Naravno da je US. Aduj me posto si me izbrisao ranije. light1993Imaš Tekken 5 US verziju ili? Ako je US možemo da se tabamo![]()
Imam Twisted Metal 2 i MGS za share. Dajte šta date.
Situacija sledeća-u ponudi:
Twisted Metal 2-2 slota
MGS-2 slota
Flower-1 slot
Ja sam bio isto ubedjen da moze svaka igra posebno da se deli... :/
Zato je CC koštao 4$ jedno vreme...Najveći rip-off po pitanju tih add-onova je Crash Commando - dva nova skina za igrače (a pritom po defaultu imaš jedan jedini) koštaju te $2 - ajde da su novi modeli u smislu da su brži/veća energija/nešto slično pa da i razumem cenu, ovako, stvarno ne razumem šta znači to što će ti skin biti malo više crn u odnosu na pre s obzirom da je kamera na CCu takva da igrači zauzimaju jedva i 1% ekrana.
Najveći rip-off po pitanju tih add-onova je Crash Commando - dva nova skina za igrače (a pritom po defaultu imaš jedan jedini) koštaju te $2 - ajde da su novi modeli u smislu da su brži/veća energija/nešto slično pa da i razumem cenu, ovako, stvarno ne razumem šta znači to što će ti skin biti malo više crn u odnosu na pre s obzirom da je kamera na CCu takva da igrači zauzimaju jedva i 1% ekrana.
Spiskao sam cijeli kod od 20e koji mi je stigao danas
Jeste izasla je sigurno na EU PSN-u, i kosta 15 funti. Spiskao sam cijeli kod od 20e koji mi je stigao danas, pa ne vjerujem da cu je uzimati na ovom EU nalogu. Izaci ce i na US ali ne zna se tacno kada.
Uzeo sam kostime i MGS level kit za Little Big planetMarko_P je napisao(la):Ne hvalis se...Sta si pazario?
Sjetio sam se da si mi ti rekao da ces mi je dati kad uzmes, hvalajustyce4ever je napisao(la):Ne zaboravi da Trine uzimam ja, imaćeš share, uzimam za jednu nedelju, 2 najkasnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari