Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

To je odavno, ranije je moglo da se kupi više kodova pojedinačno, izgleda da ne može. Ja i dalje vidim opciju da dodam u cart ili buy now, ali na check-outu mi izbacuje da nema više.

Zna li neko kako na Flipkart India može da se registruje?
Vidim da su kolege sa Youtube teme to radile ali nikako da pojasne.
Jasno je da treba OTP sa nekog Virtaul SIM-a ali nije jasno da li je to za svaku kupovinu ili samo za regstraciju.

Poslednja izmena:
Da li je isplativo da se kupuje na Eneba za Indiju kodove ?
Zavisi sta podrazumevas pod isplativo. Pravio sam pre mozda mesec dana porudžbinu na enebi ili driffle, pa sam podelio ovde koliko bi ispala kupovina vaučera. Doduse, tada sam prvo okacio pogrešan vaučer, neki sa amazona, pa sam posle bese ispravio.
Uglavnom, proveri na sajtovima, pa sam zaključi da li vredi ili ne. Jedina očita prednost je da možeš da kupiš praktično kad hoćeš.

ja sam uzeo na drifle ₹2000 za 2536din sa kuponom

Znaci na 1000 rupija otprilike 1e jeftinije preko amazona, tj oko 10-12%.

To je zato sto su bile 3 transakcije. Da je bilo od 3000 rupua jedna transakcija tada bi me kostalo 3240 dinara. Tako nesto mislim da mi je skinuo pre 3 meseca kada sam kupovao. Najgore je da se kupuju ove od po 1000 rupia jer tu budu 3 provizije od banke. Ali opet to je smesno sto uzimaju. Bolje to nego kod ovih preporavaca gde za 3000 rupia traze po 4000din.

Evo 3000 INR preko preprodavaca, 3720 RSD. Znaci nekih 500 din vise, sto bi bilo oko 15%. Doduse, u tvom slučaju treba uzeti koliko plaćaš u skladu sa situacijom, što pravi razliku od ~300 din, tj oko 8%.

Da, jeste skuplje, pogotovo ako se nadju vece dopune na Amazonu, ali ako nema onda razlika nije smak sveta po mom mišljenju.

1000073967.jpg

Jel bilo priče ovome?

Ušao na RE nalog na kom su mi samo RE igre da ubacim dok su na popustu par komada i vidim slučajno u načinu plaćanja Playstation VISA.

Prvi put u zivotu da sam ih video na stanju, al dok sam kliknuo na buy now, vec nestale 😀

Evo 3000 INR preko preprodavaca, 3720 RSD. Znaci nekih 500 din vise, sto bi bilo oko 15%. Doduse, u tvom slučaju treba uzeti koliko plaćaš u skladu sa situacijom, što pravi razliku od ~300 din, tj oko 8%.

Da, jeste skuplje, pogotovo ako se nadju vece dopune na Amazonu, ali ako nema onda razlika nije smak sveta po mom mišljenju.

Pogledajte prilog 534401
Pa ono sta znam meni se bas iskreno ne poklanja tih 500 din jer mogu da dodam jos 700 i da kupim jos jednu hiljdarku na amazonu za te pare... a ovako pored tih 500 bih morao da dam jos 1145 (kada bih uzimao na amazonu, ovako bi bilo jos vise) za jos jednu hiljadarku... Pa mi je malo to bezevze bacanje pare.
Jedina dobra stvar je kod ovih preprodavaca sto ih imas kad god hoces i ako zaboravis da kupis na vreme a treba ti dopuna *** kupujes sta je tu je. Ali tu ti to i naplate 🙂 A ovde se malo cimas, budis rano, psujes sebe sto nisi kupio vise jer brzo planu i tako... Ali bitno da na kraju svi zavrsimo ono za sta nam treba. E sad ko hoce da plati vise on ce da plati vise i nece da se cima, a ko hoce manje mora malo da se cima ali na kraju sve to ispadne kako treba 🙂

Koliko se vrti prica oko indijskih dopuna, pocecu da ih kupujem iako nemam indijski nalog 😄
Doduse, planirao sam da ga napravim radi kupovine nekih igara koje su povoljnije nego u ostalim regionima.

Dajte mi neki link na indijskom amazonu.

Nazad
Vrh Dno