Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Lepo je pomenuta da je jedna od najboljih u serijalu. A pošto ne može prvi i drugi deo da igra na PS4, onda je ovo i najbolja kampanja.

Ode Horizon na PC, PS4 ekskluzive polako nestaju... :type:

Ja to ne vidim kao problem. Igrao sam ga na PS4, verovatno cu ga igrati na PC-u. Takodje cu verovatno uzeti PS5. Ne vidim problem da igram na vise platformi.

Pozdrav svima, imam pitanje. Imam ps4 na kom imam instaliran mortal kombat 11 koji poprilicno cesto igram s drustvom.

Da li postoji mogucnost da se svi skinovi koje sam otkljucao, kao i sve character varijacije vide i koriste i na drugim profilima na mom ps4?

Jer sad trenutno kad igram na svom “glavnom” profilu, tu imam pristup svemu sto sam otkljucao, a na ostalim profilima ne. Naravno tu ne racunam DLC u smislu novih likova unutar igre.

Nadam se da sam bio koliko toliko jasan?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moraćeš i na drugim nalozima da otključaš skinove i varijacije likova, jer je progres igre vezan za sam profil.

Ali kada igraš sa društvom, oni ne moraju da igraju preko nekog drugog tvog naloga, već je dovoljno da se prijave kao Guest.

Jel mozda igrao neko Metro Exodus na PS4 i kakvi su utisci? Nisam pametan koliko su kontrole komforne, pa bi mi znacio info pre kupovine.

Jel mozda igrao neko Metro Exodus na PS4 i kakvi su utisci? Nisam pametan koliko su kontrole komforne, pa bi mi znacio info pre kupovine.

Taman sam ga zavrsio... 9/10 od mene, odlicna igra. Nisam mogao da se nacudim kako PS4 gura onakvu grafiku bez imalo stucanja...
Kod mene nije bilo nikakvih problema sa FPS-om osim u par dijaloga u vozu, a jedino su ucitavanja nivoa malo duga.
Ima li iko da je odigrao ona dva DLC-a?

Poslednja izmena:
Odigrao sam ja oba.
Prvi mi se vise svideo, podseca na starije igre u serijalu.
Drugi je takodje dobar i vuce na Exodus.

Kojima in 2019: this game is set in a near future where people live in self isolation hiding from an invisible threat, as a delivery man you play a key role in keeping society alive

Everyone: haha ok Kojima

Sa tnjitera...

Ekipa, ajde dajte kakav prijedlog za EU(Germany) acc tj trgovinu ps, koju igru kupiti? Imam God of War, Red dead.. UFC.. ??

Koji racing ili opcenito auto utrke preporucujete vidim ima GT sports na snizenju..??

Ekipa, ajde dajte kakav prijedlog za EU(Germany) acc tj trgovinu ps, koju igru kupiti? Imam God of War, Red dead.. UFC.. ??

Koji racing ili opcenito auto utrke preporucujete vidim ima GT sports na snizenju..??
Ma nije tu problem zemlja lahko ti je napraviti akaubt za drugu zemlju
f1 je fantastičan ako si u tom fazonu :D
A GT je baš često na akcijama čak evo sad vidim na akciju je 10 funti znači 12-13 eura itekako vrijedi te pare

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Odigrao sam ja oba.
Prvi mi se vise svideo, podseca na starije igre u serijalu.
Drugi je takodje dobar i vuce na Exodus.

E ako su i oni dobri, obavezno cu da odigram :)

P.S. PlayStation Now je u ponudu ubacio Control i Shadow of the Tomb Raider, pa ako koga zanima...
Evo i jedne metode za 14 dana besplatnog PS Plus i 7 dana besplatnog PS Now :d

Sve legalno, nije nikakva piraterija!

Ne vidim poentu U4 za dz, jedan od heavy hitter naslova i razlog zasto se uzimao uzimao PS4, tako da ga je verovatno 95% korisnika obrnula...
Ako nista drugo nek isprse za ove "slabije" naslove sto se lose prodaju a idu uvek na vecem popustu...
Cisto "pumpanje statistike" na kraju - vidite koje sve igre dolaze uz PS+...

