Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

^ Javi se kada se izlizu gripovi i pocnu da se raspadaju... :d

Serijski problem koji je poznat M$-u,nisu resili ali je uvazen dvogodisnjom garancijom, samo se nadam da ces moci u Srbiji da uvazis reklamaciju...

+edit
Skroz fina cena Brooks elite + Xbox one elite ~150e

Nacon rev.pro 2 je ~100e i sertifikovan je za PS4... :) Mada sa druge strane kod burazera sam igrao na Xbox one SE edition kontroleru i daje utisak boljeg od PS4 (s tim sto kaze da je 2x morao da reklamira zbog raspalih analognih)

Poslednja izmena:
Mene je izašlo 60 evra sve, polovan sam uzeo gamepad a adapter sam dobio :) Znam za problem sa gripovima, zato sam uzeo i silikonsku futrolu sa Alija :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Šta mislite o Hori Onyx bežičnom džojpedu za PS4? Preko base-a može da se uzme, košta oko 40€.
6a3b60b59acd9fe63bceee0bd2657219.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Meni deluje fino dzojstik, nzm samo kako ce stici sa Base-a, skoro narucivao nesto sa Zavvi-ja, carina ispreturala sve, jos naplatila dodatni porez.. :D

Po meni cena je jako blizu originalnog prema tome ne isplati se. Ajde da je 30 eura

Šta mislite o Hori Onyx bežičnom džojpedu za PS4? Preko base-a može da se uzme, košta oko 40€.

Nadam se da ce slicno izgledati kontroler za PS5, odnosno da ce biti kao blago izmenjeni DS4 - zamenjena mesta levom sticku i d-padu. :)

Poslednja izmena:
Neki info? :D

Greota da ne bude. To mi jedina sustinska prednost Xbox kontrolera.

Vidi ga Eufrat sto se ponovio sa Xboxom i Switchom, sve se nema.. :D

Da si ti meni živ i zdrav, Switch sam uzeo još na leto 2017-e, a Xbox negde u oktobru te iste godine. :D Doduše prodao sam Xbox pre neka dva meseca, nisam ga igrao uopšte, skupljao prašinu, *mjau**mjau**mjau*.

Hahaha bas si vrag! :D

Ja se dvoumim za Switch, preveliko ulaganje, konzola plus samo Nintendo igre, tezim ka 1k evra.. :/

Dzojstik naruci, probaj, pa prodaj ako ti ne odgovara.

Hahaha bas si vrag! :D

Ja se dvoumim za Switch, preveliko ulaganje, konzola plus samo Nintendo igre, tezim ka 1k evra.. :/

Dzojstik naruci, probaj, pa prodaj ako ti ne odgovara.
Nah, Switch samo gusarenje :D Imam među prvim verzijama konzole koja može da pokrene CFW, tako da sve pikam za dž :)

E pa to je vec druga stvar, nisam to ocekivao od tebe! :D

Ja mozda ubacim CEMU na PC pa rokam odatle cisto da me mine zelja.

Za džojstik I ja sam merkao alternative ali em ne može bez kabla, još uz to uglavnom su imali nekih problema... Skoro sam pazario DS steel black za 40e tako da sam miran... Jeste da DS ne ostavlja baš utisak kvaliteta ali su pouzdani...

I meni je isto u razmatranju Switch ali zbog par ekskluziva I indie platformera (koje imam I na PC-u) mi se jos ne daje keš... Kada me uhvati nostalgija upalim emulator za GB/GBA i n64...

Btw tema za Ps4 konzolu hardver nam je sada u sticky-ju gore...

