Alex
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.08.2000
- Poena
- 1,255
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 9800X3D | Silent Loop 3 360
- Matična ploča
- B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE
- RAM
- Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- GPU
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
- Storage
- 2x KINGSTON 1TB KC3000 SKC3000S/1024G
- Zvuk
- HyperX Cloud 2 | AltecLansing 2.0 Curved
- PSU
- Corsair SF1000 ATX 3.1
- Kućište
- Lian Li DAN A3
- Monitor
- Gigabyte FO27Q2 | Dell S2721DGFA
- Miš & tastatura
- G502 X Lightspeed | Keychron K8 Pro
- Ostale periferije
- LG 65G3, Q990C, PS5
- Mobilni telefon
- Galaxy S23+
- Pristup internetu
- Optički internet
@Alex
Odgledah sinoc trejler i vec vidim probleme...
1) Izgleda brutalno dobro, prosto ne mogu da verujem da ce i PS4pro moci ono da izgura u 30fps... Mislim da je ovo ipak bolje odigrati na PS5, vec mi deluje da je ovo jedan od titlova koji ce obeleziti sledecu generaciju konzola.
2) Nije obican remake, dodavali su jos malo sadrzaja, nadam se nece previse da promeni vajb klasika
3) Borbeni sistem mi iz 3rd person perspektive deluje haoticno, sa boranijom moze da prodje, zahtevnije boss borbe i zongliranje likova vec moze da bude vrlo zeznuto (zbog perspektive najvise) - dalo se videti i u klipu
4) Najveci problem sto ce ovo izlaziti u delovima, znaci imacemo toliko kriziranja dok ne budemo mogli da odigramo sve u jednom prelazu + ovo ce laganica biti 3x60$...![]()
Tek sad završih demo. Kratko ali slatko.
1) Izgleda odlično i deluje dosta fluidno. Mislim da je 30fps. HDR sveprisutan i dolazi do izražaja jer su ubacili dosta particle efekata pa sve šljašti.
2) Deluje kao totalno druga igra a opet je sve poznato nekako.
3) Jeste malo nezgodno. Za veće težine biće potrebni bolji refleksi i više razmišljanja definitivno.
4) Plašim se da će razmaci izmedju epizoda biti poveliki tako da će igra zagaziti duboko u PS5. Kad bi moglo da se sve sačeka pa polako ali teško izvodljivo