Poslednja izmena:
Neko je pominjao i Days gone i Way out.

E Days Gone bi mi legao sad kao budali šamar [emoji23]

Sent from OnePlus 7 Pro

Days Gone je sada na PS Plus akciji, tako da gotovo nema teorije da bude idućeg meseca besplatan.

Gotovo je izvesno da dolazi Uncharted 4 i DiRT 2.0. Omaklo im se.

Ne vidim poentu U4 za dz, jedan od heavy hitter naslova i razlog zasto se uzimao uzimao PS4, tako da ga je verovatno 95% korisnika obrnula...

Teško da je 95%, možda 95% onih koji igraju igre tog tipa. To ti govori i statistika prodatih kopija, PS4 se prodao u 108 miliona kopija, Uncharted 4 ~16 miliona.

Većinu korisnika na konzolama čine igrači koji preferiraju mp, odnosno spotske simulacije, BF, CoD, Fortnite i slično. A ako igraju SP, baziraju se uglavnom na jedan žanr koji im odgovara. Nisu svi svaštojedi :)

Ne bi bilo prvi put da promene lineup kad se omakne i procuri info :D

EDIT:

A i nisam video gde je Days Gone na akciji, na us i uk store nije...

Poslednja izmena:
Onda je akcija završena. Ali svakako ne bi bio u aprilu jer je akcija trajala i u martu.

bio je days gone ćesto za 20 dolara od onih božićnih rasprodaja pa i nekad sad u martu cak mislim da je bio

na tim popustima i ja sam ga uzeo i evo taman krenuo igrati nakon što sam završio prva 3 dijela uncharteda i super bi mi legao četvrti da bude kao ps plus igra :D

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Yep Uncharted 4 i Dirt Rally 2.0

Teško da je 95%, možda 95% onih koji igraju igre tog tipa. To ti govori i statistika prodatih kopija, PS4 se prodao u 108 miliona kopija, Uncharted 4 ~16 miliona.

Većinu korisnika na konzolama čine igrači koji preferiraju mp, odnosno spotske simulacije, BF, CoD, Fortnite i slično. A ako igraju SP, baziraju se uglavnom na jedan žanr koji im odgovara. Nisu svi svaštojedi :)

Naravno da nije 95% lupio sam, valjda je bilo ocigledno i vi se jos hvatate...

Ako cemo vec da teramo mak na konac...

Fizickih ili digitalnih?

Da li su tu uracunate one fore sa nosiocima (tj preprodavanjem ili pozajmljivanjem naloga), takodje preprodaja second-hand kopija (gamestop recimo i privatna berza), pozajmljivanje ortacima... Jedan odigran disk moze ko zna koliko puta da iscirkulise... Zar nije bese podrzan Uncharted i sa onim poslednjim JB-em?
Tako da bih rekao da je broj ljudi koji su odigrali istu barem 3x veci u odnosu na tu statistiku od 16mil...

Sa nosiocima i JB-om se bavi mali procenat u zemljama trećeg sveta. Ostali se ne zamaraju sa time.

Što se tiče fizičkih kopija i one su manji procenat, ogromna većina ide samo na digitalno. Fizičke kopije postepeno izumiru, o tome baš i govore finansijski problemi i zatvaranja onih koji su bili orijentisani na prodaju istih iako se nikada ne prodaje više naslova na globalnom nivou.

Imam problem. Uzeo pre neko veče sa drugarom da igramo online Sniper Elite 4 (probali CTR online takođe). Kada kreiram igru on mene vidi, ode na join lobby i tako mu vrti (joining lobby) dok ne istekne pokušaj konekcije i izbaci. Više puta probali na razne načine i neće. Kreira on, pokušao ja da uđem, ista priča. Obojica imamo SBB-ov net i stoji nam u internet settings da nam je NAT Type 2. Šta nam je činiti? Sve se mislim da je nešto do podešavanja rutera, nema druge...

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
A da on napravi pa ti udjes kod njega? Cisto da vidite kod koga je prvo problem

Nazad
Vrh Dno