Kada smo kod pouzdanosti originalnih ds4 v2, meni otkazala leva palica posle godinu dana blagog korišćenja.Radi polovicno, kada se blago gurne unapred radi ili ti lik ide polako, ali kada lik treba da zuri i gurnem palicu do kraja lik stane. Jako iritirajuce u svim igrama. Sta nisam probao, i sa kablom i bez, izduvao ga od prašine. Jedino ga nisam otvarao. Jos mi je to preostalo mada sumnjam da cu ista naći.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Scary :D

^ Pećurkica gore je i najprirodniji položaj, pogotovo za ljude sa nešto većim šakama. :)

^ Javi se kada se izlizu gripovi i pocnu da se raspadaju... :d

Serijski problem koji je poznat M$-u,nisu resili ali je uvazen dvogodisnjom garancijom, samo se nadam da ces moci u Srbiji da uvazis reklamaciju...

Treba odma da se stavi ovo i miran si:

https://www.aliexpress.com/item/Gam...rip-Caps-Protective-Case-for/32830703268.html

Tako sam ja rešio problem kada su počeli da propadaju gripovi. Najbitnija priča na elite kontroleru su pećurkice i trigeri, preciznost i osećaj ni prići ni jednom drugom kontroleru.

^ Pećurkica gore je i najprirodniji položaj, pogotovo za ljude sa nešto većim šakama. :)

Treba odma da se stavi ovo i miran si:

https://www.aliexpress.com/item/Gam...rip-Caps-Protective-Case-for/32830703268.html

Tako sam ja rešio problem kada su počeli da propadaju gripovi. Najbitnija priča na elite kontroleru su pećurkice i trigeri, preciznost i osećaj ni prići ni jednom drugom kontroleru.

Slicna fora kao ja sto sam uradio sa DS4, stavio ga u silikonski *urton (dizvines) i stavio gripped kapice na analogne da ne klize stikovi... Taman ga udeblja pa i bude ok za vece sake, ali nema taj raw osecaj djojstika... :p

But now it's ribbed for pleasure...

Da li je neko igrao novu Yakuza 6 igru i kakvi su utisci? 0 i Kiwami mi stoji u backlogu, nikako da se nakanim da igram...
(trenutno mogu za 17e fizicku kopiju da pre-orderujem na Amazonu)

Odigrao demo Resident Evil 2... završio bez municije, sa slomljenim nožem :D Biće ovo zanimljivo, jako mi se sviđa kako su odradili Remake.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Kada smo kod pouzdanosti originalnih ds4 v2, meni otkazala leva palica posle godinu dana blagog korišćenja.Radi polovicno, kada se blago gurne unapred radi ili ti lik ide polako, ali kada lik treba da zuri i gurnem palicu do kraja lik stane. Jako iritirajuce u svim igrama. Sta nisam probao, i sa kablom i bez, izduvao ga od prašine. Jedino ga nisam otvarao. Jos mi je to preostalo mada sumnjam da cu ista naći.

Potpuno isti problem. Ja sam ga i otvarao ali nisam našao uzrok problema.

Sent from my iPad using Tapatalk

@fain

Originalnih ili v2 DS4 kontrolera? Prva serija je isla sa debeljkom, v2 su izbacili sa slim/pro verzijom pre 3 godine cini mi se... Bilo je price da je v2 serija adresirala neke probleme v1 serije...

Procitah negde da pomaže menjanje kompletne palice, da se iscimam toliko da skinem staru i zalemim drugu, plus sama cena cele palice. Ne isplati mi se.
Napisao u prethodnom postu da je v2 godinu dana star.

Poslednja izmena:
Da li je neko igrao novu Yakuza 6 igru i kakvi su utisci? 0 i Kiwami mi stoji u backlogu, nikako da se nakanim da igram...
(trenutno mogu za 17e fizicku kopiju da pre-orderujem na Amazonu)

Pa probaj jednu od ovih koje imaš,manje više sve su na isti fazon. Ja ih lično volim. Solidna priča,dobar gameplay ima dosta toga da se radi ludačke sporedne misije.

Kakva je procedura u ovome sto sam zamislio, ako uzmem igru preko PSN Store-a, na koji nacin je mogu podeliti sa drugarom, uzmemo je zajedno, podelimo trosak, ja je predjem pa sledi njegov red, kako to ide?

Nazad
Vrh Dno