djomla43
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2012
- Poena
- 305
Kad se ide na plaćanje izbacuje da nema. Proveri, možda su lupili jače ograničenje, uzeo sam jedan kod, nakon toga ide ovo sa SS-a.Meni na ovom linku piše in stock
Kad se ide na plaćanje izbacuje da nema. Proveri, možda su lupili jače ograničenje, uzeo sam jedan kod, nakon toga ide ovo sa SS-a.Meni na ovom linku piše in stock
Iz mog iskustva, isplati se samo na Amazon. I Flipkart, ko može da se registruje. Svi ostali preprodavci ubiju razliku u ceni pa nema svrhe.Da li je isplativo da se kupuje na Eneba za Indiju kodove ?
Treba za registraciju.Zna li neko kako na Flipkart India može da se registruje?
Vidim da su kolege sa Youtube teme to radile ali nikako da pojasne.
Jasno je da treba OTP sa nekog Virtaul SIM-a ali nije jasno da li je to za svaku kupovinu ili samo za regstraciju.
Zavisi sta podrazumevas pod isplativo. Pravio sam pre mozda mesec dana porudžbinu na enebi ili driffle, pa sam podelio ovde koliko bi ispala kupovina vaučera. Doduse, tada sam prvo okacio pogrešan vaučer, neki sa amazona, pa sam posle bese ispravio.Da li je isplativo da se kupuje na Eneba za Indiju kodove ?

Ima ponovo jutro, evo sad sam ja uzeo 3x1000Juce je bio dobar dan da amazonu, uspeo da uzmem 3000 rupia za 3450 din. Danas nema nista...
Pa ono sta znam meni se bas iskreno ne poklanja tih 500 din jer mogu da dodam jos 700 i da kupim jos jednu hiljdarku na amazonu za te pare... a ovako pored tih 500 bih morao da dam jos 1145 (kada bih uzimao na amazonu, ovako bi bilo jos vise) za jos jednu hiljadarku... Pa mi je malo to bezevze bacanje pare.Evo 3000 INR preko preprodavaca, 3720 RSD. Znaci nekih 500 din vise, sto bi bilo oko 15%. Doduse, u tvom slučaju treba uzeti koliko plaćaš u skladu sa situacijom, što pravi razliku od ~300 din, tj oko 8%.
Da, jeste skuplje, pogotovo ako se nadju vece dopune na Amazonu, ali ako nema onda razlika nije smak sveta po mom mišljenju.
Pogledajte prilog 534401
Evo upravo to sada ja radim jer nisam juče kupio više...psujes sebe sto nisi kupio vise jer brzo planu i tako...
Dajte mi neki link na indijskom amazonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari