Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

@Alex

Odgledah sinoc trejler i vec vidim probleme... :p

1) Izgleda brutalno dobro, prosto ne mogu da verujem da ce i PS4pro moci ono da izgura u 30fps... Mislim da je ovo ipak bolje odigrati na PS5, vec mi deluje da je ovo jedan od titlova koji ce obeleziti sledecu generaciju konzola.
2) Nije obican remake, dodavali su jos malo sadrzaja, nadam se nece previse da promeni vajb klasika
3) Borbeni sistem mi iz 3rd person perspektive deluje haoticno, sa boranijom moze da prodje, zahtevnije boss borbe i zongliranje likova vec moze da bude vrlo zeznuto (zbog perspektive najvise) - dalo se videti i u klipu
4) Najveci problem sto ce ovo izlaziti u delovima, znaci imacemo toliko kriziranja dok ne budemo mogli da odigramo sve u jednom prelazu + ovo ce laganica biti 3x60$... :D

Tek sad završih demo. Kratko ali slatko.

1) Izgleda odlično i deluje dosta fluidno. Mislim da je 30fps. HDR sveprisutan i dolazi do izražaja jer su ubacili dosta particle efekata pa sve šljašti.
2) Deluje kao totalno druga igra a opet je sve poznato nekako.
3) Jeste malo nezgodno. Za veće težine biće potrebni bolji refleksi i više razmišljanja definitivno.
4) Plašim se da će razmaci izmedju epizoda biti poveliki tako da će igra zagaziti duboko u PS5. Kad bi moglo da se sve sačeka pa polako ali teško izvodljivo :)

Trenutno par interesantnih igara na popustu u EU regionu...
HZD i GoW ko jos nije uzeo (i za babu i dedu) odlicne cene, a tu su i Okami, Spajdi GOTY, Middle Earth 1 goty, Life is Strange s2, Shadow Of TR Def. ed., Unravel 2.
Cak i Days Gone je na solidnom popustu (vanila je 22e, ne bih znao da li se deluxe zbog onih stvarcica isplati)...

Inace od prosle nedelje lagano obrnuo Uncharted 1-3 opet (U2 3. put obrnuo za 3 godine :p )...
U1 i U3, valjda sada kada znam fore za zeznute deonice, su mi mnogo bolje legle nego kod prvog prelaska, pritom su po pitanju price ostavile mnogo bolji utisak (iako i dalje imaju neke gameplay probleme). Btw. U3 - brod/avion i poslednji lvl su i dalje izuzetno impresivni.
Ostao jos U4 i TLL da se opet obrne- ali to cu lagano da degustiram uz TloU oko Uskrsa.

Jos jedno zapazanje - ceo serijal+TLL, je pokrio prilican broj izgubljenih legendarnih gradova, ostaju mozda jos 2-3 koja mi padaju na um tako da ce devovi dobrano da se pomuce sa sledecim Unchartedom tj potencijalno novim serijalom. Uopste me ne bi cudilo da to bude po Aziji i Bliskom istoku.

Juče baš završio Life is strange 2..za dlaku slabija priča od prvog dela, sve ostalo na nivou keca koji je 10/10

Čeka se Twin Mirror [emoji4]

Krenuo da igram vanvremenski Shadow of the Colossus, oni iz Blue Point-a nisu normalni šta su uradili od ps2 naslova. Ono je vilica do poda. I U trilogiju su odradili na nivou ali ovde se tek vidi ogromna razlika. Obrnuo na ps2 i na ps3 ovaj naslov. Ovo je sasvim druga dimenzija.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mislim da nije vredan Deluxe Days Gone, obican je puna kapa.

Dobijes u deluksu nesto ranije skill za popravku motora s manje djubreta (koji svakako mozes da izaberes kasnije) i nesto vise skinova za motor i temu za konzolu.

Isplatilo bi se da eventualno daju jaci rezervoar u startu ili neki jak snajper.

Meni ta igra bila 8.5/10 veci deo vremena, sad na pretposlednjoj misiji 7/10 i to samo zato sto je prica zanimljiva i dalje. One horde zombija su premaltretiranje i ne mozes k'o covek da kupis bombe i molotovljeve (koji najbolje rade protiv njih), vec te igra tera da grindujes cak i ako nisi u tom fazonu. Sreca pa ih ne vraca na 100% healtha kada im motorom pobegnes u obliznje selo po municiju.

Ima sad na popustima i NFS Heat, uzeh ga i nisam se pokajao jos uvek.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Igrao neko The happy few? Pratio sam je na izlasku ali sam posle skroz zaboravio na nju. 80% popust. Vredi li?

Ja sam isto bio zagrejan ali cini mi se da par recenzenta koje pratim nije preterano nahvalilo igru tako da sam digao ruke.
Ako je povoljna moz' da probas pa baci utiske...

Uzeću deluxe pa videti da li vredi..

Odigrao demo FFVII Remake... jedva čekam release, fenomenalno izgleda

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Na us store mgs 5 definitive ed 9.99

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da sumiramo

April - Final Fantasy 7 Remake
May - The Last of Us Part 2
June - Ghost of Tsushima

Kakav odlazak u penziju za PS4

To je to... Puštajte Šemsu dizginemo... :d

a cyberpunk?

to su isto obecavali za cetvorku.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Alex je mislio na ekskluzive.

@eufrat
zadnje 3 godine izbacuju 2 ekskluzive godišnje proleće-leto?
Zadnjih 6 meseci pred PS3 eol mislim da je samo TLoU bio "oproštajni naslov" - sada gruvaju 3

@bookmaker
Bukvakno... Ja još obećao burazeru konzolu na leto, izgleda da će morati da se strpi do Božića... :p

I to kakav lineup. Mislim da su preveslali i PS3 2013-e.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Definitivno. Sećam se da sam te 13-te jedva čekao GoW: Ascension i TLoU. Ali sada sa novim IP naslovom još veći je hajp nego tada. Doduše, i tada je postojao novi naslov u najavi, ali je Until Dawn prebačen na PS4.

Ode posle 3 godine i na kraju života ps4, mesta panici nema

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ja to vidim kao udicu za so... ove sto se igraju na PC platformi a gadljivi su na konzole i <60 fps. :d

Sigurno ce neki deo hteti da kesira PS5 i nadolazece nastavke-ekskluzive za konzolu. :D

Kad je mogao jedan PC kromanjonac Qzma da se preobrati u konzolasa, sta dalje reci...

+edit :-devil-:

ESwp51LXkAEGmUx.jpg

Poslednja izmena:
Vaistinu!

Kad je Kuzma pao, ostali će lako :D

Vredi li Call of Duty Modern Warfare Remastered 9.35eur?

Za mp ne vredi, malo igrača ima, često je očajan ping, itd.

A kampanja i to?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Jedna od najboljih kampanja u serijalu.

Ako se na racuna WW2 koje su isto odlicne, verovatno najbolja, pracena MW2-ojkom (COD5) i prva dva Black Ops-a...

Ja sam otprilike stao na Infinity Warfare (pa nadalje, 4 iteracije ukupno) - kao i svaki CoD SP kampanja je tu kao "junk food" koji moze da se odigra na jedno popodne.

Jel ste vi igrali kampanje prva dva dela, il vam to korona napale konzole :d

Bice da ste zaboravili koliko dobru kampanju su imali CoD 1 i 2.

Nazad
Vrh Dno