zbog dodatnog sadržaja koje sadrži i Wii verzija igre, uključujući i “Remix Tour” i online igru koja nije dio Wii izdanja. Što se tiče NBA Elite 11, čujemo da bi predstavljanje moglo biti odgođeno do održavanja 2011 NBA All Star Game 20. februara 2012.

meni radi inteza internet na uk nalogu...
nisam znao da to moze

Pretpostavljao sam da ce raditi... Kad narucis sa hrvatskog PSN nesto na izvestaju ti pise PSN UK :D pa sam i pretpostavio da je to ista stvar, tj da nema posebno procesiranje kartica za hrvate... :D

BTW ima li neko da predlozi neku PSN igru za Move? Tumble vec imam pa to ne morate da predlazete :D

Poslednja izmena:
Pitanje je kako ce to da izgleda u poredjenju sa danasnjim FPS-ovima... Q3A jeste zacetnik MP FPS-ova (Q2 je imao i SP kampanju) ali sumnjam da ce se to lepo preneti na gamepad i veliki ekran :D

Ovo je samo cash-in. Otprilike kao i u slučaju Quake 2, Deus Ex, Battlezone, Stracraft na N64 i PS1/2. Na PC-u su to igre oko kojih postoji čitav jedan svet, dok su na konzolama samo jedne u moru igara koje će neko usput odigrati.

Imate u Beogradu u prodavnici "Igara" da ne reklamiram sad ovde. Da kupite Reedem Codove od 20 Funti i 50 Funti i da kupujete na PSN Stores-u za account-ove koji su napravljeni za UK kao Country. Kao moj i radi savrseno sve, odmah sam uzeo Wipeout HD Fury :D Pozzz..

Sto bi to radili kad sad moze da se kupuje sa Internet karticama :)

AKo kupim PSN network instant code sa shopto jel mogu da kupujem sa hrvatskog naloga...imam i UK nalog ali eto da znam???

edit: i jel to vazi i za US codes preko ebaya npr.??

Poslednja izmena:
AKo kupim PSN network instant code sa shopto jel mogu da kupujem sa hrvatskog naloga...imam i UK nalog ali eto da znam???

edit: i jel to vazi i za US codes preko ebaya npr.??

Ne moze US PSN card na EU nalogu.

Sta ce ti PSN card kad na CRO nalogu rade nase Visa kartice ?

Nazad
Vrh Dno