Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

[YOUTUBE]-SvU_8Ip970[/YOUTUBE]

:laugh:

Ono što je malo smorilo je da su izbacili nastavak po punoj ceni za tako kratko vreme. Mogli su ga kao DLC upakovati za male pare.

Što bi bio DLC kada kažu da će biti više questova, puzzli i svega više nego u DS1 :) ?

Na PSN se pojavio Lara Croft and the Guardian of Light 9.99 funti!
Ja mislio bice vishe kesha :D Vr!

xexexe evo skidamo i cetvrti deo iz borderlands serijalaaaaaa

Samo da javim da Intesina VISA Electron kartica sasvim lepo radi na hrvatskom PSN... Malopre sam kupio Tumble :D Eto resenja dok nam ne proradi domaci PSN :D

Opala, stvarno? Ajde proveri molim te jel ima na hrvatskom PSN-u Zen Pinball, i koja je cena :)
Stavis Hrvatska pri pravljenju naloga, a sve ostalo normalno (grad, ulica.. )?

A jel uopšte ima sada Srbije kada se pravi PSN ili je i dalje po starom?

Ma ja sam izmislio i ulicu i ime i grad... To izgleda ni ne proverava... Sto se flipera tice, cena je oko 58kn... (znaci negde 8-9e)

Samo da javim da Intesina VISA Electron kartica sasvim lepo radi na hrvatskom PSN... Malopre sam kupio Tumble :D Eto resenja dok nam ne proradi domaci PSN :D

Domaci PSN, je za sada stvar fikcije...
A cek na Hrvatskom moze da se placa nashim regularnim karticama i da li prima Intesa Internet?

Pa rekoh da moze... U pitanju je Intesa Electron... Nju mozes da koristis i na POS uredjajima... Verovatno mozes i svim ostalim karticama koje primaju u inostranstvu i online... Nisam probao da li ce proci Entropay... Za Intesa Internet ne znam... Nije mi nikad trebala posto ovu svi primaju :D

Radi i Intesa Internet.. odlicna stvar, uzeh Zen Pinball, fenomenalan je.. Zna neko kako bi radilo ako bi se kupovale neke mape ili DLC-ovi za UK igre, da li bi bilo kompatibilno?

pa EU store je to valjda, nisam pametan...

Radi i Intesa Internet.. odlicna stvar, uzeh Zen Pinball, fenomenalan je.. Zna neko kako bi radilo ako bi se kupovale neke mape ili DLC-ovi za UK igre, da li bi bilo kompatibilno?

Trebalo bi da radi... Na racunu ionako pise PSN UK :D U svakom slucaju PSN je za evropsku zonu... Mislim da nema podele unutar EU...

Da.. ne vidim razlog zasto ne bi radilo. Nego jel ima jos neko Zen Pinball, trazio mi je neka tri update-a od 72 megabajta, zna neko sta je promenjeno sa tim?

Ubacen offside dok tiltujes :p :p
Imam ja ali ko obraca paznju na to, bitno je da donosi boljitak :d

To to :) Uzimam SFII tablu veceras, gledao sam onu Mars, ne svidja mi se.. valja li jos neka :)

Sto bas je dobra Mars. Imas earth defence

Pa neki svemirski brodovi nadlecu, neke munje :) vise volim one koje su moguce i na pravom fliperu.. Vidim tamo tvoje neke rekorde mi prikazuje, koja je tebi najbolja? :)

Borise da nemaš možda jedan slot na PSNu da kupim nešto preko tebe? A i usput da ti popravim skor u PESu :p

Slot? :) Sta bi da kupis.. jos jedan plus za Pro Passing+? :d

Poslednja izmena:
Pa neki svemirski brodovi nadlecu, neke munje :) vise volim one koje su moguce i na pravom fliperu.. Vidim tamo tvoje neke rekorde mi prikazuje, koja je tebi najbolja? :)

Najvise sam igrao Shamana (iz razloga sto mi je burazer napravio neki nenormalni skor pa se kao trudio da ga stignem :D). Nema se vremena za sve....

Slot? Sta bi da kupis.. jos jedan plus za Pro Passing+?

Deathspank bih uzeo, mada ako hoćeš imam dosta igara za share pa ako već to imaš možemo i da se menjamo :)

@ wladimir

A nemas Internet karticu? :) Nemam nista za share-ovanje osim Zen Pinball-a, a nista drugo me bas i ne interesuje.. Fliper sam oduvek hteo da uzmem a tako me mrzelo da porucujem PSN karticu. Mrzi me da zbog tebe idem u banku opet :d ako bas nemas mogucnost da izvadis karticu onda cemo srediti nesto.

@ malimrav

Cool, ona bas izgleda onako kao 'tabla' koju bi sreo 90-ih u nekoj buvari :) Smor je sto su sve ostale ove DLC sa ovim nemogucim detaljima koji ne bi mogli da se reprodukuju na pravom filperu, to mi malo ubija osecaj..

Poslednja izmena:
Ma i mene mrzi da odem do banke da otvorim istu :D

koje je sad pravilo za nove PSN accounte? 3 sharea po accountu ili 5?

Nazad
Vrh Dno